MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Google 'da En Çok Ne Arıyoruz

Google 'da En Çok Ne Arıyoruz veya ne aradık? Konusuna göz at. Oku araştır …

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Google 'da En Çok Ne Arıyoruz

30 Nisan 2020 Perşembe

Google 'da En Çok Ne Arıyoruz?

Sizlere bugün farklı bir konudan bahsedeceğiz. Belkide bu konumuz blogger veya web site sahipleri icin güzel bir fikir olacaktır. Konumuz başlıktan da anlaşılacağı üzere internet kullanıcılarının arama motorlarında en çok ne arandığı konusunda sizlere bilgi vereceğiz.
Google 'da En Çok Ne Arıyoruz?
Özellikle dünyayı ele geçirip kasıp kavuran korona virüsü salgınından sonra sadece Türkiye değil tüm dünya ülkelerinin içeriye hapsolduğu bu dönemde internet araştırmaları bir hayli farklılaştı. Korona Virüsü günlerinde kullanıcıların arama motorlarında özellikle Google arama motorunda neler kullandığına göz atalım. Yukarıda konumuza giriş yaparken belirttiğimiz gibi açtığımız bu konunun web site sahipleri için güzel konu olacaktır. 
Koronavirüs Günlerinde Google'da Ne Aranıyor? En Çok ArananlarKoronavirüs süresince Google'da yapılan aramalar da değişti. Google Arama Trendleri, korona günlerinde popüler Google aramalarını ortaya çıkardı.
Koronavirüs süresince Google'da yapılan aramalar da değişti. Google Arama Trendleri, korona günlerinde popüler Google aramalarını ortaya çıkardı. İşte Google'da en çok aratılanlar
İhtiyaç Kredisi En Çok Arananlar Arasında
Google 'da En Çok Ne Arıyoruz?
Tüketicilerin ihtiyaçlarındaki dönüşümü gözler önüne seren Google Arama Trendleri raporu (6-12 Nisan) yayımlandı. Karantina döneminde maddi sıkıntı yaşamak istemeyen vatandaş kredi hakkında detaylı bilgi almaya yöneldi. En çok ihtiyaç kredisi, kredi başvurusu ve enflasyon aramaları yapıldı. Güney Afrika'da bankacılık uygulamaları ile satın alma işlemini merak edenler "nasıl ödeme" araştırması yaparken, İngiltere'de en çok dijital bankacılık ile ilgili arama yapıldı.

Devlet Nakdi ve Ayni Yardımlarını Araştırdık
Bu dönemde sadece banka kredileri artış göstermedi. Avrupa, Orta Doğu ve Afrika çapında devlet yardımı programları da çokça araştırıldı. Polonya'da sosyal güvenlik muafiyeti, İsveç'te işsizlik yardım ödeneği sıklıkla aranan kelimeler arasında yer aldı. Birleşik Arap Emirlikleri'nde hükümetin online iş portalı olan Virtual Job Market aramaları gerçekleştirilirken, İspanya'da en çok çalışma bakanlığı hakkında arama yapıldı. Türkiye'de ise yardım başvurusu, İBB sosyal yardım ve askerlik aramaları artış gösterdi.
Google 'da En Çok Ne Arıyoruz?
Online eğitim hakkında aramalar da artış gösterdi. İngiltere'de ücretsiz kurslar, Birleşik Arap Emirlikleri'nde online okul kitapları platformu, Güney Afrika'da e-okul, Polonya'da öğretmenler tarafından TV'de verilen dersler, Google'da en çok aratılan terimler oldu. Türkiye'de ise online deneme, anlatım bozuklukları ve kartondan saat yapmak aramalarında artış oldu.

Tüketici İhtiyaçlarını Anlamak İçin Önemli Bir Rapor
6 - 12 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen aramaları içeren Google Arama Trendleri raporunu değerlendiren Google SMB Premier Partneri EG Bilişim Teknolojileri CEO'su Gökhan Bülbül, raporun korona günlerinde tüketici ihtiyacını anlamaya yardımcı olduğunu söyledi. Google aramalarının son günlerde temel gereksinimlerden çok, uzun vadeli etkileri olabilecek konulara doğru evrilmesinin insanların karantina sürecine adaptasyon hızı hakkında fikir verdiğini ifade eden Bülbül, yapılan aramaların şirketler için mevcut satış durumunu değerlendirmek ve geleceğe yönelik satış stratejileri geliştirmeleri için kıymetli birer ipucu niteliği taşıdığına dikkat çekti.

SEO Eğitimleri Dokümanları Konusunu Çok Araştırdık
Google 'da En Çok Ne Arıyoruz?
Web tasarımcı olmak isteyen yada e-ticaret üzerinde online olarak internet üzerinden satış yapmak isteyenlerin ürünlerini satabilmesi ve daha çok müşteriye ulaşmanın yollarını arama adına SEO (Dijital Arama Sonuçları) konusunu bir hayli araştırdık.  Yeni nesil gençlerimizin bu Alanda kendilerini geliştirmek ve SEO üzerinde iyi bir konuma gelebilmek için araştırmalar yaptıkları gözlenmiştir.
Google 'da En Çok Ne Arıyoruz?
---
Akblog.NET
Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Koronavirüs Günlerinde Google'da Ne Aranıyor? En Çok ArananlarKoronavirüs süresince Google'da yapılan aramalar da değişti. Google Arama Trendleri, korona günlerinde popüler Google aramalarını ortaya çıkardı.
    Tüm detaylar konumuzda verilmiştir.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?