MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Aşk ilişkisi nasıl olmalı

Aşk ilişkisi nasıl olmalı konusunu anlattık.

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Aşk ilişkisi nasıl olmalı

25 Ağustos 2020 Salı

Aşk ilişkisi nasıl olmalı?

Aşk ilişkisi nasıl olmalı
İlişkiler Nasıl Olmalı
Her şeyden önce dürüst olun. 
Flört etmek hayatınızın en eğlenceli zamanı olabilir ya da en kötüsü! Bunu sizin ve karşınızdaki kişinin davranışları belirler. Flört ederken heyecana kapılıp bazı yanlışlar yapabiliriz. Bazı hatalar telafi edilebilir ama bazıları var ki flörtün son bulmasına bile sebep olabilir! İşte en kötü 6 flört hatası...

İlişkide 'Yapışkan' olmak

Sadece birkaç randevudan sonra sürekli arayan soran, nefes aldırmayan ve deyim yerindeyse 'yapışan' insandan daha fazla rahatsız eden çok az şey vardır. Flört demek birbirini tanımak ama hayatına da tam dahil olmamak demektir. Sürekli darlamak yerine rahatlayın ve flört süresinin tadını çıkarın.

İlişkide Para konuları Konuşmak

Eğer flört ettiğiniz kişi 'paraya düşkün' değilse, cüzdanınızın ne kadar kabarık olduğu ile ilgilenmeyecektir. Sürekli evinden, arabasından, maddi durumunda bahsetmek dünyanın en itici davranışıdır. Flörtünüzü etkilemek için paranızı değil duygularınızı konuşturun!

Bir İlişkide Kendini yanlış tanıtmak

Hiçbir zaman olmadığınız biri gibi davranmayın. Kendinizi yanlış tanıtmak, yalan üzerine bir ilişki inşa etmektir ve unutmayın yalan ilişkiler kısa sürede yıkılır. Enkazın altında kalan da siz olursunuz!

İlişkide Geçmişi ortaya dökmek -  Tehlikeli

Herkes birbirinin geçmişine saygı duymalı, saygı duyup kabulleniyorsa ilişkiye de başlamamalı. Bu konuda kesinlikle hemfikiriz. Ancak karşınızdaki kişi saygı duyuyor diye sohbet esnasında eski kız ya da erkek arkadaşlarınızdan bahsedemezsiniz. Bu, yazılı olmayan bir ilişki kuralıdır! Eğer geçmiş ilişkilerinizi konuşmak istiyorsanız arkadaşlarınızı arayın, flörtünüzü değil.

İlişkide Sürekli "ben, ben" demek

Henüz yeni filizlenmiş bir ilişkiyi hızla sona erdiren bir başka hata da kendiniz hakkında çok fazla konuşmaktır. Elbette, karşınızdaki kişinin sizi tanıması için kendinizden bahsetmeniz gerekir. Ancak bu bahsetme işini karşı tarafın da dahil olduğu bir sohbet ile gerçekleştirin. Kendiniz hakkında her şeyi bir anda ortaya dökmeyin. Bırakın o sizi sorular sorarak tanımaya çalışsın.

İlişkide  Gözlere hakim olamamak!

Hoş birini gördüğümüzde hepimiz dönüp bakarız, kabul. Ancak bir randevuda isenşz gözleriniz karşınızdaki kişide olsun, etraftaki güzelliklerde değil!

Araştırmacı Makale Editörü: Elif AYDIN | Akblog.NET
--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?