MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Makale yazarak Backlink ve ziyaretçi kazanmanın yolları

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Makale yazarak Backlink ve ziyaretçi kazanmanın yolları

5 Mart 2011 Cumartesi
Merhabalar sevgili arkadaşlar. Sizlere bu konumuzda makale yazarak sitenize ziyaretçi kazanmanın ve backlink sağlamanın yollarını anlatacağımMakale nasıl yazılırMakale yazarak sitenize nasıl backlink sağlarsınız veya Makale yazarak sitenize nasıl ziyaretçi kazandırabilirsiniz.?

Makale denilince aklımıza ilk gelen herhangi bir konudan bahseden yazı formatı diyebiliriz.Konuya başlamadan önce herhangi bir konuyu açtığınızda konuya ilişkin güzel bir döküman hazırlamanız ve hazırladığınız bu dökümanın özgün yani size ait olması size ne kazandırır konusuna bakalımÖncelikle bilmemiz gereken bir bilgiyi bildireyim size; Google veritabanında var olan bilgiyi eklemezEğer siz yeni bir bilgiyi internet dünyasına aktarırsanız Google, Yaho ve diğer arama motorları bu bilgiyi veritabanına kayıt eder ve zamanla açtığınız konuya ilişkin anahtar kelimeleri aratan internet kullanıcılarına yeni bilgiyi Google gibi arama motorları kendilerine sunmuş olur.Böylece size özgün açtığınız konular sayesinde sitenize ziyaretçi sağlamış olursunuz. Burdan anlaşılacağı gibi özgün olarak yazdığınız makale döküman vb. gibi yazıların size nasıl ziyaretçi akışını sağladığını gördünüz. Makale yazarken dikkat etmeniz gereken bir husus, yazacağınız makalenin bitiminden sonra başlığı yazmanız daha iyi olacaktır. Bu durumda makaleye ilişkin en iyi başlığı makale yazımından sonra yazmanız, daha güzel ve konuya ilişkin iyi bir başlık bulmanız sizler açısından daha iyi olacaktır.
Peki makale backlink nasıl sağlayabilirsiniz.

Yazdığınız makaleyi güzel yazdıysanız veya makalenizde konuyu bağlantılı bir biçimde anlatarak okuyucularınızı sıkmadan ve güzel bilgi sunduysanız sizler için son derece önemli bir gelişme olacaktır. Bu gelişmeye baktığımızda ise özgün olarak yazdığınız makaleniz eğer kullanıcılar tarafından beğenilirse başka yerlerde konu olarak verilecektir. Unutmayın size ait olan makalenizin sonunda bu yazıyı "Burdaki yazı izin alınmadan kopyalanıp kullanılamaz kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri yasasına göre suçtur... " belirterek ve bunun yanında sadece kaynak gösterimi yapılarak sitelerinizde yayınlayabilirsiniz diye yazarsanız konunuzun dağıtılması durumunda backlink kazanmanız daha kolay olacaktır.
Not: Kaynak gösterilmeden yayının yapılması yasaktır. Hüseyin AKTAŞ
Kaynak linki: http://www.akblog.net/2011/03/makale-yazarak-backlink-ve-ziyaretci.html
Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?