MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Akblog.net domainine geçiş süreci

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Akblog.net domainine geçiş süreci

20 Şubat 2011 Pazar
Merhabalar sevgili arkadaşlar. Yeni dönemde dört yıldır kullandığım http://ak-tas.blogspot.comdomainin yerine artık http://www.akblog.net üzerine yayın yapacağım. İki gün önce yeni domaine geçiş için Google'ye başvuruda bulundum ve geçiş süreci için blogger panelinden "Yeni adresiniz, en fazla 3 gün sonra herkes için kullanılabilir hale gelmelidir. Bu süre boyunca okuyucularınızı eski adresinizden yeni adresinize yönlendireceğiz"  yazısıyla karşı karşıyayım şimdilik. Bu süre bitiminden sonra http://www.akblog.net üzerinen otomatik olarak yayın hayatına geçecek.
Google'nin dns ayarları tam olarak oturulmadığından sitede geçici olarak bazı sorunlarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Örnek olarak tıkladığınız linkler açılmayabilir.Dediğim gibi kısa süreli olup bugün akşam yada yarın dnsler tam olarak oturduğunda sorun kalkacaktır. Yandaki resimin üzerine tıkladığınızda resmi orjinal ebatlarda görebilirsiniz. 
 Not: Google' nin verdiği bu hizmet karşılığında senelik 10$ ücret ödemeniz gerekmektedir. Alan sorunu, bandwidth sorunu olmaz ve herşeyiyle sınırsız olan bütün özelliklere sahip olabilirsiniz. 

 Domaininizi blogger sitelerinize üzerinden farklı yöntemlerlede geçişi yaptırabilirsiniz ancak kendiniz yapmaya kalkışırsanız bir çok sorunla karşı karşıya kalabilir ve bunu yapmak için internette konu hakkında gerekli geniş bilgileri iyice öğrendikten sonra yapın. Yoksa aldığınız domain (site adı) elinizde kalır ve boşuna para vermiş olursunuz. O yüzden Blogger panelinden 10$ verip yapmanız daha kolay olacaktır. Hiçbir sorunla karşı karşıya kalmazsınız bu durumda. Blogger sitelerinize kendi istediğiniz domaini geçiş yapmak istediğinizde yapamazsanız yardımcı oluruz size.
Yeni domainin geçiş süresi bitiminden sonra yayın hayatına akblog.net üzerinden erişimi yapabilirsiniz artık.
Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?