MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Seo nedir En etkili Seo Nasıl Yapılır

Seo nedir En etkili Seo Nasıl Yapılır?

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Seo nedir En etkili Seo Nasıl Yapılır

15 Ağustos 2012 Çarşamba
SEO Nedir Nasıl Yapılır?
Seo hakkında bilgiler
Merhabalar arkadaşlar, malum sizlerinde bildiğiniz gibi sanal dünyada yani internet dünyasında tutunmanın veya bu ortamda kalıcı olarak kalabilmenin yöntemlerinden biride google, yahoo veya bing gibi arama motorlarında ilk sıralarda olmasa bile ilk sayfalarda yer edinenler internet dünyasında adını duyurabilmektedir. Peki bunu nasıl yapmalıyız veya bunun yöntemleri nedir diye soracak olursanız aklımıza ilk olarak gelen SEO kelimesi gelmelidir. Peki bu SEO nedir SEO ne işe yarar ve SEO'yu yaparken nelere dikkat etmeliyiz.
Öncelikle SEO kelimesinin ne anlama geldiğine bakalım. Seo ingilizce bir kelime olup ve günümüzde webmaster'lar kısaltma olarak seo kelimesini kullanırlar. Seo kelimesinin açılımını yaparsak SEO: Search engine optimization. Türkçeye çevirirsek anlamı: Arama Motoru Optimizasyonu anlamına gelmektedir.
Seo işleri yürüten bir çok kurum yada bu iş ile ilgili google gibi arama motoru sonuçlarından web sitelerine erişebilir ve kendilerinden bu hizmeti sağlayabilirsiniz. Unutulmamalı ki seo hizmetleri için ciddi anlamda para istenmektedir. Sizlere kısa öz ve işinize yarayacak bazı seo bilgilerini vereceğiz ve internet ortamında sizlerinde edinebileceğiniz bu seo bilgisini öğrenebilirsiniz. Bu seo işi için para vermenize gerek yoktur kanımızca.
Seo Yöntemleri ve Google'de ilk Sıralara Çıkmanın Yöntemleri:
1- Öncelikle web sitenizin içeriği özgün (alıntı yapmadan içeriği sizin kendi cümlelerinize ait içerik) makale yada konular olmalıdır.

2- Size ait özgün olarak açmış olduğunuz konuların linklerini pingleyin. Pingleme yapmanın amacı ilk olarak sitenizde açmış olduğunuz konuları google'ye siz kayıt ettirebilirsiniz böylece.
3- Web sitelerinizin linkini arkadaşlarınızın web sayfalarında yayınlamasını rica edin.
4- Başka diğer web sitelerine link eklettirirken seolu biçimde ekleyin. (Örnek: <a href="http://www.akblog.net" title="ak blog akblog" target="_blank">akblog</a>) Bu şekilde link eklettirin
5- Link eklemeyi yaparken dikkat etmeniz gereken önemli bir husus; sitenizin içeriği örneğin film veya dizi içerikli ise linkinizi dizi ve film gibi sitelere eklemeniz daha mantıklı olacaktır. Linkinizi eklediğiniz siteyi ziyaret eden internet kullanıcısı web siteye vermiş olduğunu sizin linkiniz onun dikkatini çekme ve ziyaret etme ihtimali çok daha yüksektir.
6- Önemli bir uyarı; google veritabanında var olan bilgiyi eklemek ve sizlerin websitelerinizde özgün olarak açtığınız konuları google veritabanına kayıt eder, böylece ilk sıralara çıkma şansınız çok daha yüksek olur.

Zamanla konu güncellenecektir ve yorum bölümünden lütfen eklenmesini istediğini bilgileri yazın ve sizin adınıza konuya ekleyelim.
Konu kaynağı: http://www.akblog.net 

Konu kaynak linki: http://www.akblog.net/2012/08/seo-nedir-en-etkili-seo-nasl-yaplr.html
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. SEO nedir SEO ne işe yarar ve SEO'yu yaparken nelere dikkat etmeliyiz.
    Öncelikle SEO kelimesinin ne anlama geldiğine bakalım. Seo ingilizce bir kelime olup ve günümüzde webmaster'lar kısaltma olarak seo kelimesini kullanırlar. Seo kelimesinin açılımını yaparsak SEO: Search engine optimization. Türkçeye çevirirsek anlamı: Arama Motoru Optimizasyonu anlamına gelmektedir.
    Konunun devamı: http://www.akblog.net/2012/08/seo-nedir-en-etkili-seo-nasl-yaplr.html

    YanıtlaSil
  2. seo nedir sorusuna aldığım en iyi cevaplardan birisi. Makale için teşekkürler.SEO açısından seo bile bilgi verecek derecede güzel yazılmış

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?