MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

İçerik SEO Nasıl Olmalı

İçerik SEO Nasıl Olmalı

Ak Blog SEO
4349759590016280108

İçerik SEO Nasıl Olmalı

12 Ekim 2017 Perşembe

Konu İçerik SEO Nasıl Olmalı

Sizlere bu konumuzda içeriksel Bazlı SEO yani açtığınız konuların veya sayfaların içeriğine yönelik SEO çalışma Kriterleri Nasıl olmalı ve Ne gibi işlemleri yapmalıyız sorunun cevabını vermeye çalışacağız.
SEO, SEO Yöntemleri, Google SEO, SEO Öğrenmek, SEO NEdir, SEO Sıralama Yapmak, Web sitelere SEO Yapmak, Google Sıralama Yapmak, SEO Püf Noktaları
İçerik SEO Nasıl Olmalı
Genelde SEO dokümanlarını okuduğunuzda her sayfa veya konularınız da 100-200 veya 300 ve hatta 700 kelimeden ibaret içerik girmeniz gerektiğini söylemektedirler. Bu gibi sözcüklere yada cümlelere itibar etmeyiniz. Sitenizde açtığınız konunun içeriğine göre sitenizi ziyaret eden kullanıcılara karşı net olmalıyız. Konu nedir? Ne anlatılmak isteniyor? İçerik olarak ziyaretçilerinizi sıkmadan ve konunun başlığına göre aktarmak istediklerinizi gereksiz cümleleri kurmak yerine az ve öz bir anlatımla veya yalın bir anlatımla bunu yapmanız en güzeli olacaktır ve konuya ait görsel yada video eklenmesi gerekiyor ise ekleyin. Konuya dair anahtar kelime olarak fazla aşırıya da kaçmamış olursunuz böylece.
Örneğin SEO üzerine yüzlerce doküman eğitimlerine pdf veya e-kitap dediğimiz yada siteler de açılan konulara baktığınız da bir çok gereksiz cümleler ile konuda sürekli aynı şeylerin tekrarını göreceksinizdir. Bunun temelinde okuduğunuz dokümanın yazarları ya çok bilgi sahibi değillerdir (lafı geveleyip durma dediğimiz kavram bunun tam karşılığı) yada makaleyi okuyan ziyaretçilerin sayfa da daha çok kalmasını sağlamak için sürekli kelime tekrarı yada benzeri cümleleri sarf ettiklerini görürüz ve bununda etiksel anlamda doğru olmadığını hepimiz biliyoruzdur. Oysa temel bilgiler ışığında özetle ziyaretçilerinize bilgi vermeniz hem daha iyi olacaktır hemde Google botlar gelecekmiş de, açtığımız 700-1000 kelimelik konuyu botların konunuzu tarayarak veri tabanına kayıt edecek diyerek yüzlerce kelime yazmak çok da doğru olmasa gerek. Ziyaretçi odaklı açtığınız konular sizlere SEO anlamında + (artı) bir puan kazandırır.

Başlıklara dikkat ediniz. All In Pack SEO yada Yoast SEO eklentileri işinizi fazlasıyla görür.

---
----
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz arkadaşlar. Sizlere editör arkadaşlarımız yardımcı olacaktır

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?