MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Site içi SEO Nedir

Site içi SEO Nedir

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Site içi SEO Nedir

6 Ekim 2017 Cuma

Site içi SEO Nedir

Site İçi SEO Kriterleri

SEO, SEO Yöntemleri, Google SEO, SEO Öğrenmek, SEO NEdir, SEO Sıralama Yapmak, Web sitelere SEO Yapmak, Google Sıralama Yapmak, SEO Püf Noktaları

Anahtar Kelimeler:

Sitenizi açtığınız zaman oluşturduğunuz her sayfa veya açılan her konu için fark etmez muhakkak ama muhakkak anahtar kelimeler oluşturmalısınız. Anahtar kelimeleri oluştururken hangi sayfayı veya konuyu oluşturdu iseniz o sayfaya yada konuya ayrıca meta tag ve description'ları da girmeniz gerekir. (Yoast SEO ve All in pack SEO eklentisi ile bunu çok rahat yapabilirsiniz.) Sitemizde eklentilerin konusu ayrıca anlatılmıştır.
Sayfanızda başlık yada alt başlık dediğimiz ve ziyaretçilerinizin dikkatini çekebileceğiniz ve hatta özellikle google bot tarafından da dikkat çekecek olan başlıkları belirlemeniz lazım. Bunlara kendi dilimde tag diyorum. H1 veya H2 vs.. tagları yani yazının fontu tarzında başlık şeklinde gösterebileceğiniz metin başlıklarını belirlemek size büyük avantaj sağlayacaktır.

Site Sayfa veya konuların içeriği ve Domain Özellikleri:

Sitenizin içeriğiyle başlık yani domain uyumlu olması size çok büyük avantajlar sağlayacaktır. Bunu önceki konumuzda SEO da Domainin Önemi başlığı altında anlatmıştık. Sitenizin içeriğiyle websitenizin aynı içeriği taşıyacak şekilde domain almanız Google da iyi bir sıralama sağlayacaktır size ve SEO açısından işiniz çok daha kolay olacaktır böylece.
Örnek: sitenizin içeriği ithalat konuları yada satışları yapan bir sitenin olduğunu varsayarak açmanız gereken en önemli domain: ithalat.gen.tr yada ithal.gen.tr gibi olması sizlere büyük avantaj sağlayacaktır.
Sitelerinizin muhakkak ama muhakkak mobil uyumlu olması gerekir. Malumunuz devir teknoloji ve bilgisayar devri idi derdik ama artık devir mobil devri olduğu için web sitelerinizi ziyaret eden kullanıcılarınızın oranı yüzde 87 dir. Lütfen bunu göz önüne alın ve mobil pazar payının ne kadar büyük olduğunun farkında olun.

Konu içeriklerinin püf noktası:

Her sayfanın farklı title (konu veya sitelerinin yada sayfalarınızın başlık açıklamaları diyebiliriz) açıklaması olmak zorunda. 
Sayfa başlıklarınıza dikkat ediniz. 60 kelimeyi geçmesin. (Not: Sayfa başlıkları açtığınız sayfanın adı değildir. Dikkat ediniz sayfa başlıkları Title den oluşmaktadır ve yukarıda da belirttik. Seo eklentileri ile çok kolay yapabilirsiniz.)
Yazılarınızın arasında H1, H2 veya H3 başlıklarını kullanmalısınız.
Meta descriptionlara gelecek olursak: Google ninde ön gördüğü açıklamanız 160 karakteri geçmemesi gerekir. 
Kısmende önemli önemli olsada sizler yinede dikkat ederek: maksimum 1 adet H1, 4 adet H2 ve 4 adet h3 kullanmaya özen gösteriniz. 
Açmış olduğunuz sayfalar ile ilgili aşırı link çıkışı yani link sayısı fazla olmamasına özen göstermeye çalışın.

Makale editörlerimiz tarafından yazılmıştır.

----
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?