MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

SEO Dokümanları Eğitimi

En Kapsamlı SEO Dokümanları Eğitimi için makalemizi okuyun. Google Lisans Deste…

Ak Blog SEO
4349759590016280108

SEO Dokümanları Eğitimi

20 Nisan 2018 Cuma

SEO Dokümanları Eğitimi

SEO Dokümanları Eğitimi Üzerine Haklı Şikayetler

SEO Dokümanları Eğitimi
SEO Dokümanları Eğitimi
İnternet üzerindeki bir arama sonucu sorgusu sonucunda sitenize denk gelerek yazıyorum. SEO üzerine başlangıç seviyesinde biri olarak bu alanda kendimi geliştirmeye yönelik bilgileri toplayıp ve okuyorum sürekli. Sizlere sorum olacak konuyla ilgili. Sitenizdeki dokümanları okuyup sonrasında uygulamaya geçerek SEO üzerine hangi seviyeye gelebilirim?
SEO dokümanlarını araştırdığım kadarıyla o kadar çok konulara denk geliyorum ki, maalesef bir çoğu konular çöp haline gelmiş durumda. Örnek SEO doküman veya benzeri konulara baktığım gerçekten de anlamsız, bağıntısız ve okurken bir önceki cümle ile sonraki cümle arasında bağlantıyı kurmaya çalışırken çok zorlanıyorum. 
Web sitenizdeki konulara baktığımda gayet açıklayıcı, anlaşılır ve anlamak için beyni yormadan akıcı bir şekilde yazılarınız dikkatimi çekti diyerek inanın ilk defa böyle bir yazıyı yazıyorum site sahibine yani size. Ayrıca izlediğim videolara bakarak özellikle ZEO diye bir siteye denk geldiğimde videolu anlatımı halinde sunumu yapan ilgili kişinin bir cümlesi: SEO 'da iyi bir noktaya gelebilmek için İngilizce bilmemiz gerektiği konusu. Bu ne kadar doğru? Gerçekten de İngilizce şart mıdır bu alanda kendimizi bir noktaya taşıyabilmek için?
Sıkıntıların en büyüğü SEO üzerine hazırlanan dokümanları anlamak. Paragraflar arasındaki alakasız cümleler çok dikkat bozucu bir durumda. Kompozisyon sunumu halinde verilmek istenen mesajlar açıklayıcı bir şekilde olması gerekirken, yığınla gereksiz cümleler ile konu bitimi sonrası ne anlamsız doküman bile denilmeyecek biçimdeki sokak jargonuyla yazılara denk geliyoruz hep. 
Bana böylesi önemli konuda sizlerden rica ederek bir yol göstermenizi istiyorum. Web sitenizde eğitim niteliğindeki izlediğim videoda, özgünlük yada içerik veya makalenin öneminden bahsettiğinizi gördüm. Makale konusunda aklınıza gelebilecek her türlü dokümanı yazabiliyorum. Özellikle bir ürünün pazarlama stratejisi adı altında verilmek istenen mesajı çok iyi yazabileceğime inanıyor ve yazıyı okuyan İnternet kullanıcılarının çok iyi bir biçimde anlayacağını da düşünüyorum. Kendi açmış olduğum örnek siteler üzerinden sitelerimi bir noktaya taşıyan özelliğim sadece özgün içerik ama genel hatlarıyla SEO dünyasının içeriğine yönelik bilgi sahibi olduğumu söyleyemem.
SEO denilince aklıma gelen ve bilgilerimi de sizlere aktaracak olursam:
Wordpress kurulumu, eklentiler (All in pack veya Yoast vs. gibi), Google bot gibi getir ve özgün içeriğin yanı sıra photoshoptan kendim hazırladığım özgün görseller.
Bana bir yol göstermenizi istiyorum. Sizden ricam.

Yukarıda saydığımız SEO üzerine gelen onlarca şikayetleri dikkate alarak sizlere cevabı vermiştik sitemizde. Madem buraya kadar okudunuz. Şimdi aşağıdaki anlatımları adım adım uygulayarak yaparsanız son derece olumlu ve verimli yararlarını göreceksiniz arkadaşlar. 



Tüm Detaylarıyla Profesyonel SEO Eğitimleri Taktikleri

Evet arkadaşlar bugünkü konumuz da sizlere SEO taktikleri üzerine profesyonel anlamda herkesin yapabileceği ve özellikle de anlayacağı dilden konuya değineceğiz.
Öncelikle temel olarak konuyu uzatmadan sizlere SEO nedir sorusuna cevap verelim:
Profesyonel SEO Eğitimi
Profesyonel SEO Eğitimi
Bu konumuz bayağı bir uzun sürecek. Elimizden geldiğince anlaşılır bir biçimde sizlere detaylı olarak profesyonel Seo eğitimleri hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. Belirtmekte fayda var bu konuyu sonuna kadar merak ve özellikle anlayarak sonrasında okuduklarını uygulayarak yapan arkadaşlarımız kesinlikle SEO alanında başarılı olacaklardır.
Düşünün bir web siteniz var ve bu sitenizin içeriğine eklenmiş ve eklemek istediğiniz konuların ya da sayfaların Google'da yapılacak arama sorgusu sonuçları sonrası ziyaretçilerin yani internet kullanıcılarının sitenizi ziyaret etmelerini istiyorsunuz.  Internet kullanıcılarının Google, Yandex, Bing veya benzeri arama motorlarında yapmış olduğu sorgular sonrası arama sonuçlarında eğer web siteniz ilk sayfada yer alıyorsa şanslısınız demektir. Çünkü İnternet kullanıcılarının web sitenize girmeleri büyük bir olasıdır diyebiliriz.  Olasıdır diyoruz çünkü kesinlik yoktur sitenizin ziyaret etmeleri, ancak sitenize yapılacak eğer arama motoru sonuçlarında ilk sayfada yer alıyorsa büyük bir olasılık diyebiliriz. Şayet arama sonuçlarında eğer ilk üç veya dördüncü sıralarda yer alıyorsanız, bu ziyaret olasılığı oranı haliyle daha yüksek olacaktır.
Peki Google veya benzeri arama motorlarında (Ülkemizde ve dünyanın diğer ülkelerinde Google en çok kullanılan arama motoru olması hasebiyle SEO üzerindeki anlatımımızı Google'ın mantığına göre anlatacağız ve şunu da belirtmekte fayda vardır hemen hemen tüm arama motorlarının çalışma mantığı aynıdır.) ilk sayfalar da nasıl yer ediniriz sorusunun cevabına gelelim.
Konuyu anlatırken biraz uzun uzadıya anlatımı yapacağız. Yazımızı okuyan kazanır. Yazının yarısına gelerek bırakan okuduğu yarım bilgiden de sağlıklı bir anlam vermeye çalışsa bile çok zordur. Yazımızı tamamıyla sıfırdan temel bilgiye sahip arkadaşlarımıza göre anlatımı yapıyoruz ve üst düzey bilgiye kadar erişeceğine de inanıyoruz.
Ayrıca bir konuya daha değinelim. Profesyonel SEO Eğitimi Taktikleri başlıklı konumuzu anlatırken herhangi hazır bir sistemi baz almayacağız. Yani blogger, Wordpress, joomla veya diğer ASP dillerinin yanı sıra başka kodlamalar ile yapılan sitelerini de baz almayacağız. Anlatımımız bütün hazır sistemlerle ile yapılan web sitelerin yanı sıra kendinize özgü olarak kullandığınız kodlama dillerini de kapsayacak şekilde geniş bir SEO konusuna değineceğiz.
Yukarıda da belirttiğimiz üzere uzun süren bir anlatım olacak ve her bir cümlesini kesinlikle dikkatle okuyunuz, not ediniz ve anlamadığınız kısımların olması durumda kesinlikle çekinmeden sorabilirsiniz.

https://www.akblog.net/2019/11/profesyonel-seo-egitimi.html

Peki Neden SEO Öğrenmeliyiz.

Bir düşünün SEO üzerine belli bir bilgi birikimine sahip olduğunuzu ve bu bilgiyle neler yapabileceğinizi.
Blog SEO, Ak SEO, SEO Eğitimi, Neden SEO
Neden SEO
BirincisiKendi sitelerinizi arama motorlarında ilk sayfalara çıkararak hem sitenizin hiti dediğimiz ziyaretçi sayısını artırabilir hemde sitenizden bir gelir kazancı imkanı doğar. (Gerek Google reklamları gerekse sitenizin içeriğine göre üçüncü kişiler ayrıca reklam verebilirler belli bir ücret mukabilinde.)
İkincisiSEO bilginizin orta düzeyin çok daha iyi seviyesine sahip olduğunuzu düşünün ve bu bilginiz ile evinizden (Freelancer) bile çalışarak, web sitelerini ilk sayfaya gelmesini isteyen yüz binlerce hatta milyonlarca gerek firma gerekse kişilere bu desteği verebileceğinizi ve bu sektörde inanılmaz derecede büyük meblağlı paraların dolaşımda olduğunu ve neden bu pastadan yararlanmayayım diyerek kendinize farklı bir kazanç sektörü sağlama düşüncesi neden olmasın?
ÜçüncüsüBir şirketin bünyesine girerek çalışmayı düşünebilirsiniz ve staj yapar gibi hem maaşınızı hemde SEO üzerine olan bilginizi üst seviyeye getirirsiniz.
DördüncüsüSEO alanında iyi bir noktaya gelmeyi başarabilirseniz Dijital İnternet Bilişim Tasarım üzerine gerçek de firma açarak hem kendiniz çalışarak hemde eleman çalıştırarak güzel kazançlar sağlama imkanını elde edebilirsiniz.
Beşincisi, Altıncısı, Yedincisi  ... vs.. diye uzatabiliriz ama konumuzun ana teması SEO üzerine anlatım olduğu için burada duralım şimdilik ve konumuza devam edelim arkadaşlar.
Arkadaşlar bu dökümanı sizler için hazırladık ve sizlerden isteğimiz kendi iyiliğiniz adına söylüyoruz bunu lütfen sonuna kadar okuyarak ve anlaşılır bir biçimde yazdığımız bu dökümanı özellikle de uygulayarak yapmaya çalışın. Burada verdiğimiz bilgileri İnan toplu olarak anlaşılır bir biçimde hiçbir yerde bulamayabilirsiniz.

Evet arkadaşlar yukarıda da belirttiğimiz gibi konumuza devam edeceğiz ve konuyu anlatırken anlayabileceğiniz şekilde açıklamalı olarak bazı durumlarda temel olarak Seo hakkında bilgiye sahip olanlar için sıkıcı gelebilir. Ancak bizler sıfırdan yani tamamen yeni öğrenmek isteyen arkadaşlarımıza yönelik dökümanı anlatacağımız için sizlere kapsamlı veya detaylı bir Seo çalışmasından bahsedeceğiz konumuzda.
Seo çalışmalarını yaparken ister Wordpress ister blogger veya diğer hazır sistemlerin yanı sıra kendi kodlanmış olduğunuz özel tasarımlarınızı da kapsayacak şekilde açıklamaları yapacağız.
Öncelikle Seo üzerine kendilerini geliştirmek isteyen arkadaşlarımızın bir adet web sitelerinin olması gerekir. Konumuz anlatırken web site sahibi olduğunuzu göz önüne alarak açıklamaları yapacağız.
Bismillah diyerek başlıyoruz. 
Bu konumuzda Blogger veya daha çok özellikle Wordpress sitelerine yönelik anlatım yapmaya çalışacağız. Ancak yine de altını çizerek belirtmek istiyoruz: Anlattığımız bu yöntemler ile bütün sitelerimize uygulayabilirsiniz.

Profesyonel SEO Nasıl Yapılır?

Konumuzun anlaşılır olabilmesi için sizlere örnek bir web site üzerinden açacağımız konu üzerinden anlatımımızı yapmaya çalışacağız.
Örnek sitemize: https://www.kuru-yemis.net
Örnek açtığımız konu linkimiz: https://www.kuru-yemis.net/2018/06/ithal-kuruyemis.html
Açtığımız Konu Başlığımız: "ithal kuruyemiş"
Evet arkadaşlar şimdi kuru yemiş sitesinde örnek bir konu açtık ve bu konuyu Google'da sıralamalara nasıl ilk sayfaya yerleştirdiğimizi sizlere adım adım anlatmaya çalışalım. Tabii öncellikle tatil sitesi için yaptığımız SEO çalışmaları anlatayacağız. Sonrasında açtığımız konuyu Google arama sorgusu sonuçlarında ilk sayfaya nasıl bir yöntemle yerleştirdiğimizi anlatacağız.
https://www.kuru-yemis.net/ sitemizin alt yapısında kullanılan sistem hazır cmslerden kullandığımız wordpress tabanlıdır.
Wordpress siteleriniz için yapmanız gerekenlerden bahsedelim. Bizler yaptığımız çalışmaları bir bir siralayalim.
Sitemizi kurduktan sonra yaptığımız çalışma faliyetleri nelerdir?
1- Meta tag ve description düzenlemeleri:. Özetle anahtar kelimeler: web sitenizin içeriğine göre Mete tag veya anahtar kelimeleri girmeniz gerekir. Bununla ilgili olarak aşağıda sizlere verdiğimiz kodların sitenizin temalar kısmına gelerek bu kodları ekleyebilirsiniz. Bu kodları eklemeniz durumunda arama motorları sitenizin içeriğinin ne ile alakalı olduğu hakkında bilgi edineceklerdir. Hal böyle olunca da Google veya diğer arama motorları sıralamalarında yer edinmeniz  için sizlere artı 1 puan sağlayacaktır.
2- Sitemap.xml Kurulumu: Sitemap nedir? Özetle size bilgi verelim. Web sitenizde eklediğiniz bütün içeriklerin tek bir sayfada dizinler halinde eklenmesi olayıdır ve örnek bir sitemap linkini verelim. Tatilsitesi.org/sitemap.xml örnek sitemap.xml dizini. Peki sitemap kurulumunu nasıl yaparsınız hemen özette açıklayalım sizlere. Wordpress siteleri için admin yönetici panelinize girerek eklentiler kısmına geliniz. Sonrasında Sitemap.xml yazarak karşısına çıkan eklentiyi kurunuz ve daha sonra aktif etmeniz yeterlidir. Tüm işlemler bu kadar. Bu eklentiyi kurduktan sonra sitelerinize eklediğiniz bütün konular, etiketler, kategorler veya sayfalarınız.... özetle aklınızın alabileceği her türlü bilgiler artık sitemap.xml haritanızda metin halinde bu dizinde listelenecektir. SEO açısından olamazsa olmazlardan bir eklentidir.
3- All in pack SEO veya Yoast (SEO Eklentisi): Açtığınız konuları Yukarıdaki herhangi bir eklenti sayesinde SEO  ayarlarını yapabilirsiniz. Kullanımı son derece basittir. Bu eklentiler sayesinde sitenize eklediğiniz konu veya sayfaları düzenleyebilirsiniz ve Google'da ya da diğer arama motorlarında Google robotlarının sitelerinizi ziyaret edip konu veya sayfaların kaydını arama motorlarının veritabanına kayıt etme imkânına sahip olursunuz.
Eklentilerin kurulumu: yukarıda yani ikinci maddede belirtmiştik Burada da özet olarak geçelim sitenizin yönetici panelinden eklentiler arasında giderek adı geçen eklenitiyi seçtikten herhangi birini yazın ve karşınıza çıkan eklentiyi kurduktan sonra aktifleştirin demeniz yeterli.
Evet arkadaşlar öncelikle bilmeniz gereken çok önemli bir hususa değinelim. Sitelerinize mümkün olduğunca fazla eklenti yüklemeye özen gösteriniz. Çünkü eklediğiniz her bir eklenti sitenizi kasacaktır. Daha açık bir ifadeyle sitenize yüklemesini yaptığınız her bir eklenti yavaşlatacaktır. Yani kurulan her eklenti sitenize yapılan erişimde sıkıntıya düşürecektir.

Sitelerinize neler yapmanız gerekir. Aşağıdakileri uygulayın.
Video destekleri...
Paravan bloglar (Niş Siteler)
Sosyal medya kullanımları.
Etiketler - Kategoriler. (Kategorileri ve etiketleri isimlendirirken açıklamaların girilmesi)
Mobil Duyarlı Responsive edilmiş siteler. 
Basit kod hataları düzeltimi. 
Backlink destekleri.
Uygun formatta resim eklemeleri. 
Site haritası oluşturmak
Makale Başlıklarını düzenleme ayarları. H1
Ziyaretcilerin ilgisini çekecek yazılar.
Profesyonel başlıklar

Evet arkadaşlar. Daha fazla bilgi verme adına konumuza farklı bir çalışma ile anlatıma devam edelim.

Stratejik Google SEO Ayarları

Tüm Detaylarıyla SEO Eğitimi
Tüm Detaylarıyla SEO Eğitimi

Adım Adım SEO Eğitimi

Bugün sizlere tüm web masterların ve web site tasarımcılarının dikkatini çekebileceğini düşündüğümüz bir konuya değineceğiz. Konunun önemi açısından bir örnek vererek başlamak istiyoruz hemen. Düşünün yer yüzünde yaşayan her canlı için hayati öneme sahip olan kan nasıl bir yaşam için gerekli ise anlatacağımız Google Strateji Seo ayarlarına yönelik bu bilgilerde, tasarımcılar için olmazsa olmaz diyebileceğimiz konu olduğunun altını çizerek belirtmek istiyoruz. Evet arkadaşlar bir çok arkadaşlarımız şimdi vereceğimiz bilgiyi eminim bir çok arkadaşlımız merak ediyordur ve SEO Nasıl Yapılır sorusuna her zaman bir arayış içerisinde olmuştur muhakkak. Bununla ilgili olarak yüzlerce sayfa okumuşsunuzdur belki de ve en nihayetinde üzülerek belirtmek istiyoruz okuduğunuz SEO Dokümanların hiyerarşi bir yapısının olamaması, anlamsız cümleler ile birlikte karışık cümlelerin olması, anlatıcının kendi kafasına göre yani SEO Konusunu öğrenmek isteyene göre değil de kendi kafasında kurguladığı dünyasına göre bir anlatım yapması gibi bir çok örneklemeler vererek, bu konudaki mağduriyetinizi görüyor ve böyle olunca da özellikle Türkiye'de SEO üzerine sağlıklı dokümanları göremiyoruz maalesef. Bazı kötü zihniyetli kişilerin kasti olarak karışık argümanları doküman haline getirerek piyasaya sunması ve SEO üzerine araştırma yapan arkadaşlarımızında böyle dokümanlara denk gelmesi sonucu SEO'dan uzaklaşmalarına neden olmuştur. Bizlerde SEO konusuna yönelik elimizden geldiğince açıklayıcı ifadelere yer vererek ve anlatımı sıfırdan üst seviyeye kadar temel bilgiler eşliğinde yalın bir dili kullanarak anlatmaya çalışacağız. Temennimiz okuyacağınız bu dokümanımızın anlamanızı öncelikli amacımız olacak. Bunun içinde elimizden geldiğince konu anlatımını yaparken uzun uzadıya bir anlatım yapmak zorundayız. Daha fazla canınızı sıkmadan başlayalım arkadaşlar.
https://www.akblog.net/2019/11/google-seo-stratejileri.html

Domain Hosting Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler:

SSL Hosting Domain ve SEO ilişkisi Nedir
SSL Hosting Domain SEO İlişkisi 
Birincisi: Hosting sunucunuzun kaliteli (kaliteli hosting) olması gerekir. (Sizi zorda bırakmayan yani sürekli sorun vermeyen bir hostinge sahip olmanız gerekir.)
İkincisiHostinginizin Türk Sunuculu olmasına dikkat ediniz. Hem SEO açısından yararı olacaktır hemde sorun çıkması durumda muhatap olacağınız kişiler ile aynı dili konuşmanıza olanak sağlar. Yani derdinizi daha rahat anlatır ve sorunlarınızın çözümüne daha hızlı kavuşursunuz.
Üçüncüsü: Hosting alırken SSL Sertifikası desteğinin olmasına özen gösterin. Peki SSL Nedir diye sorarsanız: SSL sertifikaları site adreslerinin doğruluğunu kontrol eden, iki nokta arasındaki veri iletişimini şifreli kanal üzerinden yaparak güvenli bir şekilde iletilmesini sağlayan bir üründür. SEO Açısından inanılmaz derecede etkilidir ve muhakkak bu desteği alınız. Örnek site: https://www.akblog.net/ (s'ye dikkat ediniz.)
DördüncüsüDomain adresiniz kısa olmalı öz olmalı ve çok uzun olmamalı.
BeşincisiDomain (web sitenizin adı) adresiniz ile sitenizin içeriğinin eş değer olmasına dikkat ediniz. Örnek: Sitenizin içeriği kuruyemiş satışı ile ilgili olsun ve alacağınız domain adresi https://kuru-yemis.com olabilir veya https://www.kuru-yemis.net adresleri olabilir veyahut ithal-kuruyemis com da olabilir gibi kendinize göre varyasyonları üretebilirsiniz.

Şimdi adım adım konumuza yönelelim arkadaşlar.

SEO Uyumlu Web Site Tasarımı:

Web Site Tasarım uyumluluğun SEO Açısından önemi Nedir?
Tasarım uyumluluğun SEO Açısından önemi

Peki sizlere şöyle bir soru soracak olursak Google ne tür bir tasarım sever. Cevabı gayet basit. Sitenizin hızlı olması yani geç açılmaması en önemli etkendir ve bunun yanı sıra tasarımını yaptığınız sitelerin telefon veya tabletlerde girişi yapıldığı zaman responsive dediğimiz yani duyarlı bir web tasarımı, daha açık bir ifadeyle mobil uyumlu tasarımlarınızın olması gerekir. Bununla birlikte tabletlerden erişim yapıldığı zaman da ayrıca siteleriniz tabletlere uyumlu olması da gerekir. Yan taraftaki şekilde gördüğünüz gibi olmalı. Bu öncelikli hedefimiz olmalı. Hazır sistemler ile yapılan tasarımların hemen hemen hepsi zaten mobil uyumludur. Fantazi olsun diye sıfırdan kodlamaya kalkışır iseniz hem çok uzun zaman ayırmanız gerekir tasarımlarınız için ve hemde mobil uyumlu olması veya tabletlere uyumlu olması için ayrıca uğraşmanız gerekecektir. Kısaca hazır sistemlerden bir kaçının adını verecek olursak; Wordpress, Blogger, Joomla vb... gibi çoğaltabiliriz.  
Şimdi web tasarım konusunda temel düzeyde de olsa ön bilgiler verdik. Sonraki atacağımız adımlara bakalım.

Site için olmazsa olmazlardan bazı kısa ama etkili bilgiler:

Açtığınız siteler de meta tag description keywords ve title düzenlemelerine bakalım.
Hepsini kısaca özetleyelim bilmeyen arkadaşlarımız için.
Meta-Tag: Meta tag nedir kısaca özetlersek, web sitelerinin bilgi etiketi diyebiliriz. Title, Author Description, Keywords vs.
Örnek:
Web sayfasının başlığı (Title) için kullanılması gereken meta tag kullanımı;
<title>Sayfa başlığı buraya yazılmalıdır.</title>
Web sayfasının tanımlaması (Description) için kullanılması gereken meta tag kullanımı;
​<meta name="description" content=“Sayfanın tanımlaması burada bulunmalıdır.”/>
Web sayfasının anahtar kelimesi (Keywords) için kullanılması gereken meta tag kullanımı;
<meta name="keywords" content=“Sayfanın anahtar kelimesi burada bulunmalıdır.”/>
Web sayfasının yazarı (Author) için kullanılması gereken meta tag kullanımı;
​<meta name="author" content=“Sayfa yazarının bilgisi burada bulunmalıdır.”/>
Yukarıdaki kelimelerin derinlemesine inmeden temel düzeyde açıklamalarını yaptık. Sitenizin başlığı dediğimiz Title kesinlikle olmalı. Düşünün bir site açıyorsunuz ve sitenizin başlığı yok. Arama motorlarının hışmına uğrarsınız adeta.
Son olarak sitemap.xml dosyamızı da ayarlamayı unutmuyoruz. 

Şimdi konuyu açarken neye dikkat etmeliyiz.

Arama Motorları Hangi Konuları Veri tabanına Kayıt Eder?
SEO Uyumlu Özgün Makale Ne İşe Yarar
Makalenin Önemi
Öncelikle açmak istediğiniz konuyu kesinlikle ama kesinlikle Google acaba bu konuyu beğendi mi veya yeterince uzun cümlelerden oluşan bir konu oldu mu düşüncesinde iseniz kesinlikle ve altını özellikle de çizerek yanlış bir yolda olduğunuzu söylemek istiyoruz. Peki Google nasıl bir içeriğe önem verir veya içerik yazarken Google neye özen gösterir ya da Google'ın veya diğer arama motorlarından Bing, Yandex gibi arama motorları neye dikkat eder sorusuna cevap verelim isterseniz: Öncelikle bilmeniz gereken en önemli konu web sitenizde açmak istediğiniz konulara dair olmazsa olmazlardan kesinlikle Özgün Makale dediğimiz yani cümleleri tamamen web site sahiplerine ait olan yazılardır. Peki neden Özgün makale yazmak zorundayız diye bir soruyu bize yönetecek olursanız sizlere vereceğimiz cevap şöyle ki; başka web sitelerinde kayıtlı yani var olan bir konuyu sitenize kopyala yapıştır ile eklemeniz kesinlikle ama kesinlikle Google veya diğer arama motorları da dahil edecek bir şekilde kaaleye alınmayacak. Çünkü zaten var olan bir doküman yukarıda saydığımız arama motorlarının veri tabanlarında kayıtlıdır. Yani arama motorlarının veri tabanında kayıtlı olan dokümanları kopyala yapıştır ile tekrardan kendi web sitenizde yayınlamanızın kayda değer bir anlamı yoktur aslında. İşte bu yüzden Özgün makale dediğimiz yani herhangi bir arama motoru veri tabanında yer almayan içerikler daha önemlidir. Nedenini kısaca özetlersek, yeni olan bir dokümanı yazdınız ve arama motorlarına ait olan botlar web sitenize gelerek sitenizdeki konuyu tarayacak ve sonrasında sitenizin içeriğindeki eklediğiniz yeni dokümanın eğer arama motorlarının kendi veri tabanındaki eşleşen bir bilgiyle ilişkili değilse yoksa yani açmış olduğunu Özgün Makaleniz kayıtlı değilse, işte o zaman özgün içeriğinizi bütün arama motorları tarafından kendi veritabanlarına kayıt edeceklerdir. Bu sayede İnternet kullanıcıları aradığı bilgiyi, arama motorları tarafınca sizler tarafından Orijinal yada Özgün Makale olarak adlandırdığımız dokümanlarınızı sunacaktır. Bu da web sitelerinize ziyaretçi akışının sağlanmasına yönelik ilk adımlarınız olacaktır.

Konu içeriğiyle ilgili bilinen yanlışlar: Yanlış SEO Uygulamalarından Kaçının.

Yanlış SEO Uygulamalarından Kaçının.
Doğru SEO Metodu
Genelde SEO dokümanlarına göz attığımız zaman karşı karşıya geldiğimiz ve büyük bir hata olarak gördüğümüz bir konuya değinmek istiyoruz: Minimum 100 kelimeden ibaret olmalı konular diye çokça SEO Dokümanlarında doğru olmayan (yanlış bilgi) yazılar denk gelmişsinizdir. Sizler konunuzu açarken konuya dair web site ziyaretçilerinize söylemek istedikleriniz eğer 50 kelime ile ifade edilebiliyorsa yeterli olacaktır. Konuyu uzatmadan mümkün olduğunca kısa ve öz cümleler kullanarak hem ziyaretçilerin web sitenizden memnun bir şekilde ayrılmalarını sağlayacak ve hem de ziyaretçi öğrenmek istediği bilgiyi kolaylıkla analiz edecektir. Ancak tersi durum söz konusu olabilir. Bir düşünün aklınızda bir konu var ve konu hakkında tam detaylı olarak bilgi vermek istiyorsunuz. Yine yukarıda belirttiğimiz üzere, kendi konunuzu tam anlamıyla gerek 600 kelime gerekse 1500 kelime veya ne kadar kelimeden ibaret olursa olsun, makalenizin uzunluğu bu durumda hiç ama hiç önemli değildir. Sizler konuyu tam anlamıyla elinizden geldiğince anlatmaya çalışınız. Bunu yaparken de bir hikaye veya polisiye roman tarzı bir yazı dizisi şeklinde yazmanız gerekir. Aksi halde ziyaretçileriniz yazınızı okudukça cümlelerinizin arasında boğulmasına veya sıkılmalarına neden olur. Bu yüzden ne kadar uzun olursa olsun bir Orijinal Özgün makale verilmek istenen mesakı tam anlamıyla vermeye çalışmak kullanıcılar için iyi olacaktır. Hatta fazlasıyla bilgi alışverişi sağlamış olursunuz ve hem de konuyla ilgili farklı farklı yeniden web sitenizde benzeri konular açmaktansa tek bir konuda anlatmak istediğiniz makaleyi baştan sona gönül rahatlığıyla istediğiniz kadar cümlelerle konunuzu tamamlayabilirsiniz. 
Unutmayın amacımız arama motorlarının gözüne girmek değil de ziyaretçilerin güvenini sağlamak. Eğer sizler bunu başarabilirseniz zaten arama motorları da sizlerin arkanızda olacağı garantisini vereceklerdir.
Açacağınız her konunu için yukarıda belirttiğimiz gibi "Özgün Makale" olacak ve sonrasında konuya ilgili kategorilere ayrıcağız ve bunun yanı sıra etiketleri eklemeyi de unutmuyoruz hakeza konuyla alakalı olmak zorundadır.

Konulara grafik eklemek, resim logo banner ekleme:

Evet arkadaşlar yukarıda yazarken Özgün makale, kategoriler, etiketler vesaire derken şimdi de sizlere siteleriniz de açtığınız konularınıza yönelik okuyucularınıza önem vermek adına neler yapabiliriz konusuna değinelim.
Açtığınız konulara grafikler, resimler veya fotoğraf gibi konuya görsel efektler vermeliyiz. Peki bunu nasıl yapabiliriz.
Konuyu bir örnek üzerine anlatalım: Diyelim ki web sitenizde anlatacağınız konu "SEO Nedir Nasıl Yapılır" konusu üzerine makaleyi yazmak istediğinizde yapmanız gereken, konu bitirme sonrası Photoshop ile orta sade bir resim hazırlamak (konuyla ilgili olacak tabi ki), eğer Photoshop bilmiyorsanız kuşkulanmanıza hiç gerek yoktu ve paint ile de yapabilirsiniz güzel bir grafik tasarımı. Hem konunuzun "Özgün makale yani cümleleri size ait olan orijinal doküman" olması hasebiyle Google'ın veritabanına sitenizdeki konuyu kayıt ettirebilir ve  hem de yukarıda da söylediğimiz gibi Photoshop bilmiyorsanız bile paint işinizi fazlasıyla görecektir, özgün bir resim çizimi sayesinde veya bir yazı bile yeterli olacaktır ve buna emin olabilirsiniz Google veya diğer arama motorları görsellerinizi de kayda alacaktır.  (Yanda vermiş olduğumuz basit bir grafik bile yeterlidir).

Grafikleri eklerken nelere dikkat etmeliyiz:

Konulara grafikleri (Resim, Fotoğraf) eklerken nelere dikkat etmeliyiz
Fotoğraf niçin eklenir
Birincisi: Ekleyeceğiniz görsellerin (fotoğraf, resim veya benzeri çizimler vs...) boyutu büyük olmamalı. Aksi halde görselleriniz geç açılacaktır ve sitenizi ziyaret eden kullanıcılar görselinizin açılmasını beklemeyebilir, ziyaretçinin kaçmasına sebep olabilirsiniz ve buna paralel olarak gelen ziyaretçi bir daha da sitenize gelmek istemeyebilir. Ziyaretçinin yerine kendinizi koyarsanız hak veriyor olmalısınız. Kısacası kaliteli ama boyutu küçük olan grafikleri eklemek sitenizin yararına olacaktır.
İkincisi: Gafiklerinize yani görsellerinize konuyla alakalı isimler vermeniz gerekir. Görselin alt kısmına açıklama (yanda verilen resimdeki görüntü gibi) eklemeniz de ayrıca yarar vardır.
Üçüncüsü: Diyelim ki konunuz çok  uzun (tıpkı şuan ki size anlattığımız konu gibi) ve konu içerisine  bir kaç görsel eklemek istiyorsunuz. Bu durumda neye dikkat etmeliyiz diye bir soruyu yöneltecek olursanız: Konu başlığıyla alakalı olacak şekilde her defasında aynı görseli kullanmamaya özen gösterin yani farklı görselleri eklemeniz gerek ve bunu yaparken de konu içindeki satır başlıklarınıza göre grafikleriniz de farklı olmalı ve her bir grafik görseliniz için ayrıca farklı isimler vermeniz gerekir. Bu çok uğraştırıcı diyebilirsiniz. Eğer görsellerle konunuza gereken özeni gösterirseniz Google veya diğer arama motorları bunu farkederek sizlere + (artı) bir puan verecektir. Internet kullanıcıları arama motorlarında  yapacakları her bir arama sorgusu sonrası ortaya çıkan sonucu Google gibi diğer arama motorları emek verdiğiniz, özen gösterdiğiniz ve kullanıcıların anlayacağı şekilde hazırladığınız dokümanları veri tabanına kayıt eder. Sonrasında bu bilgileri arayan kullanıcılara sunar. Bunu yaparsanız Google veya benzeri arama motorlarının görsel arama sonuçlarında yüzde yüz sıralamalara çıkarsınız.

Google Webmaster Tools Kullanımı (Google Web Araçlarına Kayıt):

Google Webmaster Tools Kullanımı (Google Web Araçlarına Kayıt):
Webmaster Tools Kullanımı
Webmaster Tools araçları kullanımı son derece kolaydır ve bir çok web araçları panelleri artık tamamıyla Türkçe olması gerçekten de işlerimizi kolaylaştırmış durumda. 
Peki web araçları ne işimize yarıyor ve ne zaman doğru bir şekilde kullanmalıyız gibi sorularınıza isterseniz öncelikli olarak bir başlangıç yapalım. Web araçlarının en güzel kullanım alanlarından biride yukarıda konu başlıklarından olan "Konu içeriğiyle ilgili bilinen yanlışlar: Yanlış SEO Uygulamalarından Kaçının." başlıklı konumuzun Google veya benzeri arama motorlarında konularımızı botlar aracılığıyla kayıt altına almanın en büyük faydalarından biridir diyebiliriz. 
Türkiye'de kulanılan arama motorlarının başında Google geldiği için sizlere bu bölümü anlatırken Google web araçlarına yönelik bir anlatım yapmaya çalışacağız.

Bir düşünün web sitenizde saatlerce emek verip bir konuyu açtığınızı. Açtığınız bu konuyu arama motorlarının veritabanına kayıt etmeniz gerekiyor. İnternette o kadar çok Ping siteleri var ki, aslında bu araçları da kullanarak web sitenizdeki konuyu arama motorları botlarını sitenize çağırabilirsiniz ancak bazı durumlarda çoğu ping sitelerinin çalışmadığına şahit oluyoruz. Işte bizler de işimizi şansa bırakmayacak şekilde webmaster Tools veya ve web araçlarını kullanarak kendimizi garantiye almak zorundayız.


Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra SEO çalışmalarınızdan yüzde yüz olumlu etkiler alacaksınız.
Doküman Akblog.net tarafından editörleri aracılığıyla hazırlanmıştır.


Ekleme: Sitemizde editör olmak isteyen arkadaşlarımıza çalışma fırsatı veriyoruz. Bu fırsattan yararlanmak için iletişime geçmeniz yeterlidir. 
---
Akblog.NET

Konunun altına SEO hakkında bilgisine güvenen arkadaşlarımız lütfen yorum yazsınlar.

SEO eğitim doküman konumuz.

https://www.akblog.net/2019/11/profesyonel-seo-egitimi.html


Konu güncellemesi yapıldı. 26.04.2020 Akblog.NET
---
kuru-yemis.com | kuru-yemis.net
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Konu için teşekkür ederiz. Uygulamaya koyulalım

    YanıtlaSil
  2. Ellerinize sağlık sayın akblog

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel anlatım. Uzun olmuş ve emek verilmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de çok uzun olmuş sanki.

      Sil
    2. Önemli olan okumak. Uzun olup olmaması önemli değil .

      Sil
  4. SEO ya dair her türlü sorularınızı dile getirebilirsiniz.
    Sizlere cevap vereceğim arkadaşlar bu konu altındaki yorumlara özel olarak her türlü sorunuzu dile getirebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle sonuna kadar haklılık payı çok yüksek olan bir yazı hocam. Ellerinize sağlık diyerek sitenizde ki konular özellikle seo üzerine çok güzel ve açıklamalı yazılar. Tebrik ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acı gerçekleri dile getirmeye çalıştık.
      Teşekkür ederiz yorumunuz için.

      Sil
  6. Sitenizde verilen ve yorumda sa belirttiğim SEO konularının hepsi var mıdır? Yani demek istediğim SEO ya dair her türlü içerik bilgisi mevcut mudur? Lütfen yorumuma cevap veriniz. Bazı bilgileri çok güzel olarak paylaşımda bulundunuz ve gerçektende cok çok beğendiğimi söyleyebilirim ama yukarıda sorduğum gibi SEO ile ilgili bütün konu bilgileri sitenizde var mıdır bilemiyorum şayet varsa lütfen söyleyin ve çok çok minnettar olurum size.
    Takipçisi olduğum çok ender sitelerdensiniz. Ona göre dikkate alarak cevabınızı merakla bekliyor olacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. https://www.akblog.net/search/label/SEO
      Belirttiğim veya belirtmek istediğim link bu. SEO etiket veya kategori link. Bunu söylemek istedim.
      Enes Ünal Aydemir

      Sil
    2. Merhabalar Enes Bey.
      Sitemizde SEO ya dair bütün bilgiler verilmiş olup istediğiniz başka konuların olması durumda editör arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır.
      SEO konularıyla ilgili olarak fazlası var eksiği kesinlikle yoktur.
      Uzmanlarımız tarafından özel olarak SEO üzerine eğitimler verilmektedir.
      Konuyla ilgili olarak iletişim sayfasından veya verilen telefon numalarindan irtibatı sağlayabilirsiniz.

      Sil
  7. Abdullah Şengül23 Ocak 2020 00:08

    Teknolojinin gelişmesiyle her geçen gun rekabetin arttığı 21. Yüzyılda sizlerin bilişim dünyasında yer almanız gerçektende harikulade.
    Cumhur bey de çok beğendiler sitenizi.
    Ziyaretinize gelmeyi düşünüyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cumhur beyin beğenmesi bizim için takdire şayan bir değer olduğunu söyleyin lütfen kendilerine. Yorumunuz için öncelikle teşekkür eder ve çalışma hayatınızda kolaylıklar dileriz.

      Sil
  8. Siteniz harika beğendim çok hemde

    YanıtlaSil
  9. Timsah Ahmet28 Ocak 2020 19:36

    Fazlası var eksiği yok. Ücretsiz eğitimleri vermeniz beni fazlasıyla şaşırttı. Keşke herkes sizin gibi bilgisini ücretsiz paylaşsa idi. Ne mutlu size ki bizi düşünmüşsünüz.

    YanıtlaSil
  10. Abdullah bin Abdulaziz El Ahmet28 Ocak 2020 19:41

    Ene ene. Ente Ente.
    Seo perfect. Güzel çok guel anlatım .
    kadıköy den abdullah bin abdulaziz el ahmet ben.
    Seo istiyoruz. Türkiye den seo. Görüşelim.

    YanıtlaSil
  11. Haklı şikayetler in dile getirilmesi çok güzel.

    YanıtlaSil
  12. Mano Abdullah Bin Cezeri18 Şubat 2020 08:27

    Bence de seo nun gelismemesinin en buyuk nedeni konuda da söylediğiniz gibi herkesin bilgisini saklamaya çalışması. Sanırsın ki o bilgiyle cennete gidecekler. Bu kadar da olmaz ki .
    Bir Mano Yorumu .

    YanıtlaSil
  13. FAŞAT AHMET10 Mart 2020 17:18

    Kesinlikle haklı nedenler. Peki çözüm nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faşizmo Ahmet beye katılıyorum valla bende. çözüm nedir admin bey

      Sil
    2. FAŞİZMO AHMET Değil. FAŞAT AHMET18 Mart 2020 13:42

      Admin şuna bir şey desene.

      Sil
  14. Haklı şikayetlerin dile getirilmesi çok güzel bir konu ve önemli olduğunu da ayrıca belirtmek isteriz.

    YanıtlaSil
  15. Magnezyum Ismail12 Mart 2020 22:09

    SEO dokümanlarına nereden ulaşabiliriz peki?

    YanıtlaSil
  16. SEO Eğitimleri Öğrenmek İstiyorum12 Mart 2020 23:50

    Gerçektende bu işi öğrenmek istiyorum bende
    Derli toplu konular nerede bulabiliriz.

    YanıtlaSil
  17. Zıp zıp İSMAİL15 Mart 2020 00:40

    Konu da haklı noktalara değindiniz ve çok güzel ama nasıl öğreneceğiz? Onu da yazsaydınız ya sayın Başkan.

    YanıtlaSil
  18. Kan Beynime Sıçradı16 Mart 2020 00:00

    Konuş güzel.
    Yorumlar da da herkes haklı.
    Seo da nasıl ilerleme yaparız.
    En iyi yanıt. Nerede bulabiliriz.
    Sitenizde SEO ya dair Eğitimleriniz yok mu?
    SEO da kendimizi nasıl geliştiririz veya SEO ile alâkalı bilgilere nereden ulaşabiliriz. Cevap verseniz admin.

    YanıtlaSil
  19. SEO Eğitimleri En iyi Yanıt Cevap16 Mart 2020 00:03

    Derli toplu olarak konular istiyoruz. Para verip öğrenmeye çalışsak boş hepsi. Ücretsiz eğitimler daha güzel ve emek verilmiş çalışmalar oluyor.

    YanıtlaSil
  20. Arabanın farı17 Mart 2020 01:33

    Bekleriz hocam bekleriz. Yeter mi yazın siz. 10 bin yıl da olsa bekleriz. Niye beklemeyelim.

    YanıtlaSil
  21. Mossad Ahmet17 Mart 2020 19:30

    SEO nun sırlarını ele geçirdik.
    Satıyorum. sattım. Satıyorum Bak.

    YanıtlaSil
  22. SEO da sır diye bir şey yok aslında.
    Piyasadaki dokümanları okuyabilirsiniz. Hatta bu site de inanılmaz güzel SEO konuları dokümanı bar arkadaşlar. Arama kısmına seo yazarsanız çıkar.
    Ammada hazır lokmaya alıştınız sizlerde.
    Konu için teşekkür ederim. Sağolun sayın admin valla.

    YanıtlaSil
  23. Kuru Erik SEO ya birebir.19 Mart 2020 23:06

    Arkadaşlar denenmiş bir yöntem. Sabahları aç karna kurum erik yiyerek SEO 'yu öğrenebilirsiniz.
    99 Gün boyunca deneyin.
    Ben denedim. Kesin işe yarıyor.
    Admin bu yorumu en başa alın lütfen. Herkes yararlanmalı.
    Teşekkür etmenize gerek yok arkadaşlar. Insanlık vazifesi olarak sizlere hediyem olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu şarlatana inanmayın arkadaşlar.

      Sil
    2. Kürü Erik SEO su20 Mart 2020 11:10

      Admin suna birşey desene. Bana şarlatan diyor. Müdahale etsene yaaa

      Sil
    3. ŞIH Ahmet. Lütfen şarlatan deme adama.

      Sil
  24. Şıkıdım Şıkıdım Abdullah20 Mart 2020 17:44

    Arkadaşlar seo eğitimlerini araştırırken ve bu siteye her geldiğimde yağmur yağıyor.
    Sizce de bu bir hikmet değil midir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gümüşhanenin Gülü AHMET20 Mart 2020 17:50

      Şeytan APO. Yine mi sen. Seo ve sen.

      Sil
    2. Şıkıdım Şıkıdım Abdullah21 Mart 2020 01:14

      Admin urfa nın gülü Ahmet i lütfen uyar. bana şerefsiz dedi.

      Sil
  25. Ruj Süren Yakışıklı Bir Beyefendi.21 Mart 2020 01:21

    Matilda neredesin.
    Gel artık inat etme.

    YanıtlaSil
  26. Şarkılarımda gizlice SEO 'nun sırlarını anlatmıştım.

    YanıtlaSil
  27. Kızların Gülü APO21 Mart 2020 23:42

    Boktan bir salyangoz olacağıma SEO yaparım daha iyi.

    YanıtlaSil
  28. Kenan İmirzalıoğlu21 Mart 2020 23:51

    Boyum 1.91
    Hadi boy yarışlarına girelim. Tabi yüreğiniz varsa.

    YanıtlaSil
  29. Menteşe Alaadin22 Mart 2020 00:01

    SEO 'yu öğrendim ama bu seo 'nun açılımını halâ da öğrenemedim. Kafama sokayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hijyenik ve Bir O Kadar da Yakışıklı bir Beyefendi23 Mart 2020 00:37

      Sayın montoso olooddino bey.
      SEO açılımı.
      Search Engine Optimization demek. Yani arama motoru optimizasyonu demek türkçesi.

      Sil
  30. Google SEO Ekibi24 Mart 2020 13:14

    Anlatımınız güzel. Haklı şikayetlere değizmeniz güzel olmuş.
    Google SEO ekibi yardımcı olsunlar.
    Sayın adminim google ile iş yapsanız yaaaa. Lütfen.

    YanıtlaSil
  31. Bu SEO çok zalım. Bir türlü öğrenemedim. Çözüm yok mu?

    YanıtlaSil
  32. Bu korona SEO 'yu vurur mu sizce?
    Hadi tartışalım arkadaşlar bu önemli konuyu.

    YanıtlaSil
  33. Kuşburnu AHMET25 Mart 2020 19:34

    Kendine güvenen varsa bana borç versin. Bakalım ne kadar yigitsiniz

    YanıtlaSil
  34. Bay Bay Alaaddin25 Mart 2020 23:22

    Bir kaç konu linkini daha ekleseniz keşke.keşke.
    Ah keşke..

    YanıtlaSil
  35. Marlboro Ahmet27 Mart 2020 03:01

    Marlboro içenlerin SEO da iyi olduğu söylenir.
    Bilginize.

    YanıtlaSil
  36. AHMET BAY BAY27 Mart 2020 19:45

    Sosyal izalasyonlara inanıp rehavete kapılmayın arkadaşlar. SEO da her türlü desteği ücretsiz veriyorum.

    YanıtlaSil
  37. Yorum yapan arkadaşlar ciddi olsanız.

    YanıtlaSil
  38. Lorke Lorke APO28 Mart 2020 22:34

    Seo ile parti kur admin.
    Oy vermezsem şerefsiz olayım.
    Lorke Lorke APO

    YanıtlaSil
  39. ŞEYH EL TAMİMİ29 Mart 2020 22:42

    Yeni bir ülke kurduk. SEO ile ülkenizi dünyaya tanıtacak yiğitler arıyoruz.
    Şartlar için görüşmeleri yapabiliriz.

    YanıtlaSil
  40. Cenabet Trump31 Mart 2020 01:14

    Abdestsiz gezmeyen biri olarak benim için CENABET diyorlar.
    MANO Ahmet beyin bunu söylemesi zoruma daha çok gidiyor.

    YanıtlaSil
  41. SEO UZMANI ALAATTIN BEY31 Mart 2020 01:38

    Konu da sorulan sorularda çok haklılar. Çok güzel detaya değinmeniz yani haklı şikâyetlerin dile getirilmesi büyük bir cesaret.
    Peki çözüm nedir? Seo daki eksikliklerimiz nelerdir.. Neden bu hallere düştük. Bir cevap verseniz arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  42. SEO Hocası Çiğdem Bey1 Nisan 2020 01:37

    Zaten ülke olarak SEO üzerine olduğu için konu bu tür bilgileri gizlediğimiz için bir türlü öğrenemedi gençlerimiz SEO işini..
    Artık paylaşalım SEO bilgilerimizi. Korona zaten başa bela olmuş durumda. Ne zaman öleceğimi belli değil. Yapmayın şu bilgi gizleme olayını arkadaşlar.
    Konu için teşekkür ederim.
    Çiğdem Bey Yorum Farkıyla. Saygılarla

    YanıtlaSil
  43. SEO Uzmanı Bülent ERSOY6 Nisan 2020 01:36

    Taaşşuk-ı talâk el fitnat.
    Seo nun sırrı bu sözde.

    YanıtlaSil
  44. Seo da sır yok. Millet bilgisini gizliyor. Serefsizler

    YanıtlaSil
  45. Elektrikli Fan11 Nisan 2020 23:22

    Seo üzerine fan ama elektrik fan kelime sıralaması istiyoruz.
    Var mı yiğit.

    YanıtlaSil
  46. Değerli yorumcular. Lütfen yorum yaparken daha ciddi olalım.

    YanıtlaSil
  47. Orhan BENCEGAY17 Nisan 2020 23:57

    Awwwwww
    Hangi dil bu seo.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Awww ne la.
      Seo hem türkçe bir kelimedir ama kısaltma. Yani evet kısaltma gibi birşey aslında.
      Senin
      Ecdadın
      Oğlun mudur
      Baş harfleri bu anlama geliyor. Daha bunu bile bilmiyorsun gelmiş yorum yapıyorsun.

      Sil
    2. Ferdi Trafo musun nesin Tayfur soyadın daha adını bile doğru yazamamışsın. SEO Eğitimleri konusuna korumak senin neyine arabesk kafa.Verdiğin cevaba bak ne alaka oğlum.

      Sil
    3. Faruk misin nesin.. Adam adını doğru yazmış soyadını yanlış yazmış olabilir insanlık hali. Adama adını doğru yaz dersin ama kedi adını yanlış yazmışsın. Tipe bak. Hem SEO Eğitimleri veya dokümanları sizin neyinize cahiller sizi.
      Organ gencebay bi yandan. Torak Aken bi yandan Ferit Tayfur bi yandan. Ne oluyor size.
      SEO bizim işimiz la. Işinize bakın.
      Galatasaray a laf söyleyen adam değil hem

      Sil
  48. Rukiye Nerdesin24 Nisan 2020 20:56

    Rukiye mi kaybettim. Siz SEO Eğitimleri dokümanları diyorsunuz.
    Şerefsizsiniz hepiniz.

    YanıtlaSil
  49. Adım Ayetullah ama siz bana ATAKAN Deyin24 Nisan 2020 23:57

    SEO Eğitimleri konunuz güzel. SEO üzerine ciddi bir doküman ve eleştiriler son derece haklılar peki ne yapabiliriz. Onu da açıklasanız sayın yöneticiler.
    Konu güzel dedik. Bu SEO öğrenmenin yaşı yoktur derler. Öğrenmek istiyorum.

    YanıtlaSil
  50. SEO Eğitimleri veya SEO Dokümanları Konu çok güzel ama yorum yapanlar çok saçma sapan yazıp durmuşlar.
    Sayın Admimin silin diyeceğim ama yüzlerce saçıma sapan yorum var. Hangi birisiyle uğraşasınız.
    Sizinde işiniz çok zor.

    YanıtlaSil
  51. 26.04.2020 tarihi itibariyle SEO Eğitimleri veya dokümanları konumuz güncellendi arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  52. SEO 'nun açılımı nedir arkadaşlar?
    .
    "Seversen Enayi Olursun". Demek miydi arkadaşlar.
    .
    SEO eğitim uzmanları cevap bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorunuzun cevabı konumuz da verilmiştir.
      Lütfen dokümana göz atarak ve konuya dair daha mantıklı bir biçimde sorularınızı yöneltin.

      Sil
  53. Muhammed Murat ULUSOY26 Nisan 2020 00:02

    SEO Eğitimleri üzerine veya SEO Dokümanları üzerine O kadar çok çok uzun bir yazı olmuş okumak resmen cesaret ister. Düşünüyorum da nasıl oldu a sabırla özveriyle ve özel ilgiyle böylesine muazzam bir içerik yazısını yazdınız. Tek kelime ile enfes bir konu. SEO 'ya dair herşey anlatılmış ve anlatımınız son derece yalın bir dille herkesin anlayacağı biçimde anlatımı yapmaya çalışmanız SEO konusuna dair muhteşem ötesi bir makale içeriği olmuş. Sizleri gerçektende takdire şayan bir saygıyla selamlıyorum.
    2010 yılından itibaren takıp ettiğim bir sitesiniz ve halâ sa siteniz kapalı durumda değil. Bravo size vallahi billahi.
    Umarım siteniz birgün (kısa zamanda) Türkiye'nin gündemini güzel bilgiler ile meşgul edecektir. Inanıyorum da size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederiz bu güzel yorumunuz için Muhammed Murat Bey.
      SEO Eğitimleri veya dokümanları konumuzu beğenmeniz, bizleri de mutlu etmiştir.

      Sil
  54. Abdülkadir Aziz ATAOĞLU27 Nisan 2020 01:57

    Tüm zamanların en iyi SEO Eğtim Dokümanı diyebilirim. Böylesi muazzam bir SEO eğitim içeriği yazmak haftalarınızı almıştır belkide.
    Bilişim dosyalarına yedeklenecek bir yazı dizisi adeta.
    Konu için çok çok teşekkür eder ve benzeri SEO Eğitimleri veya dokümanlarına dair konularınızı merakla bekliyor olacağım.
    Abdülkadir Aziz ATAOĞLU.

    YanıtlaSil
  55. SEVDA ÇALIKOĞLU27 Nisan 2020 11:35

    Kocaeli Üniversitesi bilgisayar tekniker bölümü öğrencisiyim. Seneye son sınıfım olacak ve internet üzerinde yaklaşık 11 aydır neredeyse 1 yıla yakındır SEO Eğitimleri üzerine araştırma yapıyorum. Yaptığım araştırmalar sonucunda SEO dokümanlarına yönelik verilen bilgiler genel anlamda kısa ve öz. Yani adam akıllıca bilgi bulamadığımı söyleyebilirim. Açmış olduğunuz SEO Eğitimleri üzerine gördüğüm ve içerik olarak muazzam bir SEO Dokümanı diyebileceğim bir konu.
    SEO üzerine bir çok sitede ya kasıtlı olarak bilgiler verilmemektedir yada bilgi eksikliğinden ötürü konulara hakim olamayıp yetersiz makalelere ile karşı karşı olduğumuz gibi bir gerçek.
    Yek kelime ile yukarıda yorum yapan arkadaşlarımızın de belirttiği gibi harikulade bir seo içerik eğitim olmuş.
    Sırasıyla anlaşılır ve resimlerle güzelleştirerek daha açık bir ifade ile pekiştirerek yazmış olduğunu SEO EĞİTİMLERİ DOKÜMANLARI konusu 10 üzerinden tam 10 puan veriyorum.
    Takibimdesiniz. Saygılarla basarilarinizin devamını dilerim.
    --

    Sevda ÇALIKOĞLU
    Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Teknikerliği.

    YanıtlaSil
  56. Tebrikler çok uzun bir konu olmuş ama SEO ya dair herşeyi anlatmışsınız. Güzel bir makale olmuş.
    Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  57. Fazlası var eksiği yok. Yok yok seo üzerine aklımıza gelebilecek bütün dokümanlar anlatılmış.
    Ellerinize sağlık sayın yöneticim.

    YanıtlaSil
  58. Oku oku bitmeyen bir SEO eğitim makalesi.
    SEO üzerine anlatılmış herşey. Hem blogger SEO ve hemde Wordpress SEO üzerine anlattığınız SEO eğitim harikulade.

    YanıtlaSil
  59. Badem DEMIRALP (SABANCI ÜNİVERSİTESİ)29 Nisan 2020 10:39

    Sabancı üniversitesi teknoloji bilişim ve globalleşen dijital dünyanın önde gelen sektörlerindeki SEO Eğitimleri üzerine fikirlerinizden yararlanmak isteriz.
    Iletişim için sizden cevap bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  60. SEO Eğitimleri Üzerine Bilgi29 Nisan 2020 23:55

    Açık yüreklilikle ve samimiyetimle belirtmek istiyorum. Hayatım boyunca gördüğüm, okuduğum, En kapsamlı SEO Eğitimleri Üzerine hazırlanmış bir doküman içeriğinin yanı sıra son derece halk diliyle anlatılmış mükemmel bir makale olmuş. O kadar güzel bir anlatım yapmışsınız ki... Uzun olmasına rağmen SEO konunuzun... polisiye roman tarzında daha açık bir ifadeyle şeker tadında harika bir yazı dizisi olmuş.
    Görselleri ekleyerek ve her konuya eklenilen her görselin içinde bulunduğu yazı ile eş olacak biçimde buna dikkat etmeniz gerçektende yukarıdaki yorum yapan arkadaşımızın da söylediği gibi harikulade bir içerik eğitimi olmuş.
    Saygıyla selamlıyor ve SEO Eğitimleri Üzerine farklı dokümanları da bekleriz.
    Çok çok teşekkür ederim konu için.
    --
    Abdülkadir AYAZ TATARDEMİR

    YanıtlaSil
  61. Ömer Faruk ERDOĞAN30 Nisan 2020 00:07

    SEO Eğitim makalesi çok güzel ama çok çok çok uzun olmuş. Bitiremedim okuya okuya. Yarısına bile gelmiş değilim yazınızın. 1 hafta boyunca okuyacağım artık. Sonraki 3 hafta boyunca her hafta yani her hafta için 4 defa tekrar etsem toplamda 12 13 defa tekrar etmiş olurum. Umarım çözerim en azından SEO mantığını. Arkadaşlarımızın belirttiği gibi fazlası var eksiği yok galiba. Insallah aradığım SEO eğitim dokümanı budur diyebileceğim bir konu.
    Bir çok sitede yalan yanlış bilgiler verilmiş SEO üzerine. Insallah siteniz sorularıma cevap verecek niteliktedir.
    Teşekkür ederim şimdiden.
    Bu arada lise 2 öğrencisiyim. SEO 'yu öğrenir isem geleceğim için yatırım olacaktır diye düşünüyorum.
    Ellerinize sağlık konu için.

    YanıtlaSil
  62. SEO Eğitimleri Bedava2 Mayıs 2020 00:01

    O kadar çok SEO Eğitimleri veya dokümanları ile ilgili araştırma yaptım ki... Ya para istiyorlar yada aldıkları paraya karşılık garanti veremiyoruz diyorlar.
    Allah tan sitenize denk geldim de. SEO Eğitimleri ile ilgili herşey yazmışsınız. Bedava bir SEO Dokümanı. Allah razı olsun Ak Blog.
    Sizi sitemde tanıtacağım. Saygılarla.

    YanıtlaSil
  63. Uzun olmayaydı iyiydi ama olsun, uzun olması belki daha iyi.

    YanıtlaSil
  64. Insanın aklı hayali durduran bir SEO eğitim dokümanı.
    Nasıl bir sabırla yazdı iseniz SEO dokümanını hayret etmemek elde değil.

    YanıtlaSil
  65. Nuxe Gücü Adına AHMET4 Mayıs 2020 23:46

    Güzel ama doğruya doğru yanlışa yanlış. Çok uzun olmuş
    Canım çıktı.... Bitmedi ya konu
    Yinede emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  66. Sizden aldığımız SEO desteğinden Allah var çok memnun kaldık.
    Ithal Kuruyemiş kelimesinde yapılan SEO çalışmalarınız sayesinde hala a 4 yıldır ilk 3 te yer alıyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica eder ve başarılarınızın devamını dileriz ayrıca.

      Sil
  67. Seo ya dair her türlü bilgi desteği verilmiş. Teşekkür ederim sayın Site sahibi.

    YanıtlaSil
  68. Bakıyorum da tum Ahmet buraya toplanmış.
    sanırsın ki hepimiz seo öğreneceğiz.
    hayırlısı diyelim.
    Seo dokumanınız da çok uzun bu arada.
    yinede emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  69. Sonuna kadar okudum desem yalan olmaz. Çünkü okudum ve arşivime seo dokümanını eğitim şeyime pardon seo eğitim setime diyecektim ekledim.
    Kont SEO uzman Kazık AHMET ten Selâmlar.
    Aleyküm Selâm. Selam almayan olursa selâmımızı da alalım yani.

    YanıtlaSil
  70. SEO Eğitimleri Dokümanları - PASTIRMA AHMET14 Mayıs 2020 23:34

    Evet uzun bir SEO Eğitim dokümanı olmuş. Peki sorarım arkadaşlar bu seo dokümanı için emek veren gruba hiç mi saygınız yok.
    Bu doküman belkide 10 ayda yazılmış. Emeğe saygısızlık yapmayın. Terbiyesizliktir bu. Pastırma diye ezerim sizi. Yeminler olsun pastırma yaparım bak hepinizi.

    YanıtlaSil
  71. Kusmuk Alahattin21 Mayıs 2020 00:44

    Seo dokümanları yazıyorum ilk sırada.
    Gerçektende kaliteli bir seo eğitim dokümanı olmuş.
    Çok başarılı bir çalışma.
    Alahattin KUMSUK

    YanıtlaSil
  72. Sertifikalı Selim21 Mayıs 2020 23:32

    Seo dokümanları yazıyorum. Kaynak olarak ama alıntı yaparak yani linkinizi vererek paylaşım yapabilir miyim?
    Sertifikam varmış.
    Bilmiyordum. Dün dediler sertifikan var. Hakkaride bir kurs vermişti.
    Sertifikam süresi 5 yıl
    Evet 5 yıllık sertifikam var.
    Seo ile sertifikamı birleştirip sertifikalı Selim diyecekler bana.
    Benden bi bok olmaz diyenlere duyurulur. Özellikle amcam derdi ki senden bi bok olmaz selim.
    Ama artık sertifikalı biriyim.
    Sizde mesajıma cevap verin.
    Sertifikalı seo cu veya SEO lu selim denilsin bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selim bey sizi ciddiyete davet ediyoruz. Yorum yaparken lütfen adab-ı muaşeret çerçevesinde hareket etmeye özen gösterin.
      --
      Ak SEO Blog Net - Bilişim Internet Hizmetleri

      Sil
  73. O kadar uzun bir eğitim içeriği olmuş ki. SEO ya dair her bilgi verilmiş. Teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  74. Müthiş bir içerik olmuş. Bu kadar yazıyı sanırım 3 4 güne bitirebilrim.
    Sabri

    YanıtlaSil
  75. Bu özgün SEO dedikleri ne oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özgün SEO kavramı dijital dünyada böyle bir yerim geçmemektedir. Özgün içerik dediğimiz makale kavramı var. Konumuzda dikkatlice bakarsanız özgün içerik konusuna değindiğimizi göreceksiniz.
      İyi çalışmalar.

      Sil
  76. SEO konusu bu kadar uzun muydu da. Benum aklum hepsini okumeya yetmez uşağum

    YanıtlaSil
  77. Seher Demirkıran15 Şubat 2021 14:56

    Necmettin Erbakan üniversitesi 2. sınıf öğrencisiyim. Yardımcı olur musunuz bana

    YanıtlaSil
  78. MARTIN LUTHER14 Mart 2021 18:25

    ESSelamun Aleyküm. Konu güzel ama yorum yazanların kullanıcı adlarına bayıldım :)))

    YanıtlaSil
  79. SUSMUK SURUMSU21 Mart 2021 15:53

    Yorul yapanlar ciddi olsalar keşke
    Garip kullanıcı adları kullanmaları hoş değil
    Seo eğitim konusu çok güzel olmuş bu arada ve teşekkür admin bey

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mamalesef. Umarım sizi dikkate alırlar.

      Sil
  80. Yorumlar beynimi yaktı
    Niye gereksiz saçma yorumları silmiyorsunuz admin bey

    YanıtlaSil
  81. Konudan daha çok yorum yapanların nickleri dikkatimi çekiyor :-)

    YanıtlaSil
  82. Haber sitesine seo yapar mısınız?

    YanıtlaSil
  83. Buket SARIOĞLU20 Aralık 2021 00:09

    Merhaba Sayın Yetkili;
    Size mail gönderdim. Maillerinizi kontrol eder misiniz?
    Mail başlığı: SEO Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Hakkında.
    Birebir eğitim istiyoruz. İşletmemizde 8 kişi çalışacak. Detay bilgileri mail adresinize verdik. Dönüş sağlarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buket Hanım telefon numaranızı yazarsanız, daha hızlı bir iletişim sağlarız. Mail üzerinden iletişim kurmuyoruz maalesef.

      Sil
  84. Ayşenur Demir11 Şubat 2022 03:47

    Merhaba
    Beykoz'dan yazıyorum. İstanbul'dasınız galiba sizlerde.
    Sosyal Medya danışmanlık hizmetleri ile ilgili sizinle görüşmek istiyoruz.
    Küçük bir butik firmamız var. Aylık size danışmanlık hizmetleri için ayırabileceğimiz bütçe tutarı 650 Türk Lirasıdır.
    Fazla bütçemiz yok. Reklam için ayırdığımız bütçe miktarımız 3200 Türk Lirasıdır.
    Şartları kabul ediyorsanız sizden dönüş bekleriz.
    Talebimize olumlu veya olumsuz cevap verirseniz, başka arayışlara girmeyeceğiz.
    Hafta sonunda dinlemeniz durumda buluşma yapabiliriz.
    Mail adresimi ve telefonun bilgilerimi iletişim sayfanızdan belirttim.
    Maillerinizi kontrol ediniz lütfen.

    Ayşe Demir
    Fantazi Giyim Butik İşletme Sahibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşenur Demir11 Şubat 2022 03:50

      Eklemek istediğim bir konu daha var.
      Site işlemlerinden anlamıyoruz. Kurumsal bir tasarım isteyeceğiz. Kurumsal bir tasarım sitesi için verebileceğimiz bütçe tutarı 800 TL.
      Website adı ve alan için biz karşılarız ancak uygun bir yerden sunucu olması bizim için çok iyi olacaktır.
      Lütfen dönüş yapmayı ihmal etmeyin.

      Sil
    2. Ayşenur Hanım Merhaba;
      Mailinizde telefon bilgisini yazmadınız.
      Ads Reklam (SEM Pazarlama) yapmıyoruz. Profesyonel SEO Danışmanlık Hizmetleri veriyoruz.
      Ads Reklam için sizi yönlendirebiliriz.
      Site için kurumsal tasarım çalışması isteğinizi
      yerine getirebiliriz.

      Sil
  85. Selam naber Site istiyoruz bitane
    Bayan kuaförü iş yerimiz var
    Birde site haritası olsun istiyoruz
    Toplam üçret ne kadar olur ve Çok istemeyin. Uygun olursa görüşelim
    Avcılarda yerimiz sizde Beylikdüzü nde siniz
    Acil iletişime geçermisiniz benle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eslem Hanım Merhaba;
      İşyeri Google haria işlemi için ücret 250 TL.
      Web site için ücret Website Adı (Domain)+Alan toplam ücret 900 TL

      İşyeri Google harita ile web site toplam tutarları 1150 TL tutarında.
      Mailinizden de yanıt verdik ama telefon bilginizi vermemişsiniz.

      Sil
  86. Rasim Erdoğan15 Şubat 2022 12:07

    Merhabalar
    İnşaat firmamıza web sitesi istiyoruz.
    Bütçe tutarı için 3000 e kadar verebiliriz.
    Yanıt verirseniz iletişime geçelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rasim Bey Merhabalar;
      Yapıyoruz tasarım. (Sadece web tasarım hizmeti ücreti) Örnek inşaat ve mühendislik web sitelerimiz vardır.
      Yapacağımız web tasarım da Türkiye'de ilk olarak WhatsApp form biçiminde destek alacağınız alt yapı Sistemi ile çalışmalarımızı yapıyoruz.
      Sitenizi google alt yapısıyla entegre edilmiş biçimde yapıyoruz.
      Site içi SEO ayarlarını tamamıyla manuel çalışmalar ile ayrıca yapıyoruz.
      Google Search Console, Bing Webmaster ve Yandex Web Master çalışmalarına da kayıt ediyoruz.
      Düşünüyorsanız sitemizde verdiğimiz hızlı iletişim Nasıl Yardımcı Olabilirim sekmesine tıklayarak direk iletişime geçebilirsiniz.

      Sil
  87. Her bir cümlesi bir öncekinden değerli
    Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  88. Neden SEO Öğrenmeliyiz.

    Bir düşünün SEO üzerine belli bir bilgi birikimine sahip olduğunuzu ve bu bilgiyle neler yapabileceğinizi.
    Birincisi: Kendi sitelerinizi arama motorlarında ilk sayfalara çıkararak hem sitenizin hiti dediğimiz ziyaretçi sayısını artırabilir hemde sitenizden bir gelir kazancı imkanı doğar. (Gerek Google reklamları gerekse sitenizin içeriğine göre üçüncü kişiler ayrıca reklam verebilirler belli bir ücret mukabilinde.)
    İkincisi: SEO bilginizin orta düzeyin çok daha iyi seviyesine sahip olduğunuzu düşünün ve bu bilginiz ile evinizden (Freelancer) bile çalışarak, web sitelerini ilk sayfaya gelmesini isteyen yüz binlerce hatta milyonlarca gerek firma gerekse kişilere bu desteği verebileceğinizi ve bu sektörde inanılmaz derecede büyük meblağlı paraların dolaşımda olduğunu ve neden bu pastadan yararlanmayayım diyerek kendinize farklı bir kazanç sektörü sağlama düşüncesi neden olmasın?
    Üçüncüsü: Bir şirketin bünyesine girerek çalışmayı düşünebilirsiniz ve staj yapar gibi hem maaşınızı hemde SEO üzerine olan bilginizi üst seviyeye getirirsiniz.
    Dördüncüsü: SEO alanında iyi bir noktaya gelmeyi başarabilirseniz Dijital İnternet Bilişim Tasarım üzerine gerçek de firma açarak hem kendiniz çalışarak hemde eleman çalıştırarak güzel kazançlar sağlama imkanını elde edebilirsiniz.
    Beşincisi, Altıncısı, Yedincisi ... vs.. diye uzatabiliriz ama konumuzun ana teması SEO üzerine anlatım olduğu için burada duralım şimdilik ve konumuza devam edelim arkadaşlar.
    Arkadaşlar bu dökümanı sizler için hazırladık ve sizlerden isteğimiz kendi iyiliğiniz adına söylüyoruz bunu lütfen sonuna kadar okuyarak ve anlaşılır bir biçimde yazdığımız bu dökümanı özellikle de uygulayarak yapmaya çalışın. Burada verdiğimiz bilgileri İnan toplu olarak anlaşılır bir biçimde hiçbir yerde bulamayabilirsiniz.

    Evet arkadaşlar yukarıda da belirttiğimiz gibi konumuza devam edeceğiz ve konuyu anlatırken anlayabileceğiniz şekilde açıklamalı olarak bazı durumlarda temel olarak Seo hakkında bilgiye sahip olanlar için sıkıcı gelebilir. Ancak bizler sıfırdan yani tamamen yeni öğrenmek isteyen arkadaşlarımıza yönelik dökümanı anlatacağımız için sizlere kapsamlı veya detaylı bir Seo çalışmasından bahsettik konumuzda. SEO Eğitimi Dokümanımız uzun olabilir.
    Özet olarak okuyan kazanır diyebiliriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakışıklı Bir SEOcuu5 Temmuz 2022 08:24

      vay gayet güzel ve açıklamalı

      Sil
  89. Güzel yorumlar bekleriz ama. :-)

    YanıtlaSil
  90. Uzun ama güzel bir içerik. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?