MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Profesyonel SEO Eğitimi

Profesyonel SEO Eğitimleri Dokümanları Taktikleri üzerine en geniş dokümanı bur…

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Profesyonel SEO Eğitimi

29 Kasım 2019 Cuma

Tüm Detaylarıyla Profesyonel SEO Eğitimleri Taktikleri

Evet arkadaşlar bugünkü konumuz da sizlere SEO taktikleri üzerine profesyonel anlamda herkesin yapabileceği ve özellikle de anlayacağı dilden konuya değineceğiz.
Öncelikle temel olarak konuyu uzatmadan sizlere SEO nedir sorusuna cevap verelim:
Profesyonel SEO Eğitimi
Profesyonel SEO Eğitimi
Bu konumuz bayağı bir uzun sürecek. Elimizden geldiğince anlaşılır bir biçimde sizlere detaylı olarak profesyonel Seo eğitimleri hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. Belirtmekte fayda var bu konuyu sonuna kadar merak ve özellikle anlayarak sonrasında okuduklarını uygulayarak yapan arkadaşlarımız kesinlikle SEO alanında başarılı olacaklardır.
Düşünün bir web siteniz var ve bu sitenizin içeriğine eklenmiş ve eklemek istediğiniz konuların ya da sayfaların Google'da yapılacak arama sorgusu sonuçları sonrası ziyaretçilerin yani internet kullanıcılarının sitenizi ziyaret etmelerini istiyorsunuz.  Internet kullanıcılarının Google, Yandex, Bing veya benzeri arama motorlarında yapmış olduğu sorgular sonrası arama sonuçlarında eğer web siteniz ilk sayfada yer alıyorsa şanslısınız demektir. Çünkü İnternet kullanıcılarının web sitenize girmeleri büyük bir olasıdır diyebiliriz.  Olasıdır diyoruz çünkü kesinlik yoktur sitenizin ziyaret etmeleri, ancak sitenize yapılacak eğer arama motoru sonuçlarında ilk sayfada yer alıyorsa büyük bir olasılık diyebiliriz. Şayet arama sonuçlarında eğer ilk üç veya dördüncü sıralarda yer alıyorsanız, bu ziyaret olasılığı oranı haliyle daha yüksek olacaktır.
Peki Google veya benzeri arama motorlarında (Ülkemizde ve dünyanın diğer ülkelerinde Google en çok kullanılan arama motoru olması hasebiyle SEO üzerindeki anlatımımızı Google'ın mantığına göre anlatacağız ve şunu da belirtmekte fayda vardır hemen hemen tüm arama motorlarının çalışma mantığı aynıdır.) ilk sayfalar da nasıl yer ediniriz sorusunun cevabına gelelim.

Konuyu anlatırken biraz uzun uzadıya anlatımı yapacağız. Yazımızı okuyan kazanır. Yazının yarısına gelerek bırakan okuduğu yarım bilgiden de sağlıklı bir anlam vermeye çalışsa bile çok zordur. Yazımızı tamamıyla sıfırdan temel bilgiye sahip arkadaşlarımıza göre anlatımı yapıyoruz ve üst düzey bilgiye kadar erişeceğine de inanıyoruz.
Ayrıca bir konuya daha değinelim. Profesyonel SEO Eğitimi Taktikleri başlıklı konumuzu anlatırken herhangi hazır bir sistemi baz almayacağız. Yani blogger, Wordpress, joomla veya diğer ASP dillerinin yanı sıra başka kodlamalar ile yapılan sitelerini de baz almayacağız. Anlatımımız bütün hazır sistemlerle ile yapılan web sitelerin yanı sıra kendinize özgü olarak kullandığınız kodlama dillerini de kapsayacak şekilde geniş bir SEO konusuna değineceğiz.
Yukarıda da belirttiğimiz üzere uzun süren bir anlatım olacak ve her bir cümlesini kesinlikle dikkatle okuyunuz, not ediniz ve anlamadığınız kısımların olması durumda kesinlikle çekinmeden sorabilirsiniz.

https://www.akblog.net/2019/11/profesyonel-seo-egitimi.html

Peki Neden SEO Öğrenmeliyiz.

Bir düşünün SEO üzerine belli bir bilgi birikimine sahip olduğunuzu ve bu bilgiyle neler yapabileceğinizi.
Blog SEO, Ak SEO, SEO Eğitimi, Neden SEO
Neden SEO
Birincisi: Kendi sitelerinizi arama motorlarında ilk sayfalara çıkararak hem sitenizin hiti dediğimiz ziyaretçi sayısını artırabilir hemde sitenizden bir gelir kazancı imkanı doğar. (Gerek Google reklamları gerekse sitenizin içeriğine göre üçüncü kişiler ayrıca reklam verebilirler belli bir ücret mukabilinde.)
İkincisi: SEO bilginizin orta düzeyin çok daha iyi seviyesine sahip olduğunuzu düşünün ve bu bilginiz ile evinizden (Freelancer) bile çalışarak, web sitelerini ilk sayfaya gelmesini isteyen yüz binlerce hatta milyonlarca gerek firma gerekse kişilere bu desteği verebileceğinizi ve bu sektörde inanılmaz derecede büyük meblağlı paraların dolaşımda olduğunu ve neden bu pastadan yararlanmayayım diyerek kendinize farklı bir kazanç sektörü sağlama düşüncesi neden olmasın?
Üçüncüsü: Bir şirketin bünyesine girerek çalışmayı düşünebilirsiniz ve staj yapar gibi hem maaşınızı hemde SEO üzerine olan bilginizi üst seviyeye getirirsiniz.
Dördüncüsü: SEO alanında iyi bir noktaya gelmeyi başarabilirseniz Dijital İnternet Bilişim Tasarım üzerine gerçek de firma açarak hem kendiniz çalışarak hemde eleman çalıştırarak güzel kazançlar sağlama imkanını elde edebilirsiniz.
Beşincisi, Altıncısı, Yedincisi  ... vs.. diye uzatabiliriz ama konumuzun ana teması SEO üzerine anlatım olduğu için burada duralım şimdilik ve konumuza devam edelim arkadaşlar.
Arkadaşlar bu dökümanı sizler için hazırladık ve sizlerden isteğimiz kendi iyiliğiniz adına söylüyoruz bunu lütfen sonuna kadar okuyarak ve anlaşılır bir biçimde yazdığımız bu dökümanı özellikle de uygulayarak yapmaya çalışın. Burada verdiğimiz bilgileri İnan toplu olarak anlaşılır bir biçimde hiçbir yerde bulamayabilirsiniz.

Evet arkadaşlar yukarıda da belirttiğimiz gibi konumuza devam edeceğiz ve konuyu anlatırken anlayabileceğiniz şekilde açıklamalı olarak bazı durumlarda temel olarak Seo hakkında bilgiye sahip olanlar için sıkıcı gelebilir. Ancak bizler sıfırdan yani tamamen yeni öğrenmek isteyen arkadaşlarımıza yönelik dökümanı anlatacağımız için sizlere kapsamlı veya detaylı bir Seo çalışmasından bahsedeceğiz konumuzda.

Seo çalışmalarını yaparken ister Wordpress ister blogger veya diğer hazır sistemlerin yanı sıra kendi kodlanmış olduğunuz özel tasarımlarınızı da kapsayacak şekilde açıklamaları yapacağız.
Öncelikle Seo üzerine kendilerini geliştirmek isteyen arkadaşlarımızın bir adet web sitelerinin olması gerekir. Konumuz anlatırken web site sahibi olduğunuzu göz önüne alarak açıklamaları yapacağız.
Bismillah diyerek başlıyoruz. 
Bu konumuzda Blogger veya daha çok özellikle Wordpress sitelerine yönelik anlatım yapmaya çalışacağız. Ancak yine de altını çizerek belirtmek istiyoruz: Anlattığımız bu yöntemler ile bütün sitelerimize uygulayabilirsiniz.

Profesyonel SEO Nasıl Yapılır?

Konumuzun anlaşılır olabilmesi için sizlere örnek bir web site üzerinden açacağımız konu üzerinden anlatımımızı yapmaya çalışacağız.
Örnek sitemize: Tatilsitesi.org
Örnek açtığımız konu linkimiz: tatilsitesi.org/ (geçersiz, kırık linkler kaldırılmıştır)
Açtığımız Konu Başlığımız: "Kadıköy Tatil Rehber Turu"
Evet arkadaşlar şimdi tatil sitesinde örnek bir konu açtık ve bu konuyu Google'da sıralamalara nasıl ilk sayfaya yerleştirdiğimizi sizlere adım adım anlatmaya çalışalım. Tabii öncellikle tatil sitesi için yaptığımız SEO çalışmaları anlatayacağız. Sonrasında açtığımız konuyu Google arama sorgusu sonuçlarında ilk sayfaya nasıl bir yöntemle yerleştirdiğimizi anlatacağız.
Tatilsitesi.org sitemizin alt yapısında kullanılan sistem hazır cmslerden kullandığımız wordpress tabanlıdır.
Wordpress siteleriniz için yapmanız gerekenlerden bahsedelim. Bizler yaptığımız çalışmaları bir bir siralayalim.
Sitemizi kurduktan sonra yaptığımız çalışma faliyetleri nelerdir?
1- Meta tag ve description düzenlemeleri:. Özetle anahtar kelimeler: web sitenizin içeriğine göre Mete tag veya anahtar kelimeleri girmeniz gerekir. Bununla ilgili olarak aşağıda sizlere verdiğimiz kodların sitenizin temalar kısmına gelerek bu kodları ekleyebilirsiniz. Bu kodları eklemeniz durumunda arama motorları sitenizin içeriğinin ne ile alakalı olduğu hakkında bilgi edineceklerdir. Hal böyle olunca da Google veya diğer arama motorları sıralamalarında yer edinmeniz  için sizlere artı 1 puan sağlayacaktır.
2- Sitemap.xml Kurulumu: Sitemap nedir? Özetle size bilgi verelim. Web sitenizde eklediğiniz bütün içeriklerin tek bir sayfada dizinler halinde eklenmesi olayıdır ve örnek bir sitemap linkini verelim. Tatilsitesi.org/sitemap.xml örnek sitemap.xml dizini. Peki sitemap kurulumunu nasıl yaparsınız hemen özette açıklayalım sizlere. Wordpress siteleri için admin yönetici panelinize girerek eklentiler kısmına geliniz. Sonrasında Sitemap.xml yazarak karşısına çıkan eklentiyi kurunuz ve daha sonra aktif etmeniz yeterlidir. Tüm işlemler bu kadar. Bu eklentiyi kurduktan sonra sitelerinize eklediğiniz bütün konular, etiketler, kategorler veya sayfalarınız.... özetle aklınızın alabileceği her türlü bilgiler artık sitemap.xml haritanızda metin halinde bu dizinde listelenecektir. SEO açısından olamazsa olmazlardan bir eklentidir.
3- All in pack SEO veya Yoast (SEO Eklentisi): Açtığınız konuları Yukarıdaki herhangi bir eklenti sayesinde SEO  ayarlarını yapabilirsiniz. Kullanımı son derece basittir. Bu eklentiler sayesinde sitenize eklediğiniz konu veya sayfaları düzenleyebilirsiniz ve Google'da ya da diğer arama motorlarında Google robotlarının sitelerinizi ziyaret edip konu veya sayfaların kaydını arama motorlarının veritabanına kayıt etme imkânına sahip olursunuz.
Eklentilerin kurulumu: yukarıda yani ikinci maddede belirtmiştik Burada da özet olarak geçelim sitenizin yönetici panelinden eklentiler arasında giderek adı geçen eklenitiyi seçtikten herhangi birini yazın ve karşınıza çıkan eklentiyi kurduktan sonra aktifleştirin demeniz yeterli.
Evet arkadaşlar öncelikle bilmeniz gereken çok önemli bir hususa değinelim. Sitelerinize mümkün olduğunca fazla eklenti yüklemeye özen gösteriniz. Çünkü eklediğiniz her bir eklenti sitenizi kasacaktır. Daha açık bir ifadeyle sitenize yüklemesini yaptığınız her bir eklenti yavaşlatacaktır. Yani kurulan her eklenti sitenize yapılan erişimde sıkıntıya düşürecektir.

Sitelerinize neler yapmanız gerekir. Aşağıdakileri uygulayın.
Video destekleri...
Paravan bloglar (Niş Siteler)
Sosyal medya kullanımları.
Etiketler - Kategoriler. (Kategorileri ve etiketleri isimlendirirken açıklamaların girilmesi)
Mobil Duyarlı Responsive edilmiş siteler. 
Basit kod hataları düzeltimi. 
Backlink destekleri.
Uygun formatta resim eklemeleri. 
Site haritası oluşturmak
Makale Başlıklarını düzenleme ayarları. H1
Ziyaretcilerin ilgisini çekecek yazılar.
Profesyonel başlıklar


Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra SEO çalışmalarınızdan yüzde yüz olumlu etkiler alacaksınız.

Doküman Akblog.net tarafından editörleri aracılığıyla hazırlanmıştır.

Ekleme: Sitemizde editör olmak isteyen arkadaşlarımıza çalışma fırsatı veriyoruz. Bu fırsattan yararlanmak için iletişime geçmeniz yeterlidir. 
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Konuya dair sormak istediklerinizi yazabilirsiniz veya sorabilirsiniz yada iletişim sayfasından irtibatı sağlayabilirsiniz. Her türlü sorularınızı bekleriz.

    YanıtlaSil
  2. Konumuzun kaynak linki.
    https://www.akblog.net/2019/11/profesyonel-seo-egitimi.html

    YanıtlaSil
  3. Başlangıçtan ileri düzeye kadar SEO öğrenmek için sizlere her türlü dokümantasyon içerikleri özenle araştırılıp ve doğru bilgileri vermeye yönelik olaral ekip çalışmaları sonucunda sağlıklı bilgilere ulaşabileceğiniz şekilde konu anlatımı yapmaya çalıştık.

    YanıtlaSil
  4. Sitelerinize neler yapmanız gerekir. Aşağıdakileri uygulayın.
    Video destekleri...
    Paravan bloglar (Niş Siteler)
    Sosyal medya kullanımları.
    Etiketler - Kategoriler. (Kategorileri ve etiketleri isimlendirirken açıklamaların girilmesi)
    Mobil Duyarlı Responsive edilmiş siteler.
    Basit kod hataları düzeltimi.
    Backlink destekleri.
    Uygun formatta resim eklemeleri.
    Site haritası oluşturmak
    Makale Başlıklarını düzenleme ayarları. H1
    Ziyaretcilerin ilgisini çekecek yazılar.
    Profesyonel başlıklar

    Yukarıdaki başlıklara çok çok dikkat etmeniz gerekir .

    YanıtlaSil
  5. Sitemiz de benzeri seo konuları açılmıştır.
    Bakabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  6. Not: Konuyu anlatırken biraz uzun uzadıya anlatımı yapacağız. Yazımızı okuyan kazanır. Yazının yarısına gelerek bırakan okuduğu yarım bilgiden de sağlıklı bir anlam vermeye çalışsa bile çok zordur.

    YanıtlaSil
  7. SEO ÜSTADI AHMET BEY25 Mart 2020 18:52

    SEO Hocası oldum. Kızların dikkatine.

    YanıtlaSil
  8. Erik Papazı AHMET25 Mart 2020 19:32

    Entellektüel bir yazı dizisi.
    Resmen hikayelestirilmis bir yazı serisi.
    Kuru erik SEO ya ayrıca iyi gelir ama papaz eriğinden olmalı.

    YanıtlaSil
  9. Hacı Bay Bay AHMET29 Mart 2020 22:43

    SEO yazısı çok uzun olmamış mı loo

    YanıtlaSil
  10. ▷ YAKIŞIKLI DEMET. KAFIR SEO31 Mart 2020 01:19

    Ilk defa açıklamalı ve anlaşılır bir sek dokümanı okuyorum.
    Teşekkür ederim. Uzun olmuş ama harika.

    YanıtlaSil
  11. SEO Eğitimleri Üzerine Not31 Mart 2020 01:42

    Kışa kısa notlar yok mu sayın yöneticim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SEO Eğitimleri konusunu tüm detaylarıyla okumanızı isteriz. Öğrenme çabanız var ise.

      Sil
  12. Nedir Bu Gizli bilgilerden çektiğimiz.31 Mart 2020 01:44

    ▷▷▷
    Hani bilgi paylaşımı olsa fena mı.

    YanıtlaSil
  13. SEO Dehası Abdullah1 Nisan 2020 01:33

    Ne diyeyim. Eksiği yok. Fazlasıyla dolu dolu anlatılmış bir SEO Eğitim dokümanı. Harika hocam. Yalniz bir sorum olacak.
    Niş içerik nedir. Çokça duyduğum ama ne anlama geliyor bilemiyorum.
    Cevap verirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sitemizde niş içerik ile ilgili konu anlatılmış olup ve istediğiniz bilgiye erişmek için arama butonundan niş yazmanıyeterli olacaktır.
      Google SEO Bilişim Internet Hizmetleri

      Sil
  14. Merhaba
    Bilişim Teknoloji 2. Sınıf öğrencisiyim. SEO ile ilgili videolu anlatımlarınız var mıdır?
    Lütfen cevap.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Asuman,
      Sitemizde temel oladak basit dille anlatılmış blogger SEO Eğitimleri mevcuttur.

      Sil
  15. Murat Barbarosoğlu27 Temmuz 2020 00:20

    Yeni başlayanlar için çok güzel bi doküman serisi. Devamını bekleriz.

    YanıtlaSil
  16. Özet SEO Eğitimleri29 Temmuz 2020 02:10

    Özet SEO Eğitimleri yok mu paylaşsanız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özet seo ile bir yere varamazsınız. Öğrenmek istiyorsanız bütün siteleri okuyun araştırın. Akblog sitesinde de seo konuları vardır başka konular olarak elbette ama sadece bu siteyle yada başka bir siteyle sınırlandırmayın kendinizi.
      özet seo nedir yahu. Şaka mısınız.

      Sil
  17. Sümer Şekeroğlu2 Ağustos 2020 01:15

    SEO Eğitimleri konusu güzel ama bir sorum olacak. Bu makale dediginiz özgün içerik nasıl hazırlanır. Kriterler nelerdir. Neyi baz almalıyız özgün makale veya özgün içerik yazarken.
    Lütfen cevap.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özgün makale demek. Cümleleri size ait olan yazı dizisi.

      Sil
  18. Öz bir anlatım olmuş

    YanıtlaSil
  19. Kardelen Bilişim ~ Şirinevler6 Ağustos 2020 15:49

    Seo eğitimleri veriyor musunuz yani birebir eğitim. Ücret ne olur eğer eğitim veriyor iseniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kasım ayında birebir SEO eğitimlerimiz başlayacaktır. Korona dan ötürü askıya aldık. Önce sağlık. Sonra eğitimler.

      Sil
  20. Merhaba sayın Akblog yönetimi. Anlatımınız son derece harika. Laf olsun diye yazmadığımı belirtmek isterim gerçekten de okuduğum en güzel dokümanlardan. Ellerinize sağlık diyerek daha çok SEO üzerine doküman bekleriz. Umarım konuyla ilgili doküman paylaşımında bulunmaya devam edeceksiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar. Sitemizde SEO Eğitim ve dokümanlar üzerine 100 den fazla konu açılmıştır. Sitemizin SEO konularını okumanız için anasayfa verdiğimiz linki ziyaret etmeniz yeterlidir.

      Sil
  21. Read think Exercise... Güzel mesaj.
    Oku. Düşün. Uygula yani neticelendir. Sadece okumakla kalmamalıyız. Okuduğumuzu anlamalı ve uygulamaya geçirmeliyiz. SEO da böyle. Son derece güzel bir mesaj. SEO Eğitimleri konusuna gelince. Şahsım adına gerçektende çok güzel bir anlatım. Sade yalın ve anlaşılır.
    Beyrut Kralı - Yunan Ağa Babası
    Bir istanbul sevdası.

    YanıtlaSil
  22. Konuda paylaştığınız örnek olarak açıklama yaptığınız kadıköy tatil konusu silinmiş abi
    Bi bakın isterseniz
    Site içerisinde kırık linklerin olması durumda siteniz seo acısından zarar görmektedir
    Bunu zaten bildiğinizi düşünüyorum sadece dikkat edin diye yazim dedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözünüzden birşey kaçmıyor Selami bey valla bende şimdi farkettim ve tıkladım gerçekten de kırık link
      Sayın site yönetici açtığınız konuya dikkat ediniz. Kirik linklere dikkat ediniz
      Örnek olarak konuya benim linki dahil edebilirsiniz mesela
      Size bu iyiliği yaparım. Seo eğitimleri konunuz güzel ve başka seo dokümanları da sitenizde vermeniz hatta geniş konulara yer ayırmanız çok güzel
      Geçenler de abi yav abi yav demişim. Yanlışlıkla oldu o
      Whatsapp tan yazışıyordum seo konunuzu okuyordum o esnada ve whatsapp ta olduğumu sanarak buraya cevap vermişim. Özür dilerim yanlışlık için
      Link için düşünün isterseniz.
      Seyfettin Vita

      Sil
    2. Selami bey öncelikle konuya yorumunuz için teşekkür ederiz.
      Söylediklerinizi dikkate alacağız.

      Sil
  23. Efecan Can Ege KAPAN26 Ağustos 2020 10:46

    Bu seo konunuzu veya sitedeki diğer seo eğitimlerini word olarak nasıl indirebilirim
    Acil cevap

    YanıtlaSil
  24. Çok uzun
    Kik okur ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burhan Çaçan2 Eylül 2020 00:32

      Allah aşkına okuma reyiz
      Sen okuyunca kıyamet kopar aman okuma

      Sil
  25. Uzun olması daha detaylariyla bilgi vermesi demek. Çok uzun diyenler bence bu işi öğreneceğim düşüncesine girmesinler. Amacınız öğrenmek ise gerçektende.
    Sevgilerle - Ahmet ÖZCAN

    YanıtlaSil
  26. Sitemap SEO da Önemi nedir?4 Eylül 2020 03:36

    Sitemap dedikleri ne oluyor
    SEO için sitemap in önemi nedir saygı değer yönetici
    Cevap verirseniz müteşekkir olurum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sitemap sitenin haritası demektir yani şöyleki, bir yere gitmek istiyorsun ve elinde harita olsa gitmek istediğin yere kolayca gidebilirsin. Sapma olmadan. Sitemap ta öyle. Google robotları gönderiyor sitene sonrasında sayfaları ayrı kayıt eder. Konuları ayrı kayıt eder. Sitemap a göre hareket etmesi durumda google 'ın işi de kolay olacaktır. Böylece google robotlarını fazla uğraştırmış olmazsın. Google da sana puan veriyor işte. Al sana seo ya etkisi. Umarım anlatabildim.

      Sil
  27. Şahsım adına gerçektende çok beğendim. Uzun olması detaylandirici bilgilerin yer aldığını gösterir.
    Teşekkür ederim cevap için.

    Current.google.com/serifbey

    YanıtlaSil
  28. Takdire şayan bir SEO Eğitim dokümanı.

    YanıtlaSil
  29. Bu arada konuda verdiğiniz linkler kırık hocam. Dikkat edin. Gözden kaçmasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seo Dokümanları Üzerine12 Eylül 2020 15:25

      Merhaba. Tabiki SEO eğitimini burada verilen doküman ile sınırlandırmamak gerekir. Adam gibi öğrenmek isteyenler. Detaylarıyla bütün seo konularına göz atsın bence.
      AYHAN AYVAZ - Saygılarımla

      Sil
  30. Cevap verirken ciddiyete davet edeceğim sizleri arkadaşlar. Lütfen konuyla ilgili sorularınızı yazınız. Aşırı alâkasız yorumlar silinmiştir.

    YanıtlaSil
  31. Yazılım dili öğrenmek zorunlu mu SEO yu öğrenmek için. Lütfen cevap. Teşekkür ederim şimdiden.

    YanıtlaSil
  32. YARARLO CAN CAN CAN AHMET17 Eylül 2020 12:15

    Siyasî bir sitem var satın diye mail geldi... Satacağım deyip satmasam.. Acaba diyorum bu bir seo taktiği olur mu¿? Vur kaç mantığı gibi,!. Savaşçı Atilla nın torunuyuz nede olsa satar miyim site mi sence admin bey Yani satmam daha mı iyi olur aceba
    Birde sitem sizce ne kadar eder.
    Sitemin adı reklam yapmak gibi olmasın fiyat veresiniz diye yazıyorum sadece
    wWw.Sayısal-lotodan-cikansiyasetciler.com
    Sitem bu.
    Lütfen cevep verin
    Kaç a gider

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seninle aynı ismi taşıyorum birde yarına ilk işim daireye giderek ismimi değiştirmek olacak. Briga ahmet adam emek vermiş bravo valla bravo ya yıl 202 hâlâ lolo ahmet can can ahmet. Bu mu vizyon bu mu misyon konu SEO. Senin yazdıklarına bak bravo ya vallahi size helal olsun. Sonra niye sei eğitimlerine bakınca anlamıyoruz yapamıyoruz. Bu kafaylanmi öğreneceksin.
      Ismimi değiştireceğim sizin gibiler yüzünden utandım ismimden

      Sil
  33. SEO Uzmanı Eğitmeni ahmte21 Eylül 2020 04:43

    Bir seo uzmanı olarak konunuz harika ve üzüldüğüm nokta ise seo eğitiminize yönelik yapılan yorumlarda kişilerin gayrı ciddi olmaları.

    YanıtlaSil
  34. Ahmede Ali Kerbela21 Eylül 2020 07:13

    Güzel çok bir seo eğitimi olmuş iyi mi derseniz bence he hayet hoş olmuştur.
    Sitem yaali.com. ziyaretnederseniz severim siz.

    YanıtlaSil
  35. Sitem wordpress eklentiler ile seo yapılırmış
    Hangi eklentiler kullanmalıyım ve ise yarar mı ciddan

    YanıtlaSil
  36. Kırık linkler konu içerisinde kaldırılmıştır. Uyarılar için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konu Hakkında verilen linkler hakkında:
      26.09.2020 - Düzenleme
      Kırık linkler konu içerisinde kaldırılmıştır. Uyarılar için teşekkür ederiz.

      Sil
  37. Caiz Ahmet kelimesi üzerine seo çalışmaları istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece Caiz kelimesi üzerinde SEO ÇALIŞMASI yapılmaz.

      Sil
  38. Site açtım. ZIMZIMAHMET diye.
    Bunun üzerine seo istiyom
    dönüş bekliyom sizden yada senden kimseniz artık

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?