MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

SEO Nedir? Neden İhtiyaç Duyarız?

SEO Nedir? Neden İhtiyaç Duyarız?

Ak Blog SEO
4349759590016280108

SEO Nedir? Neden İhtiyaç Duyarız?

24 Nisan 2018 Salı

SEO Nedir? Neden İhtiyaç Duyarız?

Bugünkü konumuzda Yukarıdaki başlıktan da anlaşılacağı üzere SEO Nedir? Neden İhtiyaç Duyarız? Sorularına cevap vereceğiz. Seo demek bir çoğu web tasarımcıların da bildiği gibi arama motoru optimizasyonu demektir. Yani daha açık bir ifadeyle bunu sizlere aktaracak olursak: Web sitelerinizi Google arama motoru sonucunda istenilen anahtar kelimeler ile ilk sayfa veya ilk sıraya çıkarma işlemi için yapılan tüm çalışma faaliyetine SEO denir. Görünürde basit gibi görünen bu çalışma faaliyetleri aslında hiç de kolay olmadığını ve gerçekten de hummalı bir çalışmaya İhtiyaç duyulan bu sektör için söylemek istediğimiz bilgileri sıralayacak olursak: Seo öğrenmek demek hem kodlama dili ve hem de sosyal mühendislik dediğimiz müşterilerin talepleri doğrultusunda hareket edilmesi gereken bir rapor analizi olarak yazabiliriz. Belki bu cümle ile kafanız biraz karışmış olabilir. Açık bir ifadeyle söylemek gerekirse; web sitelerinizi müşterinin istediği gibi yani kafası karışmadan ziyaret ettiği esnada Aramak istediğini bulmak istediği şeyleri güzel bir navigasyon haritası ile yol gösterebilirsiniz ve bunun yanı sıra SEO ile ilgili gerçekten de ciddi bir emek gerektiren, öğrenilmesi her ne kadar geç de olsa sabır ve azim ile ne kadar döküman varsa hepsini okuyarak ve özellikle uygulayarak zamanla kendinizi bu alanda geliştirebileceksiniz. Seo ye dair web sitemizde birçok konular açılmıştır. Web sitemizin arama kısmına Seo kelimesini yazarak aklınıza gelebilecek her türlü dökümanın karşınıza çıkacağını göreceksiniz. Gerek Blogger Seo gerekse Wordpress Seo veya diğer sistemler için anlattığımız konulara muhakkak ama muhakkak göz atmanızda yarar vardır ve kesinlikle faydasını göreceksiniz.
Sadece web sitemizdeki konularla yetinmeyip alanında uzmanlaşmış Seo firmalarının makalelerini okumanızda çok büyük katkıları olacağını görürsünüz. Güncel Seo bloglarını veya benzeri forum sitelerini ziyaret ederek yeniliklerden haberdar olmalısınız.
Aklınıza takılan şeye dair her türlü soruları konumuzun alt kısmında yer alan yorum bölümüne veya sitemizin iletişim kısmında yer alan mail formu doldurarak bizlere sorabilir ve editör arkadaşlarımız en kısa zamanda sorularınıza cevap vermeye çalış çalışacaklardır.
--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?