MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Wordpress SEO Blogger SEO

Wordpress SEO Blogger SEO. Hangisi Daha Etkilidir?

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Wordpress SEO Blogger SEO

10 Temmuz 2018 Salı

Wordpress SEO mu Blogger SEO mu?

Wordpress SEO mu Blogger SEO mu?
Wordpress SEO mu Blogger SEO mu?
Evet arkadaşlar bugünkü konumuz da Wordpress Seo mu daha etkili yoksa Blogger tabanlı ve Google tarafından destekli olan Blogspot (Blogger) SEO mu diye bir soru soracak olsanız eğer, sizlere aşağıda listelediğimiz veya maddeler ya da düz metin halinde okuyacağınız bu yazımıza göre kendiniz karar verebilirsiniz.
Öncelikle Wordpress konusuna değinelim ve buradaki konumuz içeriği SEO ile ilgili olacaktır. İkinci konumuz olan Blogger içerikli veya Blogger hazır sistem ile sitenin SEO ayarlarına yönelik bilgiler vereceğiz. 
iki konuyu da okuduktan sonra takdir etsin diyerek kararınızı kendiniz verebilirsiniz.
Gerek Wordpress gerekse Blogger ikisi de hazır sistem olduğu için aslında kullanımı son derece ve ikisinin de kolay veya sizlerin de deyimiyle basit olduğunu söyleyebiliriz.
Wordpress sistemlerine baktığımızda sürekli güncellemelerin olması sistem güvenliklerinin açık bir sistemin olması, wordpress'i olumsuz kılmaktadır ancak güncellemeleri yapmanız bu sistem güvenliği riski dediğimiz açığın önüne geçebilirsiniz ve bu da son derece gayet basit veya kolaydır. 
Ayrıca otomatik güncellemeler kısmını açarak haberiniz olmadan kendiliğinden bu sistemin açığının önüne daha rahat bir şekilde geçebilirsiniz.

Wordpress Seo yaparken eklentilere ihtiyaç duyabilirsiniz.
Wordpress Seo
Wordpress Seo 
Wordpress sitelerinize SEO ya yönelik yapmış olduğunuz eklentileri sitemizi kastığını veya yavaşlattığını bilmeniz gerekir. Olumsuz bir durum.
Wordpress Seo ayarlarına yönelik olarak özellikle sitemap dediğimiz kurulumu gerek eklentiler ile veya sadece sitemap.xml ile de yapabilirsiniz. 

Sitelerinize yüklediğiniz her bir eklentinin sitenize gelen ziyaretçilerin dolaşımı esnasında sitenizin hızını yavaşlattığını  bilmeniz gerekir.
Wordpress Seo ayarları yaparken Wordpress'in özel eklentileriyle bunu rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Olumlu bir durum.

Herhangi bir kod bilgisine ihtiyaç duymaksızın wordpress sistemli sitelerinize yönelik her türlü Seo faaliyetlerini kolayca  yapabilirsiniz.

Blogger SEO 

Blogger Tabanlı içerikli sitelerinizin zarar görme riski neredeyse yoktur. Neredeyse diyoruz çünkü hiçbir sistemin %100 güvenliğinden bahsedemeyiz.
WordPress Siteler ile karşılaştırdığımızda çok daha güvenilir olduğunu söyleyebiliriz ve güvenlik riskinizi açıkça ifade edecek olursak sadece mail adreslerinizi katılmanız durumunda web sitelerinizi ele geçirebilirsiniz.

Blogger SEO
Blogger SEO 
Blogger Seo ayarlarını yaparken temel düzeyde de olsa kod bilgisine sahip olmanız ve bununla ilgili bilgi sahibi olmadan bu işlemleri yapamayacağınızı söyleyebiliriz.
Wordpress veya Blogger tabanlı sitelere yönelik Seo konusu ile ilgili birçok konumuz mevcuttur göz atabilirsiniz.
Blogger'da Seo ayarları yaparken anahtar kelimeler dediğimiz meta description gibi uğraşları manuel olarak yani eklentisiz işlemleri kendiniz yapmak zorundasınız.
Blogger sitelerinize yönelik SSL desteği ücretsizdir ancak Wordpress siteleriniz için bunu ücretsiz olduğunu maalesef söyleyemiyoruz ve ayrıca SSL parasını ödeyerek ancak güvenilir bir bağlantı veya şifreli bir bağlantı hizmetinden yararlanabilirsiniz.
Konunun yararlı olması dileğiyle.

Akblog.net
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Wordpress Seo mu daha etkili yoksa Blogger tabanlı ve Google tarafından destekli olan Blogspot (Blogger) SEO mu diye bir soru soracak olsanız eğer, sizlere yukarıda listelediğimiz veya maddeler ya da düz metin halinde okuyacağınız bu yazımıza göre kendiniz karar verebilirsiniz.

    Kaynak: https://seo.akblog.net/2018/07/wordpress-seo-blogger-seo.html
    Wordpress SEO Blogger SEO

    YanıtlaSil
  2. Wordpress Seo ayarları yaparken Wordpress'in özel eklentileriyle bunu rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Olumlu bir durum.

    Kaynak: https://seo.akblog.net/2018/07/wordpress-seo-blogger-seo.html

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?