MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

PythonYazılımı Nedir Ne İşe Yarar

Ak Blog SEO
4349759590016280108

PythonYazılımı Nedir Ne İşe Yarar

2 Ekim 2018 Salı

Python Yazılımı Nedir Ne İşe Yarar

Kısaca: Python, 1990’larda ilk kez ortaya çıkan genel amaçlı bir dildir. Bu dil son derece okunakalı olup yeni başlayanlar için kolaylaştırılmış olarak tasarlanmıştır. Göreceli olarak küçük öğrenme eğrisine rağmen, güç, bilimsel hesaplama, web geliştirme ve 3D rendering gibi çok güzel şeyler yapmaya devam ediyor.
Pyhton Yazılımı Nedir Ne İşe Yarar
Pyhton Yazılımı Nedir Ne İşe Yarar
Neden öğrenmeliyim: Python, programlama mantığı kazanma açısında kolaylık sağlar. Python öğrenmek diğer dillere nazaran daha kolaydır. Sıkmaz, kodların arasında sizleri bunaltmaz dostane bir dildir. Bu dil size zaman kazandırabilir. Şöyle ki C ile bir hafta uğraşarak yazabileceğiniz bir programı Python ile bir günde yazmanız mümkün olabilir. Python’ı kullanarak masaüstü programlama, oyun programlama, taşınabilir cihaz programlama, web programlama ve ağ programlama gibi pek çok alanda çalışmalar yürütebilirsiniz.

Uygulamalar ve örnekler: Instagram, YouTube ve Reddit, Python’ın neler yapabileceğine dair örneklerdir. Bu uygulamalar çok büyük hale geldiğinden, şu anda çok daha fazla teknoloji kullanılıyor ancak Python bu siteleri başlangıcında önemli bir rol oynamıştır.

Bu dile ihtiyaç duyan şirketler ve meslek ünvanları: Bu tür programcılara ihtiyaç duyan meslek unvanları / şirketleri: Python pek çok farklı durumda kullanışlı olduğu için; Hemen hemen her pazarda iş olanakları bulunmaktadır. veri analisti, ağ güvenliği geliştiricisi, web gygulama geliştiricisi ve uzay teknolojisinde gibi yayınlar ortaktır. Google ve YouTube gibi şirketler her zaman bir numaralı Python programcıları arıyorlar. Aynı zamanda Nasa’da da python programlama dilinin kullanılmaktadır.
--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?