MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Evlilik Anatomisi

Evlilik Anatomisi üzerine yazımızı okuyunuz.

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Evlilik Anatomisi

26 Ocak 2019 Cumartesi

Bir İlişkinin Anatomisi

Evlilik Anatomisi
Evlilik Anatomisi
05.08.2017
Önce müziği aç sonra başla okumaya. 
Gel bir oyun oynayalım çocuk.
Sen yanımda ol. Gözlerinin içini açarak sahillere bak. Martıları seyreyle. Kalbin gibi Bembeyaz Martılar yanına gelsinler diye simit atayım ben. Etrafını sarsınlar her bir martı... Canlı bir gelinlik olsunlar sana. Gülen yüzüne hayranlıkla sadece bakan ben olayım. Bakmasınlar sana kimse. Ne annen nede baban. Nede kardeşlerin ve hatta Hiran bile bakmasın sana. Kıskanırım çünkü.
Beyaz gelinliği giymiş bir halde iken sana kırmızı güllerle gelmek istiyorum. Sen bekle beni sadece. Sonrası ne olacak bilmiyorum. Bilmiyorum çünkü şuan yazdıklarımla mutluyum ve olmasın hayatımızda mutsuzluk.
Bir oyun ile başladık ve büyütmeliyiz bu oyunu. Demiştim ya oynayacak isek büyük oynayalım diye. Mesela sen bana kalbini ver bende ömrünün sonuna kadar kalan ömrümü vereyim diye. Yaprağın bile dalına güvenemediği bir dönemdeyiz. Gönlüne gönlümü koyup güvensizlikleri yıkalım. Dünyanın böyle gidemeyeceğini gösterelim. Kulağım hala müzikte. Gözlerim kapalı ve parmaklarım klavyede, sana karşı kalbimden geçen sözcükleri yazmak yerine artık gözlerinin için bakarak söylemek istiyorum. Ne sen beklet beni nede ben seni. Hemen bir olmalıyız. Kafanı omzuma koyup sabahları görmeliyiz. Gün ışığını birlikte izlemeliyiz. Yoksa ömürden geçen her bir saniye yıllar gibidir artık.





Edit: 27.02.2019 | 22.30

--
---
Akblog.NET
Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Merhaba, adım Banou mary. Açıklama Eskişehir'im, ancak Waterton Lakes Ulusal Parkı Kanada'da kocamla yaşıyorum. Sözcükler, evliliğimin restorasyonu için ne kadar heyecanlandığımı açıklayamıyor ve şimdi kocam beni ve çocuklarımızı başka bir kadın için terk ettikten sonra tamamen geri döndü. Uzun yıllardır evliyiz ve evliliğimiz boyunca nihayet çocuklarımızla ayrılana ve başka bir kadınla birlikte olmak için Melbourne'e taşınan bir dizi kavga ettik. Tüm iletişim yollarını engelleyerek iletişimi geçersiz kılar. Hayatımın bittiğini ve çocuklarımın bir daha babalarını görmeyeceklerini düşündüm. Sadece çocuklarım için güçlü olmaya çalıştım, ama yüreğime işkence eden acıları kontrol edemedim, üzüntü ve acılarla tüketildim çünkü onu gerçekten sevdim. Her gün ve gece onu düşünüyorum ve her zaman onun benimle gelmesini istiyorum, tam anlamıyla çılgına dönüyordum ve ilahi bir müdahaleye ihtiyacım vardı, bu yüzden her sorunumu bir kez benzer zorluklar yaşayan bir arkadaşıma anlattım. Beni Doktor Igbinovia adında çok güçlü bir adama havale etti. Bu güne zevk almasının mutluluğunun tek nedeni olduğunu söyledi. Drigbinovia, onu yargılamak zorunda kaldığımı söylediği kırık ilişkileri düzeltmeye yardımcı olabilir. E-posta ekleyicileri doctorigbinovia93@gmail.com ile iletişime geçtim ve bana ne yapacağı konusunda talimatlar verdi ve ben de yaptım, sonra için bir aşk büyüsü yaptı. ben mi. En büyük sürprizim için, üç hafta sonra kocam beni aradı ve beni çocuklar kadar özlediğini söyledi, çok şaşırdım, kalbim neşe ve heyecanla doluydu ve gözyaşlarımı gölgelendirmeye başladım. Hatalarından dolayı özür diledi ve bana ve çocuklarına verdiği acı için özür diledi. Bu şekilde bize, çok sevgi ve neşeyle geri döndüğü ve o günden beri evliliğimizin öncekinden daha güçlüydü. Drigbinovya'ya teşekkürler, o çok güçlü biriydi, öykümü bu kadın ve erkeklerin uğruna paylaşmaya karar verdim. Olanları kim yaşadı? Bir çözüm olduğunu bilmeni istiyorum. Drigbinovia, acı zamanlarında kadınlara ve çocuklara yardım etmek için uzun bir süre yaşamak için dua eden gerçek ve güçlü bir yazım çözümü. Ayrıca HIV, kanser, vb. İyileşmesi için büyüleri var. İYİ ŞANSLAR,

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?