MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Elon Musk Sende Kimsin

Elon Musk Sende Kimsin Yaaaa? Deşifre Ettik Elon Musk'ı

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Elon Musk Sende Kimsin

27 Nisan 2019 Cumartesi

Elon Musk Sende Kimsin Yaa

Elon Musk Hakkında En İlginç Bilgiler.
Eeeey Elooon. Kimsin Adamım....
  •  Dünyaca ünlü girişimci Elon Musk aslen Güney Afrika Cumhuriyeti vatandaşıdır. Ancak aynı zamanda Kanada ve ABD vatandaşlığına sahiptir.
  • Elon Musk başarılı ve başarısını servete dönüştürebilen kişilerdendir. Dünyanın en zenginleri listesinde yer alır.
  • Elon Musk Pennsylvania Üniversitesi’nden mezundur, doktorası için Stanford Üniversitesi’ne kabul edilmiştir ancak doktorasını tamamlayamamıştır. İlk şirketi Zip2’yi kurmak için doktorasını yarım bırakmıştır.
  • Dünyanın en çok sevilen çizgi roman uyarlamalarından Demir Adam filminde Robert Downey Jr. Karakterinin Elon Musk’tan esinlenerek geliştirildiği biliniyor. Iron Man 2 filminde Elon Musk’ın da oynaması bu iddiaların gerçekliğini ön plana çıkarıyor. Bu arada serinin çekimleri sırasında kullanılan mekanlar arasında SpaceX de yer alıyor. Elon Musk ise bu durumdan oldukça memnun görünüyor, kendisinin çok sıkı bir Iron Man hayranı olduğunu neredeyse tüm dünya biliyor.
  • Tesla’nın kurucusu ve CEO’su olması nedeniyle Elon Musk’ın maaşının dramatik derecede yüksek olduğu düşünülüyor. Ancak ilginçtir ki gerçekler öngörülerle pek uyuşmuyor. Maaşını nakit bile almadığını söyleyen Elon Musk’ın Tesla’dan 40 bin dolar civarında para kazandığı biliniyor.
  • Elon Musk henüz çocukken ailesi Elon Musk’ın işitme problemi yaşadığını düşünüyordu. İnsanlar kendisiyle konuşurken çok tepki vermeyen ve uzaklara dalan Elon Musk tüm sağlık kontrollerinden geçtikten sonra sağlıklı raporu aldı. Yıllar sonra yaptığı açıklamalarda dalıp gittiği zamanlarda iş fikri düşünüp hayal kurduğunu açıkladı.
  • Elon Musk girişimcilik kariyerine küçük yaşlarda başladı. Henüz 12 yaşındayken Blastar adlı bir video oyunu kodlayan Musk oyununu satarak ilk 500 dolarlık gelirini kazandı.
  • Elon Musk için para kazanmak hiçbir zaman zor olmadı desek abartmış olmayız. 12 yaşında kendi oyununu yazan ve para kazanan Musk, üniversitede okurken parti düzenleyerek ek gelir elde etmeyi sürdürdü. Yine de herkes kadar zaman zaman maddi zorluklar yaşadığı oldu. (Kendi standartlarında elbette!)
  • Fütüristtik yaklaşımı benimseyen ve vizyonu ile dünyanın en başarılı girişimcileri arasında gösterilen Elon Musk’ın James Bond arabalarından birine sahip olduğunu biliyor muydunuz? James Bond filminde kullanılan Lotus Esprit aracına sahip olan Elon Musk bu arabayı almak için 866 bin doları gözden çıkardı.
  • Muhtemelen muhteşem ofislere sahip olsa da Elon Musk şirketlerinde zaman geçirirken ofisinde oturmayı tercih etmiyor. Anlık çıkan sorunları çözebilmek ve işlere hakim olabilmek için sürekli personellerinin yanında duruyor. Diğer bir deyişle işinden de kopmuyor başarılarını da şansı bırakmıyor.
  • Son olarak, The Big Bang Theory adlı ünlü dizide de Elon Musk’ın yer aldığını söyleyebiliriz. Popülaritesi ve karizmasıyla aktörlüğe göz kırpan başarılı girişimcinin bir sonraki hamlesini hep birlikte bekliyoruz!
--
---
Akblog.NET
Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Vay vay vaaaayyy.. Okuyun bi bakalım.
    Tesla’nın kurucusu ve CEO’su olması nedeniyle Elon Musk’ın maaşının dramatik derecede yüksek olduğu düşünülüyor. Ancak ilginçtir ki gerçekler öngörülerle pek uyuşmuyor. Maaşını nakit bile almadığını söyleyen Elon Musk’ın Tesla’dan 40 bin dolar civarında para kazandığı biliniyor.

    YanıtlaSil
  2. Muhtemelen muhteşem ofislere sahip olsa da Elon Musk şirketlerinde zaman geçirirken ofisinde oturmayı tercih etmiyor. Anlık çıkan sorunları çözebilmek ve işlere hakim olabilmek için sürekli personellerinin yanında duruyor. Diğer bir deyişle işinden de kopmuyor başarılarını da şansı bırakmıyor.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?