MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Radyoloji Onkolojisi Film Çekimi

Radyoloji Onkolojisi Film Çekimi Nasıl Yapılır? Konusunu oku.

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Radyoloji Onkolojisi Film Çekimi

11 Kasım 2019 Pazartesi

Radyoloji Onkolojisi Film Çekimi

Radyoloji Onkolojisi Film Çekimi Bugün sizlere radyasyon onkolojisi film çekimi ile ilgili vermeyi uygun gördüm. Her hastanın yapısına göre çekimi yapılacak olan filmin işlemleri farklı olabilir. Yine de sizlere genel olarak bunun üzerine bilgiler verelim. Size verilen randevu gününden yani film çekimi gününden bir gün önce öğle vaktine kadar yemek yiyebileceğinizi söyleyecekler.  Sonrasın da  öğleden vaktinden akşam 8'e kadar sadece sıvı tüketimi yapabileceğinizin bilgisini verecekler. Akşam 8 'den sonra ki gün olan yani film çekim ne saati neyse o zamana kadar herhangi bir yiyecek içecek vesaire kesinlikle yemeyeceğinizi söyleyecekler sizlere. Film çekeceğiniz günün saatinden bir saat önce ilgili tomografi biriminde bulunmanız gerekir. Sizlere bir buçuk litrelik bir suyun içine kendi koydukları bir ilaç karışımı ile içmenizi isteyeceklerdir. 
Son derece tadı iğrenç olan ilaçlı suyu içtik de midenizin bulanacağı ve kusacak gibi bir durumda olacağınızı belirtmek isterim. Tabii bu işlemleri yapmanız kesinlikle sizin yararınıza olacağını bilmelisiniz. Bununla birlikte Size verilen bir buçuk litrelik ilaçlı suyu tükettikten sonra sizi makineye sokacaklar. Yine de hastanın durumuna göre makinede kalma zamanı değişebilir. Makineye girmeden önce Üzerinizde herhangi bir metal tarzı ürünlerin olmamasına dikkat ediniz. Zaten sizlere bu konuda uyacaklar öncesinde. Makineye girmeden önce doktorunuzun size söylediği reçete ile almış olduğunuz ilaçları damardan kolunuza enjektör ile verecekler. Bu ilaç vücudunuz da inanılmaz derecede sizi farklı bir yapıya sokacak. Kandaki dolaşımı hızlandırarak ve ilacın vücudunuza girip değişik bir reaksiyona girmesi veya kan ile ilacın farklı bir tepkimeye girip kendi aralarında savaşması sonucunda vücudunuz yanacak gibi olacaktır yani aşırı derecede ısınacaksınız. Sarhoş gibi olacaksınız ve inanın o anki çektiğiniz acı sanki cehennemde yanmanız ile eşdeğerdir.
Yukarıda anlattığım durumlarla ilgili işlemleriniz bittikten sonra sizi makineden alacaklar. Öncelikle şunu bilmeniz gerekir. Kalktığınızda Sarhoş gibi halde olabilirsiniz. Kafanız bir milyon. Uçmuş haldesiniz.  Adım atmak istersiniz ama atamayabilirsiniz. Ayakta duracak haliniz olmayacak. Bunun eb büyük etkisi bir gün öncesinde yemediğiniz yemekten yani açlıktan dolayıdır ve olumsuz etkisi olarak kan şekerinizin düşmesine neden olup baygınlık veya fenalık geçirmenize sebep olabilecektir.
Uyanmam için bana alkol koklatmışlardı. Tadı da bir hayli garip ve bir o kadar da güzeldi.  :-)


---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Bu konumuzda çok farklı noktalara değinmek istedim. Umarım sağlık üzerine yararlı olmuştur.

    YanıtlaSil
  2. Konu linki:
    https://www.akblog.net/2019/11/radyoloji-onkolojisi-film-cekimi.html

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir duygudur. Çünkü yapmak istediğiniz bütün projeleri yapamayacaksınız. Hersey yarıda kalacak.
    Özetle dünya umurunuzda olmaz. Sallayın dünyayı. Hayatınıza bakın. Tadını çıkarın. Sonu ölüm ise. Ölün. Bu dünya kime kalmış ki. Ben takmıyorum. Sizde takmayın bu dünyayı.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?