MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Simidi Yerken Beni Gözleyen Kaşmerler

Kaşmerlerin Overlords operasyonu....

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Simidi Yerken Beni Gözleyen Kaşmerler

12 Kasım 2019 Salı

Simidi Yerken Beni Gözleyen Kaşmerler

Bugün (11.11.2019) sahilde yine yalnız başıma otururken karşımda kaçamak bakışlarla beni süzen siyah giyimli, biri peçeli diğer ikisi ise mini etekli 3 kadına gözüm ilişti. Madame Coco dan giyindikleri her hallerinden belliydi. Zengin görünümlü Bebek züppelerine benziyorlardı. 
Suicidal:  intihar
Kadınlara bakmam ile bana yönelik olan bakış açılarını 90 derece bir açıyla farklı yere çevirdiler. O an düşündüm acaba bu kadınların bana neden baktıklarını ve bakarken kendi aralarında yine acaba hakkımda neler konuştuklarını merak etmiyor da değildim açıkçası. Anlamsız bakışlar arasında dalıp giderken nedense anlam vermediğim şekilde gözüm sağ elimdeki simide ilişti. Simide elim ilişti ilişmesine de ağzıma götürürken sertleştiğini yani bayatladığını farkettim. İster istemez sol elimde çay bardağına doğru gitti. Uzun süre kendisini yememi bekleyen simit bayatladı ise haliylen çayımında soğuması muhtemeldir.  Ki öylede olmuştu zaten. Bayat simidi ile soğuk çayla denizden gelen meltemin esintilerine bıraktık kendimizi. Bizde üç kişiydik artık.  Simit, çay ve ben... Karşımızdakiler ise biri peçeli diğer ikisi ise mini etekli ve siyah görünümlü üç ninja kadın. Üçe üç.  Savaşmaya hazır gibilerdi ama benim kalkmaya bile takatimin olmadığı bir durumdayken savaşmak ne alâ...
Oturmaya devam. Sonrasın da bir elin omzuma dokunarak nasılsın demesiyle kendime geldim. Gelen Dilan hanım idi. Hayırdır ne yapıyorsun burada diye. Kafa dinlemeye geldiğimi ve ruhsal bunalımdaki moduma değişikliğin güzel geleceğini düşündüğüm için burada olduğumu söyledim.  Güzelmiş ablam diyerek kendince beni teselli etmek için konuşmaya başladı. Sonrasında garip bir şekilde karşındaki 3 kaşmer sana bakıyor dedi. O an kaşmer kelimesinin bile ne anlama geldiğini bilmediğim için cevaben; ya öyle mi dedim. Halbuki baktıklarını ve hakkımda dedikodu yaptıklarını biliyordum zaten.
Üzerimde kara bulutlar... Kaşmer diye nitelediğimiz kadınların bana bakış açılarının değiştiğini ve birden kaybolduklarına şahit oluyordum. Gözlerimde bir karartı.  Bulanıklaşan görüntülerden anlam çıkarmaya çalışıyorum.
Ve bir ses. Tanıdık gelen ve yakınımda olmasına rağmen çok uzaklardan gelen bir ses. Tekrar. Tekrar.. nabız.  Nabız atıyor.  Devam edin diye.. Kalbimin durduğunu hissetmek.. Amansız bir acı ile müdahale ederek seni hayata döndürme çabaları.
Yakındır ölümüm.
Şimdilik bu kadar...
Kaşmer: Maskara Soytarı ...


--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Kaşmer Operasyonu yazısını beğendi iseniz kalkıp bir sigara yakın kendinize.

    YanıtlaSil
  2. Ölümsüzlük iksiri yazımı okumayın.
    https://www.akblog.net/2019/11/simidi-yerken-beni-gozleyen-kasmerler.html

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?