MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Üniversitelerde Misyonerlik Faaliyetleri

Üniversitelerde Misyonerlik Faaliyetleri

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Üniversitelerde Misyonerlik Faaliyetleri

25 Aralık 2019 Çarşamba

Üniversitelerde Misyonerlik Faaliyetleri

Gelen bir mesaj üzerine sizleri rahatsız edelim. Özellikle anne ve babalar okumalı....
Üniversitelerde Misyonerlik Faaliyetleri
Ben hacettepe üniversitesinde 3. sınıf öğrencisiyim..Ve üniversiteye çok yakın bir konumda oturuyorum.Bu bölgede özellikle son dönemde misyonerlik faaliyetleri bir hayli arttı. Misyoner sayısı en az iki katına çıkmış durumda. Daha önce de bu insanlara zaman zaman şahit oluyordum. Fakat hiç kimse yanıma yanaşıp bana herhangi bir teklifte bulunmamıştı. Fakat dün akşam okul çıkışı berbere gittim. Berberin önünde dikilirken bir bayan bir erkek yanıma yanaştı,  omuzlarında çantaları vardı. Selam verdiler. Bayan olan çantasının İçinden bi tane broşür çıkartıp bana uzattı. Ardından Benimle konuşmaya başladılar. İsrail vatandaşı olduklarını fakat ukrayna'da yaşadıklarını söylediler. Beni yahuda şahitleri grubuna davet ettiler. Eğer onlara tabii olursam, bana hem okul bitene kadar hem de okul bittikten sonra maddi manevi çok büyük destek vereceklerini. İstediğim yerde işe yerleştireceklerini..Hayatım boyunca ellerinin üzerimde olacağını söylediler. Bende onlara, böyle bir iyiliği haketmek için, benim onlar için ne yapmam gerektiğini sorunca, "Şimdilik bize tabii olduğunuzu teyid edin yeter İlerleyen dönemde ne yapmanız gerektiğini size bildirirler.." dediler. Kabul etmediğimi söyleyince, bana broşürü bıraktılar..."Eğer gelmek istersen, orda internet adresi yazıyor. ordan müracaat edersin. Seni büyük ustalarla falan tanıştırırız. İstersen incil ve tevrat gonderiririz, kitap desteğinde bulunuruz. Maddi olarak yardıma ihtiyacın olursa da bize ulaş" dediler ve yanımdan uzaklaştılar. Eve dönünce, telefonla durumu istanbulda ünv.okuyan kuzenimle patlaştım.."Bizim üniversitenin etrafı da içi de, aynı durumda" dedi.
 Ben muhafazakar bir ailenin çocuğuyum. Bu yüzden bu insanların söylediği şeyler,  yaptıkları teklifler beni çok etkilemedi..Çünkü beni nasıl bir tuzağa çekmek istediklerinin farkındayım fakat üniversitede okuyup bu tekliflerden etkilenebilecek çok fazla arkadaşım var. 
Senin sayfan kalabalık lütfen sayfandaki aileleri bu konu hakkında uyarır mısın?.Elleri çocuklarının üzerinde olsun. Çocuklarındaki değişimi iyi takip etsinler. Bir de Emniyet güçlerimiz okul çevrelerini, öğrencilerin ikamet ettiği bölgeleri ve çevrelerdeki cafeleri kontrol altına alsın"

Alıntı

--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. https://www.akblog.net/2019/12/universitelerde-milyonerlik-faaliyetleri.html

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?