MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Finansal Krizler Nasıl Yönetilir

Finansal Krizler Nasıl Yönetilir

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Finansal Krizler Nasıl Yönetilir

6 Ocak 2020 Pazartesi

Finansal Krizler Nasıl Yönetilir?

Kadir AKTAŞ Kimdir
Bu konumuzda sizlere Kadir Aktaş ile ilgili olarak bilgi vermeyi ve fazla detaya girmeden kişisel özelliklerine daha çok değinerek bazı bilgiler verelim. Özellikle iş dünyasında kendisinden çok çok önemli iş hayatına dair nasıl bir strateji ile hareket etmem gerektiği konusunda bilgiler edindiğimi söyleyebilirim. Daha önce başka bir ülkede çalışarak ve şirketin en alt tabakasından en üst seviyelere kadar çıkıp adeta şirketin CEO su haline gelerek kısa zamanda büyük işler başaran bir yapısıyla gerçektende bireysel bir çalışmayı kollektif bir yapıya sokarak, şirketin üst zirvesine kadar başarıya adım adım ilerlerken daima pozitif bir yaklaşımla bunu başardığını görebiliyoruz. Özellikle iş dünyasındaki karşısına çıkan sorunlara fazla takılmayıp daima pozitif bir ivme ile hareket ederken aslında en küçük sorunları bile her zaman düşünen yapısı vardır.  Elbette bu sorunları çalıştığı kuruma veya diğer kurumlara belli etmeden krizi son derece profesyonel olarak yönetebilen azmi karşısında her zaman hayran kaldığımı dile getirebilirim. Nitekim sizlerde takdir edersiniz diye düşünerek yöneticinin böyle davranması gerektiği konusunda hem fikiriz diye düşünüyorum. Krizi görmek bir lider de olması gereken vasıf olmalı ama hem krizi ön görüp hemde krizi en iyi şekilde yönetmek gerçektende insanüstü bir beyine sahip olması gerekir kişinin. Bunun sadece bir yetenek ile sınırlı olmadığını kabul edersek, yeteneğinin yanı sıra hızlı, analitik düşünebilen ve karar alma mekanizmasında bütün riskleri de hesaplayarak en ince detayına kadar sunumu bir rapor haline getirip ve krizlerin en ağır dönemlerinde bile halâ başarıya doğru kişinin böyle bir düşüncede olması gerçektende muazzam bir özelliğini göstermektedir. Kadir Bey den öğrendiğim en önemli özelliklerden biri de budur. Bunun yanı sıra sorunlara fazla kafayı takmamamızı her defasında dile getirir. Aslında ilk etapta bu takmama olayı önceleri sadece sorumsuzluğu da meydana getirmez mi diye düşünürken, zamanla önemli sorunlara daha çok odaklanmamız gerektiğini anlayabildim.  
Bir başka konu ise, olmazsa boşvermek en iyisi. Yukarıda söylediğim gibi bu cümleyi de benzer olarak hemen pes etme kavramı olarak gelirdi aklıma. Ancak abim Kadir beyin tecrübelerine dayanarak bu söylemin pes etme algısı ile uzaktan yakından bir alâkası olmadığını sonradan anlayabildiğimi söyleyebilirim. Olmayan yada olamayacak bir işe yönelmenin veya uğraşmanın gerçektende zaman kaybından başka bir getirisi olmadığını yıllar sonra anlayabildim.  Daha önemli veya yapılabilir işlerin peşinden gidip başarılı olmak ve zamanımızı daha yararlı işlere vermenin çok daha mantıklı olduğunu şimdi anlayabiliyorum . 
Kadir Beyden zamanla yinede öğreneceğim bir çok bilgilerin olacağına inanarak ve sağlığımızın elverdiği ölçüde birlikte iş dünyasına tekrardan kendisiyle birlikte gireceğim dönemler için umarım en kısa zamanda başlayacağız.

Finansal Krizler 


--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. https://www.akblog.net/2020/01/finansal-krizler-nasl-yonetilir.html

    YanıtlaSil
  2. Finansal Krizler Nasıl Yönetilmeli?

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?