MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

İstanbul 'da Deprem Oldu

İstanbul 'da Deprem Oldu

Ak Blog SEO
4349759590016280108

İstanbul 'da Deprem Oldu

11 Ocak 2020 Cumartesi

İstanbul 'da Deprem Oldu

İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, Silivri açıklarında meydana gelen depremin şiddetinin 4,7 olduğunu duyurdu. Kandilli Rasathanesi, İstanbul'da hissedilen depremin önce Marmara Denizi'nde saat 16.37'de, 4,7 büyüklüğünde 16.1 kilometre derinliğinde meydana geldiğini açıkladı. Ardından yapılan yaptığı revizede depremin şiddetinin 4.8 olduğunu duyurdu.

AFAD AÇIKLAMA YAYINLADI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, İstanbul'da yaşanan 4.7'lik deprem sonrası can ve mal kaybının bulunmadığına dair sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu.

TEKİRDAĞ'DA DA HİSSEDİLDİ

İstanbul'un Silivri açıklarında meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki deprem, Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ve Çorlu ilçelerinde de hissedildi. İstanbul'un Silivri ilçesi açıklarında saat 16.37'de 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Marmara Denizi'nde meydana gelen deprem, Silivri'ye komşu Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ile Çorlu ilçelerinde de hissedildi. Bazı vatandaşlar, panikle dışarı koştu. İlk bilgilere göre depremde herhangi bir hasar meydana gelmedi.

KORKUTAN DEPREMİ UZMANLAR YORUMLADI

İstanbul Teknik Üniversitesi Prof. Haluk Eyidoğan:
Bugün biliyorsunuz bir deprem fırtınası başladı. Hemen Kuzey Marmara fayının, Şarköy'e doğru uzandığı, kıyıya yakın ana marmara fayından uzakta ama sabah baktığımda 50'ye yakın ufak deprem vardı. Seri halde arka arkaya ufacık, çoğu hissedilmeyen depremler oluyor.Onunla ilgili bakayım dedim, nasıl bir gelişme var... Hatta sosyal medyaya da yazdım. "AFAD ve Kandil dikkatle izlesin" diye. Oraya da deprem fırtınasının resmini koydum. Biraz önce onunla uğraşırken, masa başında sallandık. Ben ilk aklıma gelen deprem fırtınasının içinde daha büyük bir deprem mi oldu şeklindeydi... Baktım ki bu 26 Eylül 2019'da 5.7'lik depremin hemen olduğu yerde. Şu anda 4.5 ile 4.7 büyüklükler veriliyor. Bu deprem, 26 Eylül'deki depremin olduğu yerde. Ve orada hala bir hareket eğilimi var. Orası aynı zamanda geçen seneki yayınlarda da belirtildiği gibi, Orta Marmara fayının adalarla silivri arasında kalan yerin tam ucunda oluyor.
--
---
Akblog.NET
Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. https://www.akblog.net/2020/01/istanbul-da-deprem-oldu.html

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?