MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Kolon Kanseri Önemli Bilgiler

Kolon Kanseri Önemli Bilgiler

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Kolon Kanseri Önemli Bilgiler

9 Şubat 2020 Pazar

Kolon Kanseri Önemli Bilgiler

Buradaki arkadaşlar yaşadığı deneyimleri aktarabilirler ve her hastanın durumu farklıdır. 
Kolon Kanseri üzerine eleştiri yazısı....
Kolon Kanseri Önemli Bilgiler
Sağlıklı bilgi alayamabilirsin. Belki hemoroid durumu da olabilir. Her kanama kolon kanseri habercisi diyemeyiz. Diyen varsa da yanlış yönlendirmeyle psikolojik olarak kanser edersin kendini.
Buradaki arkadaşlar doktor değiller. Bir çok arkadaş yazmışlar şunu kullanırsanız kurtulursunuz gibi diye. Allah muhafaza başınıza birşey gelir. Kontrolsüz veya alanında uzman olmayan kişilerden sağlık desteği almak tehlikelere davet açabilir. Kanserlik durumun yoktur inşallah.  Kafaya fazla takmamak gerek. Bağırsaklar dışarıya alınırsa inanın o kadar zorlu bir hastalıktır ki.. Yaşayacağınız o anki dönemler bile sizi psikolojik veya ruhsal olarak çökertebilir. Bağırsaklar içeriye alınsa bu defa başka sorunlara maruz kalır  ve yine psikolojik olarak bitersiniz. Ağrılar, acılar ve sancılar  gibi hayatınız hiç-bir zaman eskisi gibi olamayacak.  Kolonoskopi işlemleri her yerde aynıdır.  Herhangi bir devlet hastanesinde bile yaptırma imkânınız vardır. Özele gitmeye gerek yok. Size çok uzun süre gün veren hastaneyle ilgili sağlık bakanlığı arayıp yardım talebinde bulunabilirsiniz.  Özel de de çok yüksek olmayan bir ücret (öyle düşünüyorum ve net bir ücret talebi ne  olur bilemem) ile işlemi yaptırabilirsiniz. Önce hastaneye gidip (polikinik) durumunuzu anlatın. Sonrasında kolon mu? Hemoroid mi vs size bilgi verebilirler.  Buradaki arkadaşlar evet siz kanseriniz vs dedikleri zaman inanmayın. Çok çok yanıltıcı bilgiler ile karşı karşıya kaldığımız teknoloji dünyasının zararları ile de karşı karşıyayız maalesef. Sorsan herkes doktor. Herkes genel cerrah olmuş bir toplum olduk.
Kolon Kanseri hastalığıyla uğraşan biri olarak gördüğüm kadarıyla herkesin yaşadığı sorunlar çok farklı. Kişiden kişiye tedaviler farklılıklar gösterebilir. Aynı hastalığı yaşadığımız halde.
--
---
Akblog.NET
Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?