MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Sosyal Medya Danışmanlık Eğitimleri

Ücretsiz Sosyal Medya Danışmanlık Eğitimleri.

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Sosyal Medya Danışmanlık Eğitimleri

23 Ağustos 2020 Pazar

Sosyal Medya Danışmanlık Eğitimleri

Sosyal Medya Danışmanlık Eğitimleri ile ilgili hangi başlıkların olduğu ve bu başlıkları öğrenerek İnternet üzerinde Ücretsiz Sosyal Medya Danışmanlık Eğitimleri videoları veya dokümanları araştırarak kendinizi geliştirebileceğinizi bilgisini vermek istedik yeni konumuzda. Sitemizde daha önce açılan konulara göz atarak Sosyal Medya Danışmanlık Eğitimleri üzerine yazılara bakabilirsiniz. Yinede aklınıza takılan soruların olması durumda yorum bölümünden sorularınızı sorabilir veya profesyonel olarak destek hizmetlerimizden uzman ekibimize ulaşmak için iletişim sayfamızdan veya numaralarımızdan yada hızlı destek formları doldurarak gerekli irtibatı sağlayabilirsiniz.  
Sosyal Medya Danışmanlık Eğitimleri
Sosyal Medya
Unutmamanız gereken çok önemli bir nokta; alanında uzman ekiplerle çalışmanız sizleri her zaman daha ileri seviyeye getirecektir. 
Dijital ağda yerinizi almanız için Sssyal medyada bulunmanızı gerektiren en başlıca neden hedef kitleye direkt ulaşabilmenizdir.  Maliyetler açısından da bakıldığı zaman işlemlerin hem kolaylığı ve hemde düşük maliyetli bir platform olması global ağda yerimizi almamız gerektiğinin inancında olmanız gerekir. Sunmak istediğiniz hizmet veya ürün dijital ağlarda yani sosyal medyada ne kadar bahse konu olursa, marka gücünüzün de o pozitif bir ivme ile artacaktır. Sosyal medyada profesyonel olarak aktif bir şekilde var olduğunda bilinirliğinizi artırır ve kullanıcılar sizin hakkınızda sürekli değinebilir ve hatta sizi tavsiye edebilirler. Dolayısıyla sosyal medyadaki bu etkinliğiniz firmanızın marka gücünü arttırarak, itibarınız daha da güçlenmesini sağlayacağından emin olabilirsiniz.
Temel giriş yaptıktan sonra şimdi sizlere Sosyal Medya Danışmanlık Eğitimleri üzerine bazı başlıklara değinelim. Konuyu uzatarak canınızı sıkmadan sizlerinde öğrenmeniz ve maliyetler açısından firmanızı düşünerek bir an önce kendinizi bu alanda geliştirmeniz gerektiğini düşünüyorum veya Sosyal Medya Danışmanlık Eğitimleri üzerine çalışmak isteyen arkadaşlarımız için güzel bir başlangıç olacağını düşünüyoruz.

Sosyal Medya Danışmanlık - İçerik Yönetimi Ne Demektir?

Sosyal medyanın değişmezlerinden biri de sürekli aktif olmasıdır. Aktif olan hesapların bir alanı sürekli beslemek gerekir. Markanızın değerlerine ve sunduğunuz vaatlerinize uygun bir sosyal medya içerik planı kullanıcıların markayı daha iyi anlaması sağlar ve onu özümseyeceği anlamına gelir. Yapılan içerik planları sosyal medyada markanızın temsilidir ve sizi doğrudan temsil edeceğinden, kullanılan dil, bahsedilen konular ve hatta imla kuralları bile marka imajınızı doğrudan etkileyebilecek durumdadır, kesinlikle profesyonel bir ekiple çalışılması gerekmektedir.

Dijital Medya Takibi (Monitoring):

İnsanlar siz sosyal medyada yer almasanız da sizin hakkınızda konuşur! Önemli olan sizin onlara ne kadar yakın olduğunuz ve onları ne kadar dinlediğinizdir. Geleneksel medyada yıllardır çok sık kullanılan ‘medya takip’ hizmetinin internet ve sosyal medya üzerinden takip edilmesi artık bir zorunluluk haline gelmiştir. Sizin belirlediğiniz kelimelerle tüm web siteleri ve sosyal mecralarda aramalarımızı gerçekleştirir, arama sonuçlarını bahsedilen konu ve olumlu-olumsuz olmasına göre sınıflandırırız. Kısacası; arama sonuçlarını markanız için ‘izler’, ‘ayrıştırır’ ve ‘analiz ederiz’. Böylelikle, ürünlerinizden hangisinin daha sık konuşulduğunu, markanız hakkında olumsuz yorumların genelde hangi konular üzerinden gerçekleştiğini daha çok hangi mecralarda yorumlar yapıldığını direkt olarak görebilirsiniz.

Sosyal CRM Nedir?

Sosyal medya kanallarımıza doğrudan gelen müşteri şikayet, memnuniyet ve önerilerini anında yanıtlamak markanın itibarı açısından oldukça önem arz etmektedir. Gelen kullanıcı yorumlarını anında yanıtlayarak, müşteri memnuniyetinin artmasını sağlarız.

Dijital PR Nedir?

Digital PR; sosyal medya, sosyal imleme ve paylaşım, arama motoru, blog, forum, haber siteleri gibi platformların online olarak yönetilmesi ve halkla ilişkiler amaçlı kullanılmasıdır. Digital PR, geleneksel (offline) PR’dan farklı olarak daha karmaşık ve çok katmanlı bir yapıdır.Dijital ekosistemdeki Pr faaliyetleriniz için en güvenilir çözüm ortağıdır. Hedef kitle ile kurulan iletişimin yanı sıra,  Seo ile arama motorları için optimize edilen basın duyurularının yayını, sosyal medya mecraları aracılığıyla basın duyurularının yayılması, kişisel/kurumsal virallerin oluşturulması, bir kurum hakkındaki bilgilerin paylaşımı, marka hakkında konuşulmasının sağlanması, marka yeniliklerinin takip edilebilir hale getirilmesini sağlayarak hızlı ve etkin bir tanıtım kampanyası halinde sunulmasını sağlar. Seo Optimizasyonu yapılmış basın duyuruları, kurumla ilgili bilgi akışının dijital ekosisteme aktarılması ve marka hakkında konuşmaların tasarlanması gibi daha bir çok konuyu Dijital PR hizmetleri çerçevesi içinde müşterilerine sunar, raporlar ve etkin bir biçimde kullanılmasını sağlar.

Sosyal Medya Yönetimi Nedir?

Dijital ekosistemde, kullanıcılar markalarla etkin olarak iletişim halindeler. Kontrolsüz yapılan sayfa ve kampanya yönetimleri, marka için intihar niteliği taşıyan krizlere yol açabilir düzeydedir. Türkiye’de ve dünyada sık rastlanan kriz vakaları, markalar için sosyal medya yönetiminin ciddi bir fırsat ve hassas bir süreç olduğunu kanıtlar. Krizleri fırsata çevirmekteki ustalığım ile sosyal medya alanındaki tecrübe sayesinde sektörde olmaktan gurur duyarım. Farklı içerik stratejileri ile yapılandırdığı marka sayfalarının diğer firmalardan çok daha önde ve farklı bir yerde konumlanmasını sağlar.

Web Analiz Danışmanlığı

SolvePark; Google Analytics, Omniture ve SolvePark Anaytics danışmanlık hizmeti vererek internet sitenizi profesyonel ellerle analiz ediyor, raporluyor ve websitenizden daha yüksek bir dönüşüme sahip olmanız adına gerekli aksiyonları almanız için firmanızı yönlendiriyor.

Neden İnternet Reklamcılığı?

Kendinize sorunuz her şeyden önce. Neden İnternet Reklamcılığı kullanalım diye. Kullanıcılar ürün veya hizmeti almadan önce İnternet üzerinden araştırma yaparak, istedikleri ürün hakkında bilgi sahibi olurlar.Günümüz teknolojisinde insanlar zaman kaybetmeden istedikleri ürünü anında inceleyip sipariş verebilirler.İnternet reklamcılığının burada ki önemi de ürünlerinizi veya markanızı istediğiniz hedef kitleye doğru zamanda gösterir ve daha fazla kişiye ulaşmanızı sağlar.

Sosyal Medya Aracılığıyla Markanızı Tanıtmak

Sosyal medya hesaplarınızı sıfırdan düzenleyerek, gerekli adımları atınız. Hedef kitlenizi doğru belirlemeniz gerekir ve ona göre paylaşımlarınız, reklamlarınızın yanı sıra stratejiyi doğru zaman da gerçekleştirmeniz gerek. Ayrıca ürünlerinizi ve mağazanızı iç-dış çekimler ile profesyonel bir şekilde çekimini gerçekleştirip, gerekli reklam ve paylaşım düzeyine kesinlikle getirmeniz gerektiğinin altınız çizerek belirtmek isteriz.

Sosyal Medyada Neler Yapabilirsiniz?

  • Hesapların Açılışı ve Yönetimi
  • Marka ve Kurum Analizi
  • Rakip Analizleri
  • Strateji ve Konsept Planlama
  • Hedef Kitle Tespiti
  • Video ve Fotoğraf Çekimleri
  • Posting Planlaması
  • Hikaye, Duyuru, Kampanya ve Yarışma Stratejisinin Ayarlanması
  • Özel Günler ve Sosyal Sorumluluk Paylaşımları
  • Kampanya ve Yarışma Gibi Etkileşimi Yüksek İçerik Üretimleri
  • Günlük ve Haftalık Paylaşım Programları
  • Reklam Araçlarının Planlaması ve Yönetimi
  • Takipçi ve Etkileşim Artırma Stratejilerinin Uygulanması
  • Aylık ve Haftalık Etkileşim Sonuçlarının Raporlanması
  • Dijital Medya Risk Analizi ve Kriz Yönetimi Çözümleri
  • Hedef Kitleye Özel Hashtag Tespitleri
  • Markaya ve Hedef Kitleye Uygun İçeriklerin Üretilmesi
Gibi bir çok işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Google Reklam Modelleri Nelerdir?

Kısa başlıklar halinde bilgi verelim sizlere.
Arama Ağı Reklamcılığı
Anahtar kelimeler ile arama motorunda hedef kitleye ulaşırsınız.
Görüntülü Reklam Ağı
Hazırlanan görseller ile Google'ın anlaşmalı olduğu sitelerde; haber siteleri, YouTube ve bunun gibi mecralarda reklamlarınız yer alır.
YouTube (Video) Reklamcılığı
YouTube'da ve video iş ortağı sitelerinde reklamlarınızın gösterilmesidir.
Alışveriş Reklamcılığı
Bir ürün hakkında resim, başlık, fiyat ve mağaza bağlantısı gibi bilgiler içeren bir reklam türüdür.
Mobil Reklamcılık
Cep telefonu veya tablet gibi mobil cihazda ya da mobil uygulamalarda görüntülenen AdWords reklamcılık türüdür.

Özetle Google Reklam Modellerini açıklayacak olursak; 

​Google Adwords, Google'ın sunmuş olduğu bir reklamcılık hizmetidir. Bu hizmet ile reklam veren kullanıcıların reklamları, aranan kelimeyle ilişkilendirilerek; Google arama sayfasında arama sonuçlarının en üstünde veya en altında yer alır. Google AdWords'de yalnızca kullanıcılar reklamınızı tıklayıp web sitenizi ziyaret ettiğinde veya sizi aradığında ödeme yaparsınız. Diğer bir deyişle, reklamınız işe yaradığında para ödersiniz. Ne kadar yatırım yapacağınıza siz karar verirsiniz.

Dijital Pazarlama Eğitimleri - Akblog.net | SEO Ajans Ekibi - Hüseyin AKTAŞ
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Elimizden geldiğince konuyu anlatmaya çalıştık. Yararlı olması dleğiyle.
    Hüseyin

    YanıtlaSil
  2. Konuya dair sorularınızı sorabilirsiniz.
    Sitemizde Sosyal Medya Eğitimleri üzerine benzeri bir çok konu olup göz atmanız durumda yararınıza olacağını düşündüğümüz diğer makalelerimizi okuyabilirsiniz.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?