MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Instagram Marka Hesabı Oluşturma

Instagram Marka Hesabı Oluşturma Süreçleri Nelerdir?

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Instagram Marka Hesabı Oluşturma

23 Ağustos 2020 Pazar

Instagram Markalaşma Marka Hesabı Oluşturma Süreci 

INSTAGRAM'DA NASIL DOĞAL YOLLARLA TAKİPÇİ EDİNEBİLİRİZ?

Instagram Marka Hesabı Oluşturma
Instagram Marka Hesabı Oluşturma
Gelişen teknoloji ile sosyal medya hayatımızın tam ortasına yerleşti. Sosyal medya uygulamaları içinde başı çeken Instagram, bu furyanın en güçlü konumunda. İnsanların büyük çoğunluğu Instagram'a girmeden bir gün bile geçiremez hale geldi. Tabii değişen şartlarla birlikte Instagram, eğlence için kullanmaktan ziyade popülerlik, iş tanıtımı ya da reklam amaçlı da kullanılabilen bir mecra haline geldi. Her ne amaçla kullanılırsa kullanılsın, herkesin aklında tek bir soru var: "Takipçi sayımı nasıl doğal yollarla arttırırım?".
Link kaldırıldı
Burada doğal olarak arttırmanın altını çiziyoruz çünkü belirli ücret karşılığında alınan fake takipçilerle büyüyen hesapların uzun ömürlü olmadığını ya da çeşitli programlar kullanılarak artan takipçi sayısı size yarar sağlıyor gibi gözükse de bu tip programların hesabınıza virüs, bilgi hırsızlığı vb.  Yapmayacağından emin olmadığımız için bu tip takipçi arttıran önerileri desteklemiyoruz. Şimdi gelelim konumuza; Instagram ‘da nasıl kolay ve hızlı şekilde daha fazla takipçi elde edebiliriz?

SÜREKLİLİK:

Instagram Marka Hesabı Oluşturma
Instagram Marka Hesabı 
İlk olarak sürekliliği aklınızdan çıkarmayın. Sadece Instagram ‘da takipçi arttırmak için değil, hayatınızda i hemen her işte başarıya ulaşmak için sürekliliği ilk kriteriniz olarak belirlerseniz kısa sürede amacınıza ulaşacağınıza eminiz. 

STORY ATMAYI EKSİK ETMEYİN:

Instagram Marka Hesabı Oluşturma
Instagram Marka Hesabı
Kısa süreli yapılan, 1 gün içinde yok olan fotoğraflar çekmek ilk kez bakıldığında boşa çaba gibi görünse de sizi Instagram ‘da aktif kılarak daha fazla kişiye ulaşmanızı sağlayacaktır. Büyük takipçili hesapların her gün çokça story attığını fark edeceksinizdir.

İLHAM ALIN:

Instagram Marka Hesabı Oluşturma
Instagram Marka Hesabı
Kendinize rol model olarak belirlediğiniz birkaç hesaptan ilham alın. İlham almak için belirlediğiniz hesapları özenle seçin, sizin hesabınızın nasıl olmasını istiyorsanız bunu hayal ederek seçimlerinizi yapın. İlham alırken taklitlerden uzak durun. Unutmayın ki sizin takip ettiğiniz hesaplara diğer insanlar da ulaşabiliyor. Taklit yaparsanız bu kısa sürede ortaya çıkacak ve sizi takip eden insanlar bundan hoşlanmayacaktır.

DÜZEN VE UYUM:

Instagram Marka Hesabı Oluşturma
Instagram Marka Hesabı 
Profilinizde paylaştığınız postların, belli bir uyum içerisinde olmasına dikkat edin. Göze hitap eden bir duvar daha fazla kişinin ilgisini çekecektir. Ayrı ayrı bakıldığında ne kadar yararlı ya da ne kadar şık görünen postlar atsanız da bir bütün halinde profiliniz incelendiği sırada birbirinden ayrık görünen fotoğraflar, Instagram'ın en önemli kuralı olan estetik görünümü baltalayacaktır. Bunun için çeşitli fotoğraf düzenleme uygulamaları kullanabilirsiniz. Yakın ya da aynı filtreler kullanmanız uyumu kolayca yakalamanızı sağlayacak. Fotoğraf düzenleme uygulaması kullanmak istemezseniz Instagram filtreleri zaten bu konuda oldukça başarılı.
Link kaldırıldı

NET OLUN:

Hesabınızın ne için kullandığınızı açıkça belirtin. Böylece hitap ettiğiniz kitlenizi bulmak çok daha kolay olacaktır. Birden fazla konu hakkında postlar oluşturmak takipçilerinizde kafa karışıklığı yaratacaktır. Belirlediğiniz konular hakkında devamlı içerik üretmek, sizi takip eden insanların unfollow yapmasına engel olacaktır. Belirli konular üzerinde yoğunlaşmak hesap yönetim açısından size de oldukça kolaylık sağlayacaktır.

ETİKET, KONUM VE HASTAG KULLANIMI:

İnsanlar Instagram ‘da aradıkları şeyleri genellikle etiket ve konumlardan ya da hastag aracılığı ile bulmayı tercih ediyor. Daha fazla kitleye ulaşabilmek için bu tür eklemeleri dostlarınız da es geçmemeniz oldukça önemli. Birçok insana hitap eden bir profiliniz olabilir, önemli olan kitap ettiğiniz kitleye ulaşabilmek hitap ettiğiniz kitleye ulaşabilmek.

DMler: (Direct Messages - Direk Mesaj)

DM kutunuzu başı boş bırakmayın. En azından haftada bir günü size gelen mesajlara ayırın. Size mesaj atan insanlara geri döndüğünüzde, bu onların hem hoşuna gidecek hem de sizinle bağ kuracaklardır.
Link kaldırıldı

PAYLAŞIM YAPILAN SAATLER:

Daha fazla like alabilmek dolayısıyla daha fazla etkileşim elde edebilmek için paylaşım yaptığınız saatlere dikkat edin. Dostlarınızı genellikle insanlara sosyal medyada vakit geçirmeye başladığı zamanlarda atmaya çalışın. Yine sonraki paylaşımlarınızı da bu saatlerde atmaya özen gösterin.

ETKİLEŞİMLER:

Instagram hesabını büyütmenin en önemli kurallarından biri yoğun etkileşim içinde olmak. Yaptığınız paylaşımlarınızı saati de bu amaca hizmet eder nitelikte. Takipçilerinizle iletişim içinde olmaya çalışın. Yaptıkları yorumları beğenmeye isterseniz cevap vermeye çalışmanız sizi takip eden insanların hoşuna gidecektir. Postlarınızın altına yaptığınız açıklamalarla onlara cevap vermesini istediğiniz soruları yöneltebilirsiniz, bu sayede yorum sayısını arttırarak etkileşim bandınızı da güçlendirirsiniz. Ya da zaman zaman yapılan çekilişlerde kriter olarak belirlediğiniz takip beğenme ve etiketleme koşulları ile hem takipçi sayınızı arttırabilir hem de sizin hesabınızdan haberi olmayan insanlara "Buradayım!" mesajı verebilirsiniz. Çekiliş sonrası ayrılan takipçiler kayıp gibi görünse de yaratıkları etkileşim ile hesabınıza oldukça katkı sağlayacaklardır.  Farklı hesaplarla yaptığınız iş birlikleri ile iki hesabımda kitlesinin birbirinden haberdar olmasını sağlayabilirsiniz. Birbirinizin reklamını yaparken ikinizin de bu işten karlı çıkacağına eminiz.

İLETİŞİM BİLGİSİ:

Instagram bionuza yazacağınız iletişim bilgileri ile sizinle çalışmak isteyen insanların size kolayca ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Böylece elde edeceğiniz iş imkanları ve reklam iş birlikleriyle hesabınızın gücünü arttırabilirsiniz. Biyografimize bıraktığınız bu adresler sizi daha profesyonel gösterecektir.

INSTAGRAM REKLAM VERME:

Ana sayfamızda dolaşırken önünüze çıkan sponsorlu ibaresi ile gördüğünüz postlar aslında tanıtım amaçlı verilen reklamlardır. Takipçi satın alma ya da program kullanma gibi organik olmayan takipçi arttırma yöntemlerinin aksine Instagram'a reklam vermek oldukça zararsız bir yöntemdir. İnsanların sadece sizden haberdar olmasını sağladığınız bu yöntem ile hesabımızı daha görünür kılabilirsiniz. Bütçenize ve ulaşmak istediğiniz insan sayısına göre ayarlanan paketleri seçerek sponsorlu postunuzu oluşturabilirsiniz.
Link kaldırıldı

TRENDLERDEN HABERDAR OLUN!:

Düzenli olarak takip ettiğiniz trendler ile trend yükseldikçe sizi de beraberinde götüreceğini unutmayın. Hesabınızın kategorisine göre, mesela influencer olmak için kurduğunuz bir hesabınız varsa mekanlar ve markaların peşini bırakmayın, sürekli araştırma halinde olun. Ya da işiniz için kurduğunuz belki bilgi vermek amacında olan bir hesabınız varsa, ilginç gelişmeleri ve sektördeki durumu an ve an takip edin.

SÜREÇ ZORLU GÖRÜNÜYOR.  DANIŞMANLIK HIZMETI ALAMAZ MIYIZ?

Sosyal medya özellikle Instagram 'da  markalaşma konusunu anlatmaya çalıştık.  Sürecin zorlu olduğu aşikar. Bunun içinde sizlere çözüm olarak güvenilir olduğunu düşündüğümüz ve sosyal medyada markalaşma veya danışmanlık hizmeti isteyen arkadaşlarımıza yada kurumlara rehber gösterebileceğimiz bilgileri aşağıda sizler için listeledik. Yinede konuya dair sormak istediklerinizi yorum olarak dile getirebilir veya aşağıda verdiğimiz iletişim için numara yada igili siteyi ziyaret ederek daha profesyonel hizmet alabilirsiniz.
Konuya dair danışmanlık hizmeti alabileceğiniz bilgiler aşağıda verilmiştir.

Ahmet DEMIRCI
Telefon Whatsapp: +90 506 104 5310
Web: Link kaldırıldı
Web iletişim form: https://instakip.nuxe.web.tr/iletisim


Makale Akblog.Net Editörleri aracılığıyla yazılmıştır. - Akblog.net | Hüseyin AKTAŞ
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Konuya dair yorumlarınızı bekleriz.

    YanıtlaSil
  2. Profesyonel hizmet danışmanlığı için konuda verilen iletişim bilgileri kullanarak hizmeti alabilirsiniz.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?