MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Limonlu Yoğurt ile Kilo Vermek

Limonlu Yoğurt ile Kilo Vermek. Doğal Yollardan kilo vermek.

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Limonlu Yoğurt ile Kilo Vermek

15 Temmuz 2020 Çarşamba

Limonlu Yoğurt ile Kilo Vermek

Sağlık - Kilo Verme Yöntemleri Yolları
Kilo Vermek Yolları
Sağlıklı kilo vermek isteriz. Bir çok yöntemler denediğiniz halde belkide kilolarınızdan kurtulamadınız. Aslında bir çok yöntem vardır ve bilinen yöntemler herkes için geçerli olduğunu söylemek yanlış bir düşünce. Her bireyin metabolizması farklıdır. Yani farklı bir bünyeye sahibiz özetle. Şimdi sizlere kolayca yapabileceğiniz bir yöntemden bahsedeceğiz. Yine İnternet üzerinde yapmış olduğumuz araştırma sonucunda ve altını çizerek güvenilir olarak gördüğümüz bilgileri paylaşacağız. Belirtmek de fayda var. Kilo sorunlarınız için bulunduğunuz ildeki devlet hastanelerine giderek diyetisyen alanındaki doktorlara danışmanız sizler için elbette çok daha sağlıklı bilgi olacaktır. Konumuza giriş yaparken her bünyenin farklı olduğunu belirtmiştik. Diyetisyen doktorlarımız da sizler için bünyenize özel yöntemler veya tavsiyelerde bulunabilir. Sadece bir konuyu baz alarak kilo verebileceğiniz hissine kapılmayınız. Kilo vermek tamamıyla metabolizma ile ilişkili bir alana girmektedir. Kilolarınıza dair bilmeniz gereken bir diğer nokta ise kesinlikle stres altına kendinizi sokmamanız yani kafanıza takmanız durumda kilo vermenin çok daha zor bir hale girdiği açıktır. Bu yüzden kilolarınız için öncelikle kendiniz ile barışık olmanız gerekir. Her ne kadar kilo probleminiz olsa bile her şey den önce kafanızda bitirmeniz gerekir bu takıntıyı. Sonrasında kendinize göre bir yöntem seçmelisiniz. Kimisi spor yaparak kilo verdiğine inanır (ki en doğru ve en etkili kesinlikle düzenli spor ile yapıldığı gerçek) kimisi de tüketimi kısarak. Hem spor yaparak hem de tüketiminize dikkat etmeniz kesinlikle kilo verme konusunda daha etkili bir yöntem olacaktır.
Konumuza dönecek olursak: Öncelikle doğal yoğurt yeme imkanınız varsa anlatacağımız kürün sizler için daha etkili olacağını düşünüyoruz. Limon ile Yoğurdu karıştırarak doğal bir biçimde beslenme yapabilirsiniz aslında. Son derece etkili olan bu yöntemi denemeniz de size büyük yararının olacağını görebilirsiniz. Konuyla ilgili yazılmış olan bir makaleyi sizlerle paylaşalım yeri gelmişken.
Link kaldırıldı
Başka nasıl kilo verebilirim diyorsanız sizler için yaptığımız araştırmalar sonucunda, edindiğimiz bilgileri paylaşalım. Sağlığa dair sorularınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Alanında uzman araştırmacı ekip yazarlarımız sizler için her türlü bilgileri sağlıklı olarak paylaşmaya hazır olduklarını bilmenizi isteriz. 

En Etkili 5 Göbek Eritme Yöntemi

Göbek bölgesi en kolay yağlanan bölgelerden biridir ancak göbek eritme pek de kolay değildir. Bu nedenle göbek bölgesinde oluşan yağlanmaya karşı önlem alınmalı, sağlıklı beslenerek düzenli egzersiz yapılmalıdır. Bu bölgedeki yağ yakımını hızlandıran göbek eritme yöntemleri arasında birtakım egzersizler vardır. Bu egzersizler düzenli olarak yapıldığında kısa süre içerisinde sonuç vererek bel ve karın bölgesinde gözle görülür derecede fark yaratır. Göbek eritmek için, genel egzersizler yapmak yerine bölgesel olarak yağ yakımı yapan egzersizleri uygulamalısınız. Bu göbek eritme hareketleri sayesinde hedefinize daha kısa süre içerisinde ulaşabilir, bel çevresi ve karında biriken yağları yakabilirsiniz. Fit görünmek ve birkaç beden incelmek için kullanabileceğiniz bu egzersizler sizi kısa sürede sonuca ulaştırabilir. İşte, göbek bölgesinde biriken yağları yakabilecek ve birkaç hafta içerisinde forma girmenizi kolaylaştıracak göbek eritme yolları:

Yarım Mekik / Crunches Egzersizi - Mata sırt üstü uzanın.
Dizlerinizi kırın ve iki elinizi başınızın altında kenetleyin.
Belinize kadar olan üst gövdenizi kaldırın ve ardından indirin.
Kalkarken nefesinizi verin, aşağıya inerken nefes alın.
Belinizde herhangi bir zorlanma hissederseniz derhal egzersizi bırakın. Vücudunuzu kesinlikle zorlamayın.
Bu hareketi yaparken karın kaslarınızı sıkın ve karnınızı içinize çekin. Bu sayede bölgedeki kalori yakımı daha kolay gerçekleşecektir.
Bu egzersiz mekik olarak adlandırılan egzersizin yarım hali olarak görülebilir. Tüm karın kaslarını aktif bir şekilde çalıştırarak yağ yakımını hızlandıran bu hareketle kısa süre içerisinde sonuç almak mümkündür.
Bisiklet / Bicycle Crunche Egzersizi - Mata sırt üstü uzanın.
Dizlerinizi kırın ve ellerinizi başınızın iki yanına yerleştirin.
Sol dizinizi göğsünüze çekerek sağ dirseğinize değdirmeye çalışın, bu esnada sağ dirseğinizi de dizinize yaklaştırın.
Ardından tekrar yere yatın.
Aynı işlemi ters yöne uygulayın. Sırasıyla bu hareketi çapraz olarak sürdürün.
Hem bel hem bacak hem de karın kaslarınızı yoğun olarak harekete geçiren bu egzersiz çok yönlü bir etki sağlarken karın bölgesindeki yağ yakımını hızlandırır. Uygulama esnasında karın bölgesini sıkın ve göbeğinizi içinize çekin. Düzenli nefes almayı unutmayın.
Bacakla Çember Çizme Egzersizi - Matın üzerine sırt üstü yatın.
Bacaklarınızı kalça genişliğinde açın.
Sağ bacağınızı dik biçimde kaldırarak havada daireler çizin. Bu esnada bacağınızın dümdüz olmasına dikkat edin. Bu hareketi ortalama 40 saniye sürdürün.
Havadaki ayağınızın parmak uçlarını yukarıyı gösterir biçimde germeyi unutmayın.
Sağ bacağınızı yere indirin ve aynı işlemi sol bacak için uygulayın.
Egzersiz esnasında düzenli nefes almayı ihmal etmeyin ve bel boşluğunuzu muhafaza edin.
Bu egzersiz hem bacak hem karın kaslarını çalıştırarak alt karın bölgesindeki yağlanmaları hedefler. Bel kaslarınızı güçlendirir.
Plank Egzersizi - Matın üzerine yüz üstü uzanın.
Dirseklerinizin ve parmak uçlarınızın üzerinde vücudunuzu kaldırın.
Bu pozisyonu en az 30 saniye, en fazla 2 dakika sürdürün.
Derin nefes alıp vermeyi ihmal etmeyin.
Bacaklarınızın dümdüz olması gerektiğini unutmayın.
Plank egzersizi başlangıçta kolay görünebilir ancak oldukça etkili bir egzersizdir. Bu nedenle bu egzersizi düzenli olarak her gün yapmayı ihmal etmeyin. Vücudunuzda herhangi bir zorlanma hissederseniz egzersizi bırakın.
Havaya Tekme / Flutter Kick Egzersizi - Mata sırt üstü uzanın.
Ellerinizi başınızın arkasında kenetleyin ve belinize kadar üst vücudunuzu kaldırın.
Ayaklarınızı kalça genişliğinde açın, yerden 15 santim yukarıya kaldırın.
Ardından sağ ayağınızı bir miktar kaldırın ve onu indirirken sol ayağınızı kaldırın.
Ayaklarınızı yere indirmeden bu hareketi sürdürün.
Egzersiz esnasında derin nefes alıp vermeyi unutmayın.
Hem karnınızı hem de kalçanızı sıkarak kalori yakımını hızlandırabilirsiniz.
Göbek bölgesi yağlanmaları ve kalça bölgesi için oldukça yararlı olan bu hareketle kısa sürede kalori yakımı sağlayabilirsiniz.

Yukarıda Yoğurt - limon kürü ile ilgili verdiğimiz kaynak linke adresini ziyaret ederek daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Alanında uzman araştırmacı ekiplerin yapmış olduğu doğal kürler sitesini ziyaret etmeniz sizler için çok daha sağlıklı bilgilerin yer aldığını göreceksiniz.

Link kaldırıldı | Ahmet DEMİRCİ


--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Konuya dair sorularınızı sorabilirsiniz. Sizlere tavsiyemiz konuda vermiş olduğumuz adresi ziyaret etmeniz çok daha yararlı olacaktır.

    YanıtlaSil
  2. Konumuzun kaynak link adresi: https://dogalkurler.com

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten etkili bir yazı olmuş. Tavsiyelerinizi uygulayacağım.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?