MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Okullar Ne Zaman Açılıyor

Okullar Ne Zaman Açılacak?

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Okullar Ne Zaman Açılıyor

31 Ağustos 2020 Pazartesi

Okullar Ne Zaman Açılacak?

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, sağlık, ekonomik ve sosyal anlamda bizleri yoğun şekilde etkilemenin yanı sıra özellikle eğitim alanında da çeşitli sorunları beraberinde getirmektedir. Maalesef son dönemlerde artan vaka sayıları ile beraber hem resmi velilerin hem de öğrencilerin kafalarında ciddi manada soru işaretleri ortaya çıkartmıştır. Bundan ötürü Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk'un açıklamalarını dört gözle takip eden velilerimiz de  şu ana kadar net bir bilgi alabilmiş değil. 30 Ağustosta katıldığı bir programda sosyal medya araçlarından Twitter üzerinden gelen soruları yanıtlayan Bakan Selçuk, yine önemli ifadelere yer verdi.
Okullar Ne Zaman Açılıyor?
Eğitim

Okullar Ne zaman açılacak? 21 Eylül'de okullar açılacak mı? 

Türkiye'de şu anda en çok merak edilen konuların başında okulların açılma tarihi geliyor. Koronavirüs vaka sayılarında son günlerde ortaya çıkan artıştan endişe edenler, okulların yüz yüze eğitim şeklinde açılmasını istemiyor. Dün katıldığı bir programda Twitter'dan gelen soruları yanıtlayan Bakan Selçuk bu konuya da değinen önemli açıklamalarda bulundu.

Selçuk konuyla ilgili olarak ""Birçok faktör değerlendirilecek ve tavsiye edilecek. Onlarca parametre tekrar tekrar bakılarak değerlendirerek bir karar süreci oluşturuluyor. Vaka sayısı tek başına yeterli değil birçok faktör var. Karar şu anda belli değil, hangi sınıfların yüz yüze eğitim yapacağı belli değil" ifadelerini kullandı.

EBA'ya erişim hakkında da konuşan Milli Eğitim Bakanı, "Cihazı olmayan 1,5 milyon çocuk var. Nereden biliyoruz? EBA'ya kimler giriyor, kimler ne yapıyor? Bunların hepsini belirliyoruz. Cihaz temini anlamında da çalışmalarımız var. EBA destek noktaları kuruyoruz. Belli bölgelerde 8-10 bilgisayarın olduğu, bir okulun içi, bir eğitim merkezi olabilir. Bunun bir kısmı, araçlar vasıtasıyla gezici olabilir. Erişimi olmayan çocukları bu EBA destek noktalarıyla buluşturacağız." diyerek sözlerini noktaladı.

Makale Editörü: Eva AKTAŞ | Akblog.NET
--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Sayın Ziya Selçuk konuyla ilgili olarak ""Birçok faktör değerlendirilecek ve tavsiye edilecek. Onlarca parametre tekrar tekrar bakılarak değerlendirerek bir karar süreci oluşturuluyor. Vaka sayısı tek başına yeterli değil birçok faktör var. Karar şu anda belli değil, hangi sınıfların yüz yüze eğitim yapacağı belli değil" ifadelerini kullandı.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?