MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

KALICI MAKYAJ NASIL YAPILIR

KALICI MAKYAJ SIRRI NEDİR MAKYAJ NASIL YAPILIR?

Ak Blog SEO
4349759590016280108

KALICI MAKYAJ NASIL YAPILIR

2 Eylül 2020 Çarşamba

KALICI MAKYAJ SIRRI NASIL YAPILIR?

Son yıllarda kadınların olmazsa olmazları arasına giren, hatta kimileri için bir gereklilik olarak görülen makyaj yapmak göründüğü kadar kolay mı? Makyaj doğru yapıldığında yüzün güzelliklerini öne çıkarıp kusurlarını örtmede oldukça başarılı oluyor. Fakat yanlış uygulamalar ya da yanlış malzeme seçimleri ile tam bir fiyasko ya dönüşen makyajlar da görülebiliyor. Pekin neden aynı makyaj, hatta aynı ürünler, kimi insanda harika dururken kiminde istenilen performansı elde edemiyor? Bunun sebebi, malzeme kalitesi gibi teknik problemlerin dışında kişinin gördüğü makyajı tamamen taklit etmesi ve kendi tarzına uygun, kendi yüz hatlarına uygun makyajlar seçmemesi olabilir. Makyaj öncesinde, hangi tarzda yapılacak olursa olsun uygulanması gereken birkaç adımı sizlere sunduktan sonra, kişiye göre değişen koşullarda izlenebilecek yolları listeledik. Bu ipuçlarından yola çıkarak kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz.
KALICI MAKYAJ NASIL YAPILIR
Kalıcı Makyaj Sırları

1. Makyaj Cilt temizliği:

Makyaj uygulanacak olan cildin temiz olması makyajın tutunmasını kolaylaştırır ve maske görünümünün önüne geçer. Cilt temizliği, makyajın iyi görünmesi için atlanmaması gereken bir aşamadır.

2. Makyaj Nemlendirme:

Cilt temizliğinden sonra uygulanacak adım iyi bir nemlendirme olmalıdır. iyi nemlendirilmiş bir ciltte kullanılan ürünler döküntü yapmaz ve pul pul görünüm oluşmaz. Cildin durumuna göre baz kullanımı ciltte makyajın daha iyi görünmesini sağlar.
Yukarıda bahsettiğimiz bu iki adım cildi makyaja hazırlamada en temel faktördür, duruma göre adımlar çoğaltılabilir. İmza makyajınızı bulabilmeniz için yüzünüzü çok iyi tanımanız gerekir. Mesela düşük göz kapaklarına sahipseniz, göz kapaklarınızın kaldırıp daha çekip görünüm elde etmek, farklı tonlardaki aynı renk farlarla boyutlandırma yapıp eyeliner ile doğru açı ayarlanarak yapılan uygulamayla oldukça kolaydır. Ya da özellikle fotoğraf çekimlerinde daha geniş çıkan yüzünüzü, kontür işlemi ile istediğiniz şekle sokabilirsiniz. Annenin elmacık kemiklerinizi daha çıkıp göstermek istiyorsanız, öpücük atıyormuş gibi yanaklarınızı içeriden ısırıp, çöken kısımlara gölgelendirme işlemi yaparak elmacıklarımızı yukarı çıkarırsınız. Daha sonra elmacık kemiklerinizin tam üzerine uygulayacağınız aydınlatıcı ile boyutlandırma işlemini tamamlayabilirsiniz. Kontür işlemini küçültmek istediğiniz yerlere gölgelendirme yükseltmek ve büyük göstermek istediğiniz yerlere ise aydınlatma mantığı ile kolayca halledebilirsiniz.  daha önce de söylediğimiz gibi makyajları tamamen taklit etmek yerine yüzünüzün ihtiyacı olan uygulamalar yapmak size mükemmel görünüm sunacaktır.

Makale Editörü: Eva AKTAŞ | Akblog.NET
-- 
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Makyaj eğitimleri için iletişime geçebilirsiniz. Uzman eğitim kadromuz ile profesyonel makyaj eğitimleri verilmektedir .

    YanıtlaSil
  2. Önemli nokta. Makyaj öncesi Cilt temizliği, makyajın iyi görünmesi için atlanmaması gereken bir aşamadır.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?