MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Koronavirüs Aşısı Bulundu mu

Sağlık Haberleri. Koronavirüs Aşısı Bulundu mu?

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Koronavirüs Aşısı Bulundu mu

20 Eylül 2020 Pazar

Koronavirüs Aşısı Bulundu mu?

Koronavirüs Aşısı Bulundu mu
Koronavirüs Aşısı

Her gün haberleri oldukça meşgul eden korona virüs aşısı hakkında yayınlar görüyoruz, duyuyoruz. Peki gerçekten korona virüs aşısı bulundu mu?  Yaptığımız araştırmalara göre maalesef henüz korona virüsü aşısı hakkında net bir açıklama yok. Her gün çıkan, doğruluğundan emin olunmayan haberler ile sizleri yormak ve sıkmak istemedik. Bu yüzden detaylı bir araştırma yaptıktan sonra aşının henüz bulunmadığını size haber vermek görevimiz. Uzmanlara göre 2020'nin sonuna kadar hazır olması beklenen aşı bulunsa bile, hemen satışa sunulmayacağı için maalesef insanlar biraz daha beklemek zorundalar. Korona virüs aşısı dahil, tüm hastalıkların aşılarının belirli deneme süreleri olduğu da aşikâr. Aşı bulunsa bile hemen satışa çıkmamasının bir nedeni de çeşitli canlılar üzerinde denenerek insan sağlığına zararlı olup olmadığını test etmek ve bundan emin olduktan sonra, güvenli bir şekilde insanlara aşıyı ulaştırmayı amaçlamasıdır. Maalesef aşı bulunana kadar elimizden çok bir şey gelmiyor.

Peki aşı bulunduktan sonra ne olacak? İnternette dönen "Eğer korona virüs aşısı bulunursa yaptırır mısınız?" sorulu ankete verilen cevaplarda hayli düşündürücü ve korkutucu. Aşı bulunsa bile yaptırmam diyen kesim, sadece kendi sağlıklarını tehlikeye atmakla kalmayıp ailesi ve etrafındaki insanları da korona virüse karşı savunmasız kılıyor. Unutmayın ki aşı hayat kurtarır, geçmişte de bunun örneğini bolca görüyoruz. Bunun yanında maalesef bilimin henüz korona virüs için çare diyebileceğimiz nitelikte bir çalışması yok.   Korona virüsün çözümü sağlanana kadar sık sık ellerinizi yıkamayı, maske takmayı ve özellikle insanlarla aranıza sosyal mesafe kurallarına uygun boşluklar bırakmayı unutmayın.

Çevrenizde ya da diğer medya mecralarında da duyabileceğiniz "Hiçbir belirti göstermiyordu, korona virüs testi pozitif çıktı!" haberleri oldukça önemli.  Bu haberlerden de yola çıkarak belirtisi olmayan insanlara bile mutlaka çok yakın durmamanızı, sosyal mesafe kurallarına kişi ayırt etmeden özellikle dikkat etmenizi üstüne basarak söylüyoruz. Görerek ya da duyarak tespit edilen bir hastalık olmadığı için insanlar arasında hızlıca yayılan bu hastalığa karşı aslında tek silahımız tedbir. Tedbirli davrandığımız her an aslında kendimizi, ailemizi, çevremizdekileri dolaylı ve doğrudan olarak ölümden kurtarıyoruz. Dünya sağlık örgütü ve sağlık bakanımız gerekli açıklamaları yapmadan, hiçbir ‘’Aşı bulundu!’’ haberine kulak asmayın.


-- 
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Uyarı

    Dünya sağlık örgütü ve sağlık bakanımız gerekli açıklamaları yapmadan, hiçbir ’Aşı bulundu!’haberine kulak asmayın.

    YanıtlaSil
  2. DİKKAT

    Aşı bulunsa bile hemen satışa çıkmamasının bir nedeni de çeşitli canlılar üzerinde denenerek insan sağlığına zararlı olup olmadığını test etmek ve bundan emin olduktan sonra, güvenli bir şekilde insanlara aşıyı ulaştırmayı amaçlamasıdır.

    YanıtlaSil
  3. Maalesef...

    Aşı bulunsa bile yaptırmam diyen kesim, sadece kendi sağlıklarını tehlikeye atmakla kalmayıp ailesi ve etrafındaki insanları da korona virüse karşı savunmasız kılıyor.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?