MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Koronavirüs Vakaları En Çok Nerede

Koronavirüs Vakaları En Çok Nerede? Sağlık Bakanlığı

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Koronavirüs Vakaları En Çok Nerede

24 Eylül 2020 Perşembe

Koronavirüs Vakaları En Çok Nerede?

              Hayatımıza girdiği ilk günden bu yana bize her an her gelişmeyi takip etmek zorunda hissettiren Koronavirüs artık yeni normalimiz haline geldi. Koronavirüs salgınının ilk başladığı günlerde oldukça detaylı bir şekilde verilen yoğunluk haritası artık televizyon ekranlarında görünmüyor. Koronavirüs dönemi için özel olarak hazırlanan ‘’Hayat Eve Sığar’’ uygulaması ile ulaşabildiğimiz yoğunluk haritaları dışında illere özel Koronavirüs hastaları sayısına sahip değiliz. Bunun yanında özellikle İstanbul, İzmir,  Ankara gibi büyük illerde maalesef Koronavirüsün hala çok yaygın olduğu biliniyor.

Koronavirüs Vakaları En Çok Nerede
Koronavirüs Vakaları

                Son günlerde Koronavirüs kapsamında alınan tedbirlerin hafifletilmesi ile bazı tedbirsiz vatandaşlar yüzünden Koronavirüs salgını hızla artmaya başladı. Özellikle Ankara ilinde oldukça yüksek ivmeli bir artışa sahip olan enfekte sayısı vatandaşları korkutuyor. Her gün değişen hasta, tedavi edilen, yeni enfekte olan ve yoğun bakımdaki hasta sayılarını Sağlık Bakanlığı'nın her akşam açıkladığı verilerden günlük olarak öğrenebilirsiniz. Ne yazık ki ne kadar azalsa da tamamen önüne geçemediğimiz Koronavirüs hala hepimiz için büyük bir tehdit.

           Son günlerde tatil beldelerine de inen salgınla ancak yüksek tedbirler ile mücadele edebiliriz. Koronavirüsün Mart ayından beri ülkemizde, 2019'un aralık ayından beri de dünyamızdan yok olmaması bu virüsten kolay kolay kurtulamayacağımızın işareti. Korana virüsün hemen tespit edilememesi, belirli bir kuluçka süresine sahip olması,  bazı insanlarda neredeyse alışılagelmiş grip kadar bile tahribata sebep olmaması ile koron virüsün etkisi altındaki insanları tespit etmek zorlaşabiliyor ya da gecikiyor. Özellikle enfekte olduktan sonra kuluçka döneminde çevresindeki insanları da hasta eden enfekte insanlar aslında bilmeden çevrelerine ölüm saçıyor olabilirler. Özellikle büyük şehirlerde yaşayan okuyucularımızdan biri iseniz mümkün olduğunca dışarı çıkmamayı, dışarı çıktığınız süre boyunca tedbiri elden bırakmamayı ve yanınızda götürdüğünüz yedek maske, el dezenfektanı, kâğıt mendil, ıslak mendil, kolonya gibi malzemelerle hem kendimizin hem de yanındaki insanların Koronavirüsten korunduğuna emin olun. Dışarıda işimizi bitirip eve geldikten sonra dışarıda giydiğiniz kıyafetleri hemen çıkarıp çamaşır makinesinde yüksek ısıda yıkamanız olası tedbirlerden biri. Maalesef tedbirden başka elimizden hiçbir şey gelmediği bu dönemde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da elinden geldiğince sık sık tekrar ettiği sosyal mesafe kurallarına uyarak Koronavirüsü kendinizden ve sevdiklerinizden uzak tutabilirsiniz.


--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. DIKKAT
    Özellikle enfekte olduktan sonra kuluçka döneminde çevresindeki insanları da hasta eden enfekte insanlar aslında bilmeden çevrelerine ölüm saçıyor olabilirler. Özellikle büyük şehirlerde yaşayan okuyucularımızdan biri iseniz mümkün olduğunca dışarı çıkmamayı, dışarı çıktığınız süre boyunca tedbiri elden bırakmamayı ve yanınızda götürdüğünüz yedek maske, el dezenfektanı, kâğıt mendil, ıslak mendil, kolonya gibi malzemelerle hem kendimizin hem de yanındaki insanların Koronavirüsten korunduğuna emin olun.

    YanıtlaSil
  2. İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük illerde maalesef Koronavirüsün hala çok yaygın olduğu biliniyor. BU ŞEHİRLERDE YAŞAYANLAR DIŞARIYA CIKMAMA KONUSUNDA ÖZEN GÖSTERSINLER

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?