MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Okullar Ne Zaman Açılacak Koronavirüs Tedbirleri

Okullar Ne Zaman Açılacak ve Koronavirüs Tedbirleri Alındı mı?

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Okullar Ne Zaman Açılacak Koronavirüs Tedbirleri

22 Eylül 2020 Salı

Okullar Ne Zaman Açılacak ve Koronavirüs Tedbirleri Alındı mı?

Okullar Ne Zaman Açılacak ve Koronavirüs Tedbirleri Alındı mı
Koronavirüs - okullarda alınan tedbir kapsamları

               İlkokuldan üniversiteye kadar on binlerce öğrencinin aklında tek bir soru var: okullar açılacak mı? Mart ayında 3 haftalık süre ile başlayan okula olan uzaklığımız yaz tatilinin gelip geçmesi ile birlikte hala devam ediyor. Evde kalmaktan sıkılan çocuklar okulların ne zaman açılacağı konusunda oldukça meraklı. Fakat maalesef her gün değişen Koronavirüs tabloları okulların hemen açılabileceğini göstermiyor. Son günlerde alınan kararlar doğrultusunda üniversitelerin güz dönemine online olarak uzaktan eğitim verecekleri duyuruldu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin ise 31 Ağustos tarihinde başlayan online eğitim serüveninin 21 Eylül tarihinde yüz yüze eğitime çevrileceği söylendi. Ama verilen tarihlerden çok Koronavirüsün seyrine bağlı olarak bu kararların değişebileceğini önemle hatırlatıyoruz. Online eğitimden verim alamayan öğrenciler bu konudan oldukça huzursuz olmasının yanında özellikle liseye ve üniversiteye geçecek olan, sınav senesindeki öğrencilerin aileleri oldukça endişeli.

                Henüz konu hakkındaki çalışmalar devam ederken öğrencilerin her şeye hazırlıklı olmasını bekliyorlar. Özellikle bilgisayar ve internet gibi online eğitim için olmazsa olmaz imkanlara sahip olmayan öğrenciler eğitim haklarından yararlanamadıkları için oldukça endişeliler. Online özel ders alarak bu süreci atlatmaya çalışan öğrenciler ise ekonomik olarak yorulduklarını söylüyorlar. Bunun yanında özel yurt ücretleri, ev kiraları gibi masrafları olan öğrenciler henüz ne yapacakları konusunda bir çözüme ulaşmış değiller. Özellikle Koronavirüs döneminde birçok sektörün ekonomik olarak negatif açıdan etkilenmesi ile birlikte ailelerinin zor durumda kaldığını söyleyen öğrenciler bu konu hakkında devlet tarafından verilecek desteklere ihtiyaçlarının olduğunu beyan ettiler. Özellikle bursları ile geçinen öğrenciler bu dönemde bursları kesilirse ne yapacaklarını bilmediklerini söylüyorlar.

            Eğitimcilerin de bu konudan oldukça dertli olduğunu sosyal medyadan dile getirdikleri hastagler ile birinci ağızdan dinleyebiliyoruz. Özellikle sınıf mevcudu fazla olan okulların öğretmenleri bu konu hakkında herhangi bir düzenleme gelmeden öğrencilerin okula geri dönmesinin hem aileleri hem de öğrencilerin sağlığı açısından oldukça riskli olduğunu söylüyor. Sadece sağlığımıza değil eğitimimize ve ekonomimize de oldukça zarar veren bu salgın hastalığın en kısa sürede geçmesini çocukların yeniden dersliklerinde kavuşmasını diliyoruz.


-- 
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin ise 31 Ağustos tarihinde başlayan online eğitim serüveninin 21 Eylül tarihinde yüz yüze eğitime çevrileceği söylendi.

    YanıtlaSil
  2. Sağlık eğitimden de önemlidir. Önce sağlığınıza dikkat ediniz sonrasında okullar.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?