MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Sigarayı Nasıl Bırakırım

Sigarayı Nasıl Bırakırım Sigara Bırakmak Zor mudur?

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Sigarayı Nasıl Bırakırım

3 Eylül 2020 Perşembe

Sigarayı Nasıl Bırakırım Sigara Bırakmak

Sizlere bu konumuzda Sigarayı nasıl bırakabiliriz sorusuna yönelik önemli bilgiler verelim dedik. Hepimizin bildiği gibi sigara tiryakilerinin bu zararlı alışkanlığından kurtulmalarını imkânsız bir vaka olarak görüp ve asla sigarayı bırakamaycakları düşüncesi gerçeği ile karşı karşıyayız. Böyle düşünmeleri son derece normaldir.  Bizim amacımız açtığımız bu konu sayesinde sigara bırakmak isteyen arkadaşlarımıza yönelik çözümleri üretmek ve bu çözümlerin başarı konusunda oranımızın %95 olduğunu da belirtmek isteriz.
Sigarayı Nasıl Bırakırım Sigara Bırakmak Zor mudur?
Sigara Tiryakiliği

Yaşanmış bir olayı öncelikle sizlere takdim edelim. Lütfen ciddi anlamdan sigara bırakmak istiyorsanız konuyu dikkatle okumaya devam ediniz.

Bir gün eşim dedi ki bir kitap varmış 8.Milyon baskı yapmış ve çok güzel yorumlar var. Herkes sigarayı bırakıyormuş. Bir deneyelim mi ne dersin dedi. Eşim sigara kullanmıyor bu arada. Ben de olur dedim, 15 yıldır sigara içen biri olarak hiç aklımda yok sigarayı bırakmak günde 1.5 paket sigara içen birisiydim.
Eşim O gün gitmiş kitabı almış, kitabı aldığı yerdeki kasiyer arkadaş da bende bu kitap ile sigarayı bıraktım ve 6 yıl oldu demiş kasiyerin bu sözleri eşim de merak duygusu uyandırmış o heyecan almış kitabı.
Şubat 2018 bir pazar sabahı eşim elinde kitap ile yanıma geldi ve aldım kitabı okumak ister misin dedi. Olur dedim ve 1 kahve 1 sigara yakıp kitabı okumaya başladım.. Dikkatinizi çekerim 1 sigara yakıp okumaya başladım  
Neyse 10,20,40,60 derken ben hem kitap okuyorum hem bir yandan sigara içiyorum. O gün sadece 3 ya da 4 dal sigara içtim arkadaşlar, yanlış duymadınız ben günde 1.5 paket sigara içen adam o gün 3 yada 4 dal içtim.
Bir yandan kitap okuyorum bir yandan içiyorum 3 yada 4 dal sigarada bir tiksinti geldi, eşime döndüm dedim ki evde sigaraya dair ne varsa hepsini çöpe atıyoruz ve ben sigarayı bırakıyorum. Eşim sevinçten havalara uçtu her neyse. Sigaraya dair ne varsa her şey çöpe ve ben o gün bugündür sigara içmeyen "ÖZGÜR" bir insanım arkadaşlar.
Bir pazar sabahı okudum demiştim. Pazartesi işe gitmek için metrobüse bindiğimde eşimi aradım ve HAKKINI HELAL ET dedim, neden diye sordu 6 yıl bana bu koku ile katlandığın için dedim. Metrobüs de kalabalık içen içmeyen bir birine karışmış durumda, öyle acı ve pis bir koku vardı ki size anlatamam. Kısacası benim hikayem bu şekilde. Beni dinlediğiniz için çok teşekkür ediyorum.
Biliyorum şu anda bana sigara içen arkadaşlar kızıyorsunuz bu yazdıklarımı okurken bile içinizde sigarayı bırakma korkusu ile karşı karşıyasınız inanın bana hiç iyi bir şey yapmıyorsunuz.. Benim gibi insan sigarayı mı bırakır hadi canım demeyin, bende aynı şeyleri söylüyordum inanın bana isteyince oluyormuş. 
Buraya yazmamdaki amaç hem eşime TEŞEKKÜR etmek, hem de belki 1 kişi 1 kişidir bu pis illetten belki kurtarırım vesile olurum diye açıyorum, umarım yanlış anlaşılmam. Eğer bir hatam olduysa affola. Son olarak bu bahsettiğim kitap 20 TL gibi (2 Paket Sigara) parası komik bir rakam ama hayatınıza kattığı değer o kadar fazla ki.

Okumak isterseniz
Kitap ismi: Allen Carr - Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu 
Kitabı almak istiyorsanız linkini paylaşalım:
https://www.idefix.com/kitap/sigarayi-birakmanin-kolay-yolu/egitim-basvuru/saglik/uyusturucu-ve-alkolizm/urunno=0000000314227

Videoyu İzleyebilirsiniz. (İnanın video bile size sigarayı bırakmanız için fazlasıyla yeterli olacağını düşünüyoruz.)
Videoyu izledikten sonra görüşlerinizi yorum olarak yazabilirsiniz.
Sigarayı Bıraktıran Video - İzle

https://www.youtube.com/watch?v=Ra1WlAj1IIs


Makale Editörü: Eva AKTAŞ | Akblog.NET


--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Umarım sigarayı bırakabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Sağlık bakanlığından randevu alarak uzman doktorlardan yardım alabilirsiniz. Sizlere başlangıç olarak nikotini tetikleyen sakıza benzer ilaçlar ile geçici olarak başlangıç yapmanız için öneriler de bulunabilirler.
    Her şey kafa da tabikide.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?