MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Siteniz için SEO Eklentileri

Sitenizi uçuracak Önemli SEO Eklentileri Nelerdir?

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Siteniz için SEO Eklentileri

30 Eylül 2020 Çarşamba

Siteler için En Önemli SEO Eklentileri Nelerdir?

En Önemli SEO Eklentileri Nelerdir?
SEO Eklentileri 

Web 2.0 ile çok farklı aşamalara gelen internet dünyası, günümüzde iletişim sürecinin merkezindedir. Etkileşime açık olan yapısıyla internet kullanıcılarını da her şekilde bu sürece dahil etmeyi başarmıştır. Bu faktörlerin en başında ise web siteleri, web sitelerinin gerçek ziyaretçileri ve SEO eklentileri çeşitleridir. Web sitesinin yoğun trafiğinin arttırılmasına dair çalışmalar ve bu çalışmaların ölçümleri internette farklı yollar da açmaktadır. Görüntüleme oranı doğru işlendiği zaman sitenin sosyal medya üzerinden yarattığı etkileşim potansiyeli de olumlu bir şekilde etkilenmektedir. Web 2.0 birbirinden farklı araçlarla yeni fırsatlar yaratmaya devam ediyor. Siteniz için yapacağınız çalışmalarla birlikte hem kısa vadede hem de uzun vadede sitenizin arama motorları üstünden ziyaret edilme sayılarını arttırabilirsiniz. Elbette ki en iyi çözüm için SEO eklentisi kullanmanız gerekmektedir. Önemli SEO eklentileri nelerdir için merak ettiklerinizi tek tek açıklayacağız. Ama önemli SEO eklentileri nelerdir kısmına geçmeden önce arama motorlarının sizi tanıması ve sizi üst sıralarda tutması çok iyi ticari sonuçlar almanızı sağlamaktadır.

Wordpress Eklentisi Çeşitleri

WordPress eklentisi çeşitleri dünya üzerindeki web sitelerinin %33’ünün kurulmuş olduğu platformu olan WordPress’in daha çok işlevsel bir şekilde kullanmak için üretilmiş olan kod parçacıkları anlamına gelmektedir. Kendi web sitenize birbirinden farklı özellikler eklemenize yarayan, performansı olumlu etkileyen ve güvenli olan eklentiler; öte yandan bir tür paket programı içeren uygulamalar olarak da tanımlanabilmektedir. Önemli SEO eklentilerini seçerken ihtiyaçlarınız doğrultusunda seçim yapmanız gerektiğini unutmayın. Örneğin web sitenizin güvenlik açısından tehlikede olduğunu düşünüyorsanız, web sitenizin güvenliğini arttırmaya yönelik bir eklenti seçmelisiniz.

En Çok Tercih Edilen ve Kullanılan Wordpress Eklentileri

Web sitenizde WordPress altyapısını kullanırken aynı zamanda SEO ayarlarınızı en iyi hale getirmenize yarayacak olan birçok eklenti türü vardır. Bu eklentiler, kullanıcının ihtiyaçlarına göre değişebilmektedir. Dolayısıyla bu eklentiler optimizasyonu ilgilendiren konularda büyük avantajlar sunar. Anahtar kelime, başlık, etiket, meta açıklama, sunucu performansı, güvenlik gibi konularda işinizi kolaylaştıracak olan bu eklentiler sayesinde uzun vadede çok iyi sonuçlar alabilirsiniz. Önemli SEO eklentileri nelerdir, hangi SEO eklentileri kullanılmalıdır, en çok tercih edilen ve kullanılan wordpress eklentileri sorularını en iyi şekilde yanıtladık.

Yoast SEO

Yoast SEO eklentisi kullanımı hem ücretsiz hem de ücretli seçeneklerine sahiptir. Meta anahtar kelimeler ve meta açıklamalar ile en uygun hale getiren Yoast SEO Snippet, sürekli güncelleme ve okunabilirlik kontrol seçenekleri sunmaktadır.

LiteSpeed

LiteSpeed eklentisi, Web sunucunuz üstüne doğrudan önbellek görüntüleme hizmeti sunan LiteSpeed, sitenizin en yüksek performansı almasını sağlayarak SEO’ya uyumlu hale getirmektedir.

Cache

Cache aynı zamanda önbellek anlamına da gelirken, sitenizdeki verileri bilgisayarınıza geçici olarak kaydetmektedir. Dolayısıyla web sitenizi ziyaret eden kullanıcıların bütün verileri indirmesine gerek kalmadan, web sitenizi daha hızlı görüntülemelerini sağlamaktadır.

CDN

CDN sayesinde siteniz, diğer eklentilere göre daha çabuk açılmaktadır.

The SEO Framework

The SEO Framework, birçok hizmeti ücretsiz olarak vermektedir. Otomatik başlık, kanonik URL ve açıklama üretmekte olan bu eklenti de temel SEO işlevini yerine getirmektedir.

SEO Squirrly

Genellikle uzmanlık alanı SEO olmayan kullanıcılar tarafından kullanılmaktadır. SEO Squirrly eklentisi, siz bloğunuzu yazarken size öneriler sunmaktadır.

SEO Optimized Image

SEO Otimized Image sitenizde bulunan resimleri otomatik olarak güncellemektedir. Güncelleme esnasında alternatif metin ve başlık etiketlerini de eklemektedir.

W3 Total Cache

Sitenizin önbelleğini ve CDN entegrasyonu vb. konularla ilgilenen W3 Total Cache, arama motorunda sizi üst sıralara taşımaktadır.

All in One WP Security Firewall

Web sitenize güvenlik filtresi koyarak, sitenizi güvenli hale getirmektedir. All in      One WP Security Firewall eklentisi sitenizi yavaşlatmaz ve tamamen ücretsiz kullanılabilmektedir.


-- 
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Wordpress Siteler için önemli SEO eklentileri nelerdir, hangi SEO eklentileri kullanılmalıdır, en çok tercih edilen ve kullanılan wordpress eklentileri sorularına dair konumuzda detaylar verilmiştir.

    YanıtlaSil
  2. SEO Optimized Image
    SEO Otimized Image sitenizde bulunan resimleri otomatik olarak güncellemektedir. Güncelleme esnasında alternatif metin ve başlık etiketlerini de eklemektedir.

    YanıtlaSil
  3. LiteSpeed
    LiteSpeed eklentisi, Web sunucunuz üstüne doğrudan önbellek görüntüleme hizmeti sunan LiteSpeed, sitenizin en yüksek performansı almasını sağlayarak SEO’ya uyumlu hale getirmektedir.

    YanıtlaSil
  4. Hocam, başka bir şekilde özetleyemez kimse.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?