MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Yerli Arama Motoru

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Yerli Arama Motoru

23 Nisan 2018 Pazartesi

Yerli Türk Arama Motoru

Türkiye'nin ilk büyük yerli arama motoru

Yerli Türk Arama Motorundan bahsedeceğiz.
İnternet üzerinden denk geldiğimiz ve özellikle yerli arama motoru olması sonucu konuyu açma gereği duyduk. Üzülerek söylemeliyiz ki bu projeyi daha önce hatta çok daha önce bekliyorduk. Nihayetinde internette gezinirken denk geldiğimiz bu siteyi sizlere büyük bir zevkle tanıtacağız. Geçte olsa böylesi bir sitenin açılması gerçekten de sevindirici. Daha yeni açılmış olan yerli Türk Arama Motoru için tavsiyelerde bulunmak gerek. Farklı fikirlerin bir araya gelerek değerlendirilmesi sonucu ortaya güzel projelerin çıkması muhtemeldir. Malumunuz Google'un da önceki ara yüzüne baktığımızda basit gibi görünüyordu ve zamanla farklı fikirlerin birleşmesi sonucu günümüzde muazzam bir arama motoru platformu haline gelmiş durumdadır. Aynı durumu şuan sizlere tanıtımını yaptığımız, sizlerinde okuduğunuz konuda bahsi geçen Logiw.com içinde geçerlidir. Sizlerden gelecek olan farklı fikirler için emin olabilirsiniz ki Logiw sitesi yöneticileri tarafından dikkate alınarak var olan bu projeyi daha iyi bir noktaya getirebilmek için farklı farklı çalışmaları yapacaklarından emin olabilirsiniz. Projeye yazılımsal anlamda destek verebilecek coder arkadaşlarımızında katılımlarını bekliyoruz. Yerli ve milli bir proje olan Logiw.com için hep birlikte çok daha iyi bir noktaya getirebiliriz. Gerek web site sahiplerinin tanıtımları ile desteklenmesi gerekse yazılımsal anlamda desteklerinin verilebilmesi, böylesi bir proje için elinizden geldiği kadar hep birlikte desteklerimizi vermeliyiz. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta kutlandığı günde Logiw sitesinin açılması tesadüf olmasa gerek diye düşünüyoruz. Ülkemizin Kurucusu ve lideri Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm Dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan'ın ülkemize özgü olduğunu gerçeği göz önüne alarak, yerli ve milli arama motoru projemiz olan Logiw içinde böyle bir benzetmeyi yapabiliriz.Yani ülkemize armağan edilmiş bir arama motorudur ve bu milli projeye herkesin destek vermesi gerektiğinin bilincinde olmalıyız.
Logiw.com sitesi için olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi sitemizin yorum kısmına yazabilirsiniz. Olumsuz eleştiriler dikkate alınarak Logiw.com yöneticileri tarafından yerli arama motorumuzu daha iyi seviyeye getirebilmeleri için haklı eleştirilerinize karşılık pozitif çalışmaları yürüteceklerinden emin olabilirsiniz. Her ne kadar basit gibi görünse de zamanla çok iyi bir noktaya geleceğini ümit ettiğimiz ve ilk göz ağrımız olan Logiw için sosyal medya kullanıcılarının özellikle tanıtım amaçlı paylaşımlar yapmanız gerektiğinizi düşünüyorum. Web siteleriniz olmayabilir tanıtım yapabilmek için ama ülkemizde yaşayan bireylerin neredeyse yüzde 80 gibi dev bir oranda aktif olarak sosyal medyayı kullanıyoruz ve reklam çalışmaları adı altında lütfen desteklerinizi esirgemeyiniz.
Tanıtımını yaptığımı yerli ve milli arama motoru sitemiz: Logiw.com
--
---
Akblog.NET
Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?